Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Papaj x #157702 üzenetére

    Gondoltam jobb is, ha kifejtem, hogy mostanság miért nem preferálom az AMD-t, hogy nem fanboyságról van szó, sőt ... 24 éve van saját gépem, ebből 11 év AMD főgép, de 20 éve folyamatosan van itthon AMD, és anno tuning versenyen is hazánkat/városunkat AMD-vel képviseltem.

    A memória most nagyon nem jó business erre, tavaly novemberben azért nem vettem, mert láttam, hogy az SSD és a RAM ára is komoly csökkenésnek fog indulni, ígyis kicsit elhamarkodottan vettem december végén (+16GB RAM és 1TB M2 SSD), de akkor már nem akartam tovább várni. Ahhoz képest az esés egyébként már nemis vészes, de uh.. nem is kicsi, most nézem a 21 ezerért vett 16GB-os kit most mindössze 14 ezer. Bár én meg 6 hónapja használom :D
    A VGAval volt nagy szerencsém, mert pot optimálisan láttam mikor érdemes beszállni, januárban vettem egy RTX3060-at 118-ba szállítással együtt, (új bontatlan), a használt ára azóta is csak 95-re esett le, szóval 20 ezer ft-ért nem érte volna meg 6,5 hónapot várni (napi kb 100ft-omba került, hogy hamarabb lett VGA-m, hát nem nagy cucc). De újonnan még mindig 149 környékétől indulnak :)
    (A második RTX3080 10GB-val kevesebb szerencsém volt, azon buktam egy 20-ast :( - egyébként ezt sem a saját hibámból, csak akinek hoztam "meggondolta" magát, így kénytelen voltam máshová eladni, de pár hét után mikor lejjebb ment az ára)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák