Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz nubreed #10577 üzenetére

    [link] ha jo helyre raktak be, akkor kb eszrevehetetlen a kulonbseg Denuvoval es anelkul. itt ha csak a previewre kellett, akkor viszont lehet nem szorakoztak annyit a normal implementalassal.

    max 2.7%ot mertek itt, azt is par helyzetben, ez meresi hibahatar.

    forumokon tartja magat, hogy katasztrofa performance szempontbol, de hard evidencet nagyon nem lattam azon kivul, hogy egy kicsi de nagyon hangos, privat profilos klikk korbesirja minden alkalommal a steamet. oke, valamiert nem akarja megvenni, ez tiszta, csak ne gyartson moge ideologiat ha ennek ellenere is tolni akarja vele. mondom ezt ugy, hogy eleg sok Denuvos jatekom van, ellenben a Starforceos cimeket bojkottoltam (ertsd egyaltalan nem toltam) miutan az egyik tonkretette a DVDirom.

    Cifu: igazabol a kerdes az az, hogy a Denuvos / nelkuli build kozott mi a kulonbseg.

    Dishonored2 iszonyatos bughalmaz volt, mire vegul eljutottak a Death of Outsiderig nagyon sokat gyorsult a Denuvo kiszedese utan is. a Doom kapcsan is emlekszem, hogy ott is volt egy peformance patch, es oszinten nem volt egyertelmu, hogy a Denuvo eltavolitasa, vagy csak a szokasos update segitett.

    fejlesztoknel elerheto profiler, tehat erdemes oda eldugni a kodot, ahol a legkevesebbet lassit. ha viszont ez nem egy fontos feladat mint most, akkor lehet tenyleg, erezhetoen lassabb lesz. de ebbol nem erdemes generalizalni.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák