Új hozzászólás Aktív témák

  • Urby66

    aktív tag

    válasz Peace #8491 üzenetére

    A háborúnak tényleg nincs értelme, mindenki azt használ amihez kedve és pénze van. Nekem egy darabig volt X360 a PC mellett de eladtam, mert amikor elmúlt az újdonság varázsa (az első MassEffect, a Fallout3 :Y ) akkor kevesebbet ültem ott mint PC előtt. Mivel akkoriban oda nem igazán lehetett digitális tartalmat venni engem a lemezek cseréje nagyon zavart. (HDD nélküli változatom volt)
    Ami viszont érdekes módon megmaradt a konzol után: azóta is 95%-ban kontrollerrel játszom. Akár asztalnál akár a TV előtt, valahogy ez sokkal kényelmesebb a kezemnek, valahogy természetesebb tartani így a kezem és kevésbé fárasztó. Ráadásul jobban tudok izegni-mozogni játék közben mert nincs az a nagyon kötött testtartás amit billentyű-egér megkövetel.
    Igaz, az új hardverek nagyon drágák, de szerencsére nem is avulnak annyira gyorsan mint kb 10 évvel ezelőtt. Nemrég cseréltem egy 7 éves Xeon-ról egy Ryzenre de nem igazán érzek eszeveszett gyorsulást a két rendszer között ha játékról van szó. És egy jópár éves 1080 is még vígan elvan a mai játékokban, ha nem akar az ember 1440p-4k felbontásokban játszani. Én most egy 55-ös tévén játszom és egy mozgalmasabb játékban a 720p és a 1440p között csak akkor látok különbséget ha megáll az akció. Egy nyugodt tempójú játékban jól látni, hogy élesebb minden de egy autóverseny vagy Doom alatt minimális az eltérés.
    Amúgy pont a gyerekek miatt kell majd a pénz a gépre. :DDD Amikor már elég nagy lesz és folyton játszani akar...
    Egyébként gyerek mellé szerintem jobb a PC mivel rengeted indie kis aranyos játék van amivel lehet együtt szórakozni.

Új hozzászólás Aktív témák