Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- PlayStation 4
- World of Tanks - MMO
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
GAMEPOD.hu
A Crysis 2 egy belső nézetű lövöldözős játék(FPS), a díjnyertes [Crytek] fejlesztőcsapatától.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz ftomi74 #3736 üzenetére
sztem ez a logikus , csak kíváncsi voltam pár hozzászólásra / reakcióra
am azt gondoltam a wars után h legalább lesz olyan szintű a multi mint ott, hát nem jött be a számításom, a hangok tetszenek, de valahogy nem tud lekötni ez a stílusú rászabadulok a világra egy olyan karakterrel amin lényegében még nanoruha sincs, "csak egy szimpla 2023as" tervezésű katonai ruha
a singli kampány tetszett, maradandót alkottak végre a crytekesek a magyar warhead után... mondhatni talán megtanultak single playert készíteni a németek
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz ftomi74 #4587 üzenetére
Nekem nem biztos, hogy lesz majd időm versenyezni (mindjárt érkezik a gyerek), de szurkolok majd mindenkinek innen.
Viszont Tomi, ütős csapatot alkothatnátok ti 3-an: Spin74-k4csa-oric, játéktudás is meglenne,cloak hajlam is felfedezhető néha nálatok , minden adott a sikerhez.C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Taplo
tag
válasz ftomi74 #4592 üzenetére
5* alkalmasabb mint a public lövölde....
mi játszotunk ESLen esl rulesszal
6-8 ember egy szerveren kodolva nincs csaló nincsenek kill streakek tehát NOOOO LAG
úgyhogy szerintem probáld ki élveznéd.... és sericon isazzal a kétszer tiz percel kb amennyi egy meccs nem veszithetsz sokat... statot nem nézi
tehát tessék jelenkezni.... apró szinfolt a fostalicska c2 publichoz képest a végén azt fogod mondani ha ilyen jó lenne a public akkor megvenéd a DLCt......[ Szerkesztve ]
építsünk közöséget!!!!! PEACE FOR ALL HUNGARIAN PLAYER !!!!!
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz ftomi74 #4592 üzenetére
Megértelek, bár szerintem te jó lennél versenyen is.
Lara azért, ha összejön és 1x nagyon ráérsz meglátogatunk oric barátunkkal. Melyik évjáratban gondolkozol, ha nem titok?
Wow Serricon, végre látható vagy itt is! Vizsga sikerült? Kerestelek aznap, ki akartam próbálni a pro servert végre.
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Taplo
tag
-
-
Taplo
tag
válasz ftomi74 #5023 üzenetére
spin nem gyakori a körmérkőzéses kupa de a 13 csapatos bajnokság sem az milyen lett volna,ha kieséses és van aki egyet játszik a gyöztes meg kb. hármat ha szabadkéz nem fog müködni akkor kiirják a heti beosztást és kész.....
sux te meg ne nagyarc onnolj itt :-) mert aztán megaláznak minket és vér ciki lesz :-)
[ Szerkesztve ]
építsünk közöséget!!!!! PEACE FOR ALL HUNGARIAN PLAYER !!!!!
-
AS
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest