Új hozzászólás Aktív témák

  • donki

    aktív tag

    Nekem nagyon tetszik ez a játék, de tény, hogy sok hiba van benne. Viszont nem értek egyet azokkal, akik azt mondják, hogy emiatt csalódtak a cégben. Én körülbelül erre a minőségre számitottam: rengeteg észrevehető hiba, de ennek ellenére is élvezhető, kiemelkedő játék.
    Azért előlegeztem meg a játéknak, hogy tele lesz hibákkal, mert én a pandémia kitörése óta egyszerrűen nem láttam olyan példát, ahol a home office ne ment volna egyáltalán a minőség és/vagy hatékonyság rovására, ráadásul egy ekkora játékban még normál körülmények között is maradtak volna hibák.
    Van persze több féle hiba. A közlekedés szerintem félkész, emellett vannak elkészült de hibás dolgok (bug) és persze van tervezési hiba. Tervezési hiba, ami jó minőségben elkészült a tervnek megfelelően, de maga a terv szar. Erre példa a UI (megvásárolandó autónak nincs képe, nincs preview öltözködésnél, craftolásnál kevés kijelzett információ, nem méretezhető betűméret, stb.), de nem lehetetlen, hogy ezek nem is tervezési hibák, hanem itt is félkész állapotról van szó.
    A tervezési hibákat leszámitva minden bentmaradt hiba indokolható a járvány miatti hatékonyság csökkenéssel, tehát hogy az előre eltervezetthez képest kevesebb munka lett elvégezve. És ez még csak a home offica miatt, de az sem zárható ki, hogy valamelyik (több) programozónak valamelyik családtagja vagy ő maga lebetegedett és napokat vagy heteket hiányzott.
    Én egyenesen fellélegeztem, hogy ilyen jó minőségű játékot tudtak kiadni a kezeik közül.
    Ezzel együtt, ha türelmesebb lettem volna és vártam volna márciusig vagy áprilisig, akkor talán jobban jártam volna, de igy sem bántam meg.
    Most nem azt éreztem, mint a W3 esetében, hogy ez minden idők legjobb játéka, hanem csak azt, hogy ez a valaha készült legjobb játékok egyike. Nekem egyértelműen a W3, RDR2, Kingdom Come stb. mellé kerül a polcra.

Új hozzászólás Aktív témák