Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Lehet, hogy én voltam félreérthető, ez esetben elnézést. A játék nem roguelike, vagy roguelite, mindösszesen arra akartam utalni a bevezetőben, hogy a rogue és a Metroidvania műfajú játékok az utóbbi években nagy népszerűségnek örvendenek fejlesztői és játékosi oldalról is egyaránt az indie világban, és rengeteg készül belőlük (két domináns műfaj lényegében). Utána írtam is, hogy a Curse of the Sea Rats az utóbbi zsánerbe (Metroidvania) esik, nem a rogue-ba, amire utaltam is, hogy nem szívlelem.
Örülök, hogy meghozta a teszt a kedved hozzá! Korrekt kis játék, az tény, és megér egy próbát. Viszont ha még új számodra a műfaj, azért talán első körben az olyan nagyágyúkat ajánlanám, mint az Ori második része, a HAAK, vagy a Hollow Knight. Ezek a 10/10-es darabok.
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Van egy Metroidvania listám, amit angolul vezetek. Csak 2D-s és/vagy indie címek kerülnek fel rá, meg egy-két játék, ami elég hasonlóságot mutat egy MV-vel, hogy annak lehessen nevezni. Talán ezek rangsorolása/pontozása adhat némi támpontot neked a Curse of the Sea Rats kapcsán.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI FX720 MS-1754 Aka Terra MS-1773P 17,3 col FHD,Core I7 4/8,16 GB ram,Nvidia GPU/Intel,500Gb hdd
- LG OLED65C11LB Smart OLED Televízió, 164 cm, 4K Ultra HD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U745 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I3-8145U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen