Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Érdekes lett a konklúzió része a dolognak, különösen a FIST-es összevetés - én alapvetően élveztem a FIST-et, annak ellenére, hogy amiket felhoztál hibájaként, azzal szinte mind egyetértek. Viszont nagyon jól volt összerakva a világa, szórakoztató volt benne mászkálni, jó volt a power-up struktúra, ill. nekem a zenék is teljesen bejöttek.
A CotSR-ből igencsak jól jönne egy 30-40 perces demo, mert így nehéz eldönteni, hogy az értékei miatt el lehet-e nézni a hibáit (amik a leírtak alapján sokkal inkább a játékmenetre hatnak, mint a FIST esetében)."... and with your wicked wishes we will rise again"
-
nagyúr
Hát, köszi, annyi támpontot ad, hogy vszleg nem mi fogunk egymásnak jó tippeket adni metroidvania játékok terén
Az S-kategóriádból 5 játékkal játszottam, ebből 4 az amúgy valóban kiváló alapötlet ellenére nagyon gyorsan az idegeimre ment, és abbahagytam (Ori, FEZ, HLD, GM), egy pedig kb. hidegen hagyott (Hollow Knight). Ugyanakkor a Yoku nálam S, Axiom Verge és Luna Nights meg A. A metroid-rokon csoportból meg a Dead Cells S(+).
Szóval, láthatóan nem ugyanazt szeretjük a műfajban[ Szerkesztve ]
"... and with your wicked wishes we will rise again"
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ !! MacBook Pro 14" M3 Pro 11C CPU / 14CGPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Lenovo Ideapad S340, 15.6"FHD, i5-1035G1U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 450 G7, 15.6"FHD, i5-10210U CPU,8GB DDR4, 256GB SSD, WIN10/11, Számla, Garancia
- HP Laptop 15s-fq2xxx, 15.6"FHD,i7-1165G7 CPU,16GB DDR4,512GB SSD, WIN11/10, Számla, Garancia
- 12TB WD RED PLUS !!! WD120EFBX merevlemezek eladóak!!! Teljesen újak, bontatlanok, sok garral!!!!
- Lila WD 8TB !!! WD85PURZ (NEM RECERTIFIED) merevlemez eladó!!! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- Lila WD 6TB !!! WD64PURZ (NEM RECERTIFIED) merevlemez eladó!!! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- Lila WD 4TB !!! WD43PURZ (NEM RECERTIFIED) merevlemezek eladóak! Teljesen újak, bontatlanok, garral!
- Creative 3D Blaster Voodoo 2 8MB (Ct 6670)
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen