Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis 2 egy belső nézetű lövöldözős játék(FPS), a díjnyertes [Crytek] fejlesztőcsapatától.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hali01
őstag
válasz Ferko75HUN #3509 üzenetére
Csak a korom 40,belül megmaradtam gyereknek
A Lalo gépe talán jó lesz. Újrapasztáztam és betettem egy plussz ventit a kártya alá.
Így rendbejöttek a hőfokok (65,75,65,100%-os terhelésnél).
De nem az volt a baja.
A feszültségekkel volt a gond. Csak nem tudom,h miért.De most jónak tűnik.
Megyek is jáccani kicsit. -
zalman90
őstag
ááááááááááááhhhhhh ma feltettem a gémet eszméletlen jó
kitoltam az eslő részt meg a warhead-ot is , de ez minden szempontból felül múlja őket
grafika lenyűgöző , 1920x.1080 ba szépen megy akadás mentesen
gamer beállitással , az itt nem tudom mit takar , nem lehet valahol valami komolyabb graf beállitásokat állitan?
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
Ferko75HUN
senior tag
Ezzel én is így vagyok! Feleségem mindig mondja: gyereknek-gyerek, mert most érkezik hamarosan az én fiam, mondjuk nekem nehezebb dolgom lesz, ha majd játszani akarok vele.
Lehet akkor már gondolat által vezérelt célzás lesz, vagy valami hasonló.Na, akkor reméljük jó lesz már a masina.
Blom: Majd még beszéljünk a témáról, TS-en beszélek majd a srácokkal róla.
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
LonelyDragon
csendes tag
Ha nekem a crysis 1 nem jött be van értelme egypróbátteni a 2. Résszel vagy lényegében ugxan az csak jobb minőségben?
Ide valami jó szöveg kéne, de semmi nem jut az eszembe.
-
zalman90
őstag
válasz LonelyDragon #3559 üzenetére
van van , ég és föld a 2
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
Ryder62
őstag
válasz LonelyDragon #3559 üzenetére
Én a crysis 1-et utáltam a 2-t imádom. Sztem próbáld ki.
-
Pala
veterán
válasz zalman90 #3556 üzenetére
Gamer beállítás az a legalacsonyabb.
Alapból gamer -> advanced -> hardcore a sorrend, de ha felpatcheled a játékot, akkor ezek sorrendben high -> very high -> extreme beállításra módosulnak, de gyakorlatilag ugyanazt takarják, csak a nevük változik. Tehát a high a legalacsonyabb, bár meg kell jegyezni, hogy itt nincsenek olyan orbitális látványbeli különbségek az egyes szintek között, mint a Crysis 1 esetében. Mert ott ugyebár ha felkapcsolt az ember lowról mediumra, vagy mediumról highra, akkor azért elég jelentősen feljavult a grafika. De itt még a high beállítást sem mondanám rondának.
Carvus: Nyugi, nekem is odaveszett nem kevés XP meg bónusz. De most bepótoltam egy maratoni játékkal.
[ Szerkesztve ]
-
zalman90
őstag
kipróbáltam , a gamer és a hardcore között csak az fps külömbözik nem vettem észre külömbséget , talán gamer-en kisebb az él simitás
igy most megy fix 60 fps el , akcióknál 50 ( a sima crysis nem ment ilyen szépen) hardcore-on 30-40fps el , 60-al azért kicsit élvezetesebb
Miaza floating point zero? valami ilyesmi hibaüzenettel kidobott a játékból , és minden fejre is állt
-
Silenzio
addikt
válasz zalman90 #3556 üzenetére
Ha a grafika lenyűgöző, minek akarsz komolyabb beállításokat?
Mi van a lenyűgöző fölött? Csodálatos? Űberfasza? Vagy azt már a bábelhal se tudná interpretálni?Megint az 1-et tolom, azt kell mondanom, ha átérzed a fílinget, ha TUDSZ úgy játszani, hogy a delta fokozat sétagalopp, akkor a 2. rész ásítás a köbön per képkocka ahhoz képest. Minden klappol. És azok az éles textúrák... Pedig moddolt a cucc, mediumtól very high-ig szerintem minden van benne.
Ezek után nem tudom, mi az, amiben a 2 jobb... Grafikában nem, fizikában nem, játékmenetben pedig ízlések és pofonok. Számomra a hajók, repülők, főellenségek nélküli, és filmszerűen szkriptelt második rész marad alul.
Amúgy a kettes beállítás rápakol némi HDR-t, a hárdkór meg kiteljesíti a blurt és az utómunkálatokat, vagyis a szűrőket. Valóban nincs sok különbség. Bár állítólag a poligonszám is növekszik. Hiszi a piszi.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Blom
aktív tag
válasz Ferko75HUN #3558 üzenetére
ahogy elnézem elég nehéz lesz összehozni egy csapatot, pedig nagyon jó volna.
ha beszéltél a srácokkal utána írj, hogy mi a tényállás.
sokat nyernénk a szeróval mert nem kellene a csalókkal kínlódni nem beszélve a jó társaságról szerintem ez megér némi aprópénzt. -
brownus
veterán
tegnap felpakoltam a notira, és köpni nyelni nem tudtam állat ez a játék
ezt a cikket biztos ismeritek már: Nanoruha teszi az embert - nekem ez azért is érdekes, mert Morgan az egyik kedvenc sci-fi írom.
-
AthlonXP
őstag
válasz brownus #3567 üzenetére
Hát ez elég érdekes. Ezek mit teszteltek úgy konkrétan, mert szerintem nem ezt...
"A Crysis 2 ott folytatja, ahol az első rész abbahagyta: látványban mindent agyonver, amit valaha videojáték mutatott (cserébe jelenleg nemigen létezik olyan gép, ami maximumra húzott grafika mellett élvezhetően futtatná)"
"a maximális grafikát úgysem viszi el semmilyen gép, de közepesen beállításon is eszement jól néz ki a játék, és szépen fut öregecskedő, 1-2 éves vasakon is"Fogalmam sincs mire gondoltak amikor ezeket írták.. De ez egy orbitális baromság! Az én konfigom most decemberben volt 2 éves és mégis viszi szépen max grafon is a játékot, ráadásul úgy, hogy feltettem azt a textura pakkot is amitől sokkal szebb a játék. Igaz én nem játszom full hd-n ( nincs is mivel, mert a monitorom úgy sem bírná ), de akkor is. Viszont itt a fórumon sokan játszanak vele úgy, és köztük sincs mindenkinek olyan " Hú vazze!" erőműve és mégis megy maxon. Akkor most nem tudom miről beszélünk.
Ne értsetek félre, a játék tényleg nagyon szép és jó, de azért nem ennyire gépigényes."A pécés játékosok megnyugodhatnak, az, hogy a játék Xboxra és Playstationre is elkészült, kevés kompromisszummal járt, azok nem is annyira a grafikán, inkább játékmenetbeli apróságokon látszanak, mint a mentés hiánya (automatikusan menti el a játékállást a program előre meghatározott pontokon)."
Ja, marhára megnyugodhatunk, sőt egyenesen repesünk a boldogságtól, hogy ezt a játékot is utólérte a "konzol betegség".
És igen, pont hogy a grafikán látszik a legjobban, hogy behódoltak a konzoloknak a fiúk.
( Ha a konzolokat a kezdetektől fogva nem vették volna figyelembe és a játék tényleg PC exluzív lenne, akkor valószínüleg tényleg olyan lenne, amilyennek ők leírták. Vagyis nem valószínű, hogy maxon Full HD-ban elmenne bármin is. )
A mentés még nem is zavarna, mert simán meg lehet azt csinálni nélküle is, elég az ellenőrzőpont, de a grafika az más tészta. Na meg ugye a beállítási lehetőségek is ( ill. azok teljes hiánya ) bizonyítják az erőteljes konzol beütést... -
Madn!ght
addikt
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem vagyok kibékülve a sebességgel. Az optimalizáló progival (asszem az 1.3, mert az 1.6-tal megbolondult a sensim) minden high-on van MSAA, egyéb szarságok kikapcsolva. 75-ös fovval játszva, néha úgy érzékelem, hogy 20-25 körülire zuhan az FPS, még a hang is bereccsen... Húzott i5-750, 8G ram, gtx460 1g-vel szerintem jobban kéne működnie. Esetleg másik driverrel próbálkozzak? Ti mit ajánlottok? Lehet a VGA-t is kicsit megcibálom.
szerk: 1920*1200-as felbontásban játszom.
Más: múltkor egész jó köröket sikerült a PH-s arcokkal játszani. Sajnos a hamar le kellett lépnem, még elköszönni sem volt időm. Ezúton is köszönöm a játékot, remélem jövő héten esténként már több időm lesz veletek zúzni. (ezen a héten suliban vagyok, itt pedig nincs gép.)
[ Szerkesztve ]
-
zalman90
őstag
-
Ferko75HUN
senior tag
Egy kicsit nagyobb lelkesedésre számítottam én is, egy "saját" PH-s szerver összehozásának lehetősége esetén.
oric blogjában jelenleg 58 emberke van felírva, ha csak a felét érdekelné a dolog, havi szinten egy túrós táska áráért (fejenként) , nem volna nagy áldozat.
Majd meglátjuk, hátha!C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Blom
aktív tag
válasz Ferko75HUN #3571 üzenetére
Hát igen néztem én is nem igaz, hogy 58 emberből nincs 16 aki szeretne nyugodtan jó hangulatban játszani.Azért én bízom benne, hogy sikerül.
Ja és TeamSpeak Server nélkül sokkal olcsóbb.
Az nem is kell hiszen van skype azon is lehet dumálni.[ Szerkesztve ]
-
ftomi74
tag
Mennyi egy 16-os magyar szerver egy hónapra és ki lenne a host?
(a jelenleg futó magyar szerver nagyon nem bírja a strapát, olyat én nem bérelnék)http://www.youtube.com/user/ftomi74?feature=mhsn
-
medvezsolt
senior tag
milyen 5k? 28at beszorozzuk 12vel, az 336 és ezt szorozzuk 280al, az majdnem 100ezer magyar forint. 1 évre.
De a multiplay szerverek olcsóbbak.
Tehát 100k/év, 10 embernél 10k fejenként 1 évre.
Hát nem tudom mennyire érné meg ez, berakjuk magunkat 1 squadba, felmegyünk egy üres szeróra és ennyi. Ha elég sokan összejövünk, mondjuk 10-12en, akkor már csak max 4-6 csaló fér be mellénk, ha épp a csalókról van szó. Az meg nem sok.. ha elharapózik a helyet akkor lépünk egy másik üres szerverre.. Van elég belőlük.
Plusz Tomeknek van admin joga az egyik szerón, tehát ...:S
Na mind1
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
Ferko75HUN
senior tag
Azt néztem, hogy a második link, a Crysis2 servers.com esetében, 8 fős szerver havonta 300 ft lenne / fő, ha nem lesz nagy érdeklődés, esetleg elgondolkodtató lehet ez is.
Na viszont, dolgoznom is kéne már végre.
Majd jövök.ui: A 16-os ugyanennyire jön ki / fő. 60.000,- / év
[ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Blom
aktív tag
válasz medvezsolt #3579 üzenetére
nem jó a matek mert 28,26 €/Monat ez x 12 az 339 euró az osztva 16 eredmény 21euró/hó fejenként.
-
medvezsolt
senior tag
válasz Ferko75HUN #3580 üzenetére
vagyis 10 Euro. Ezt már néztem. 20 Euró lenne a 16 fős/hó és 180 Euró/Év. 10en összállunk az 5000 Ft egy évre.
Mondjuk ezt a részét nem értem.
Voucher Voucher or Referral Code (?) 25pctcrysis2 -£60.00Mikor kapjuk meg a 60 Eurós kedvezményt?
[ Szerkesztve ]
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
brownus
veterán
válasz AthlonXP #3568 üzenetére
igen, ez nekem is feltűnt, miért ne lenne olyan gép?
nekem a r. morgan vonatkozása tetszik a játéknak
ezt a konzol betegség dolgot hogy értsem? nincs, nem is volt konzolom. még nem is játszottam konzollal... arra optimalizálták a grafikát, és ott szebb?
a vicces a dologban, hogy tegnap raktam fel a játékot, játszottam 2-3 órát, aztán oda ült mellém a bnőm, és csak nézte ahogy ölök. megjegyezte, hogy milyen szép zenéje van. mondom Zimmer még szép, hogy szép
[ Szerkesztve ]
-
medvezsolt
senior tag
jó a matek csak én nem fejadaggal számoltam, hanem a teljes költséggel.
De a 21 euró meg 6-7 ezer forint/hó/fej és azért ez elég drága! Havonta kiadni ennyit egy szerverre?
Viszont a Multiplay megoldás sokkal barátibb. Ott tényleg csak 6-700 Forint/Hó/Fej a 16os szeró
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz medvezsolt #3582 üzenetére
Ez azért jobban hangzik! A kedvezmény szerintem, ha egy összegben fizet valaki egy évre, automatikusan a kevesebb ár lép érvénybe.
Máris lemegy az éves díj 3500-3700 ft-ra / főC3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
vv5204
senior tag
válasz Silenzio #3565 üzenetére
1.) Egyet értek. Az első rész hangulata jobb volt. Én is kicsit betoltam a
Warhead-et a 2 után és két Crysis-t összevetve az első rész a nyerő.
Persze ez tényleg ízlés kérdése, mindenesetre az 1-ben az egyszerre
bejárható tér is nagyobb, sokat dobott, hogy beszélt a főhős, főleg,
hogy magyarul, volt dzsungel, település, téli pálya, föld alatt... és
még folytathatnánk. Evvel persze nem rossz a 2, de egy kicsit többet
vártam. Legalább kijátszás után GTA szerűen be lehetne járni az
egész várost!
Abban reménykedem ezután a budapesti stúdió lép akcióba és kijavítva
a 2 hibáit, alkot valami nagyot.2.) Hogy állsz a kevés gyilkolással? Nem is olyan egyszerű. Lab Rat
pályán tartok most és már 50 körülit leöltem. Igaz, abból 37-et kézzel-lábbal.
A becsúszásos lábkilökés az jópofa.
Elsőre 600 valamennyi gyilok volt a vége, most kíváncsi vok mi lesz
a minimum.
Viszont a C:/Felhasználók-nál ki kell törölni a profil fájlokat csak úgy hajlandó
nullázni a statisztikát. -
ftomi74
tag
Nem ismerem őket de azt írják lesz crysis2 szerver:[link]
http://www.youtube.com/user/ftomi74?feature=mhsn
-
medvezsolt
senior tag
Ez tényleg király. Viszont akkor már lehet érdemes lenne még várni pár hónapot a témával, hátha lesz több magyar szolgáltató is és kitudna derülni a hibájuk is. Ne mi legyünk a teszt alanyuk.
De mindenesetre jól hangzik.
Megkellene kérdezni pár CODos ismerőst, hogy melyikek a megbízhatóbb magyar COD szerverek és azok hátha foglalkoznak Crysis 2 serverrel is.
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz medvezsolt #3590 üzenetére
Ilyen árakon nem vállalnánk nagy kockázatot egy 3 hónapos próbával.
De ne írjatok már ennyit, nem tudok dolgozni, pedig kéne!C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Blom
aktív tag
válasz medvezsolt #3590 üzenetére
nekem a clans.hu-n van szerverem kettő is most írtam nekik, hogy lesz e náluk crysis2 szeró
ők elég megbízhatóak és segítenek mindenben. -
brownus
veterán
sry, a kis offért:
battlefield_bad_company_2 jó játék? mert most rendeltem meg a crysis 2-őt a pcdome-nál és visszahívtak, hogy plusz 1000hufért érdekelne-e ez a játék. mondom igen, de majd eldönthetem a helyszínen is, hogy kell-e... így látatlanban jó vételnek tűnik
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha indul a magyar szerver, akkor jövő hónaptól beszállok én is.
Live-Die-Respawn
-
Laraxior
titán
én meg jövök most gamelni
kicsit felnézek mi a helyzet"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Blom
aktív tag
Ezt írták válaszul: A Crysis 2 játék bérléséről nem tudunk pontos időpontot adni, sajnos ez nem rajtunk múlik. A Crytek Magyarország nem juttatta el még hozzánk a szükséges alkalmazásokat, ezeket várjuk tőlük pillanatnyilag. Amennyiben erről bővebb információnk lesz a weboldalon
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest