Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz WATERDACA #22433 üzenetére

    ja, de utana minek csinalnad tobbet. ott a vidampark, zsenialis moka, de max haromszor kulonbozo napszakokban.

    szerintem nem visszalepes. Witcher 3nal annyira elnyujtottak a sztorit, hogy mire az ember a vegere ert, kb elfelejtette mi volt az elejen. kb mintha Dexter DeShawn tulelne Takemurat, aztan a vegkifejlet alatt az Arasaka Devil ending kozben lone fejbe Vt, miutan 30-60 oraja nem talalkoztunk vele. Witcher3ban kb pontosan ez tortent a Ciri halott endingben.

    Gwentbe tenyleg energiat raktak, de az mehetett volna mashova is, es valoszinuleg mashova is ment. foleg ugy, hogy kb a jatekosbazis 5-10%at erdekli, a tobbieknek csak zavaro. ugyanez Far Cry 3nal is, le volt implementalva egy tok jo poker (amibe tenyleg kellett par ora, mire az ember jo lett kozel nullarol), de a kesobbi jatekokbol kiszedtek. FC4ben beraktak az arenat, ami FC5ben ugyan visszatert (lehet csak a kiegben), de egyetlen kuldetesre. achievmentek alapjan megintcsak latszott, hogy a kutya nem jatszott vele.

    az a baj, hogy ha tul keves ertelme van nagyon nem fognak vele jatszani, ha meg pl ugy lehet meggazdagodni akkor a sztori helyett a jatekosok arra koncentralnak. ld ismetelten Witcher 3 es a masodik monitoron megnyitott lista a Gwent kartyak pontos helyerol.

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák