Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis 2 egy belső nézetű lövöldözős játék(FPS), a díjnyertes [Crytek] fejlesztőcsapatától.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
Marshall hányas szinten oldódik multiban?
köszi -
Laraxior
titán
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz cyberkind #3805 üzenetére
már rajtam van de nem lesz állandósítva. megy a falra a zászlók mellé
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
medvezsolt
senior tag
-
Gabesz144
senior tag
válasz medvezsolt #3808 üzenetére
Igen nem rosszak ezek az új alkatrészek .
Előtte egy kétmagos E6870 es procim volt meg egy 8800 Gts videókártya, ég és föld a külömbség .Xbox Gamertag: Gabesz14415
-
törölt tag
Kijött az új nvidia driver !!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
PH! lista bővült új nevekkel, nézzétek meg!
Amúgy köszi mai játékot mindenkinek. Egyre jobb ez a game.
Live-Die-Respawn
-
őstag
sry hogy nem írtam vissza mikor írtál,de mire válaszolhattam volna, már elindult a következő pálya töltése
am teljesítményem ellenére még én is egész jól szórakoztam ma
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
törölt tag
válasz Gabesz144 #3813 üzenetére
GeForce GTX 560 Ti:
•Up to 461% in Dragon Age 2 (SLI 1920x1200 8xAA/16xAF, Very High)
•Up to 241% in Dragon Age 2 (1920x1200 4xAA/16xAF, Very High)
•Up to 19% in Just Cause 2 (SLI 2560x1600 8xAA/16xAF, Concrete Jungle)
•Up to 13% in Just Cause 2 (1920x1200 4xAA/16xAF, Concrete Jungle)
•Up to 6% in Far Cry 2 (SLI 2560x1600 8xAA/16xAF, Max settings)
•Up to 5% in Call of Duty: Black Ops (1920x1200 noAA/AF, Jungle Map)
•Up to 5% in H.A.W.X. 2 (SLI 1920x1200 4xAA/16xAF, Max settings)
•Up to 4% in Call of Duty: Black Ops (SLI 2560x1600 4xAA/16xAF, Jungle Map)
•Up to 4% in Civilization V (1920x1200 noAA/AF, Max settings)
•Up to 4% in Left 4 Dead 2 (SLI 1920x1200 4xAA/16xAF, Outdoor)
•Up to 4% in Metro 2033 (SLI 1920x1200 4xAA/16xAF, PhysX on) -
Depiboy
tag
vn ami ezt viszi fullon mindennel???,.9
-
Blom
aktív tag
Sziasztok!
Most lehet, hogy kiborultok olyat kérdezek, de sajna én nem tudom nem értem az angolt.
Mikor szabadulnak fel ezek a perkek mit kell csinálni hozzá ez nagyon fontos lenne.Nano recharge és az Energy transfer
-
Taplo
tag
ha sokat ölsz armorban akkor az armorod (rámész a nevedre ki ir három számot 1 armor 2 power 3 stealth)
két armor szintenként kapsz egy unlock ticketetet 2 4 6 8 10 12..... a felsö sor egy ticketért bármikor unlockolható
az alsó hatos level armor után.....nano recharge egy fostalicska
energy transferrel ha nagyon kicsi a map és te nagy mészáros vagy akkor bizonyos szituációkban erős.... de tul sok a ha speciális esetekben jobb az armor enhancenál...
fontos: ranked szerveren unlock and equipet nyomsz rá ha van unlock ticketed... ha főmenüből unlockolsz és utána kilépsz akkor bukod a ticketet és unlock sem lesz...
építsünk közöséget!!!!! PEACE FOR ALL HUNGARIAN PLAYER !!!!!
-
Blom
aktív tag
nagyon köszönöm a magyarázatot sokat segítettél ezzel
van itt még gáz azért mert kb:13 x vette el a szintemet PL: a 32 szintem egy nap 3x
hát mondanom sem kell. hogy baromi pipa vagyok.
még azt szeretném kérdezni, hogy melyik perk összeállítás a legjobb egy nyomulós gémernek -
Stanchore
senior tag
Tud valaki segíteni, mi orvosolja azt a hibát, hogy ha valamit unlock-olok és kilépek, a következő belépésnél újra unlockolnom kell? Nincs save gomb sem, hogy el lehetne menteni. Tud valaki valami trükköt?
Origin / Steam: Stanchore
-
Laraxior
titán
ha nagyon reszelsz és nagy CoD-os vagy,akkor Energy Transfer - Covert Ops - Mobility Enchance.
Ha lassabb reflexekkel rendelkezel,inkább csak sétálgatsz a mapon,akkor Armor - Covert Ops - Aim. Én is ezzel kezdtem,aztán kicsit belerázódik az ember....
Energy csak 3as Upgraden ér valamit,de hát addig el is kell jutni...tiszta kínlódás. Az Armor viszont nagyon tuti...simán van időd megfordulni és lekaszálni az ellent,ha esetleg hátba kapod"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
McKane
senior tag
gyerekek,elakadtam eme nagy játékban..
pár napja megvettem, fel is raktam a gépre,mit ne mondjak, átkozottul jó játék.
de az egyik pályán elakadtam..
az a rész,amikor már az emberekkel vagyok, és valami 2 hídon kell átmenni, csak elfogy a lőszerem,és sehol sem találok.
az egész jelenet éjjel játszódik, és azok ellen a "szörnyek" ellen kell vitézkedni. valami segítséget kaphatok,hogy mit és hol kell csinálni,vagy hol lehet lőszert találni?szerk1.: miután beleültem a terepjáró gépfegyveréhez,ahhoz közeli a pályarész.. valami civilek megmentéséről volt szó,ha jól értettem.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
képeket...mert van egy csomó hely ahol pl ugyanaz a feladat.
-
Taplo
tag
pont azon kattogtam,hogy átváltok cloack trackerre és akkor kukába dobom a nanovisiont mert nagyon nagy hátrány..... nekem olyan a szemem sok multiplayertől,hogy a mozgásra nagyon ki van hegyezve... viszont a nanovisionbe válltás.... akkor távol nem veszek észre valamit,hogy átmegy....mondjuk.... akkor úgy játszanék tovább,hogy annak tudatában hozzok döntést..... vegyünk egy példát:
wallstreet crash site a függő folyósó oldalán felérek a lépcsön nyomok egy nanovisiont,hogy ne alázon meg egy közelben bujkáló egyed.... ami alatt szembe a folyosó túlsó végén átmegy valaki... amit a nanovison korlátozott látó távja miatt nem látok...
ha a crash site a pálya másik végén van..... akkor lehet nem foglalkozom vele mert nem éri meg az idő veszteséget,hogy elmenjek érte.... Team instant actionben lehet elmegyek érte..... de mindekép annak tudatában játszom tovább,hogy ott van egy ellenség.... aki ha felém tart 5 másodperc alatt kb oda érhet... tehát ha a másik irányban ellenálásba botlom vagy sikerül gyorsan lelőni tárazni és várni az esetleges utánam érkezőt...
minél több képi vagy hangi info alapján döntök annál jobb..... a nanovison rengeteg hátrány.... nem beszélve ha leugrik a sok nano visiontöl két három kocányi energia... ami armorba váltva pont egy golyó és azon múlik,hogy túlélek-e egy párharcot..
csak a 6os szintű stelath perkhez cloackolnom kéne arra meg nem tudom rávenni magam mert ütközik az elveimmel.... lehet megkérem oricot jöjjön át unlockolni
ö belönné azt a 3-4 ezer stealth pontot két kör alatt kb[ Szerkesztve ]
építsünk közöséget!!!!! PEACE FOR ALL HUNGARIAN PLAYER !!!!!
-
Antarctica
tag
Sikerült mindent beállítanom, multiban a nickem: AntarcticaV
Szóval nemsokára játszhatunk ha gondoljátok
-
Carvus
senior tag
aki iponról rendelte a játékot, az utólag megkapta már a BC2-t? én még nem...
divi#2208
-
izomhod
őstag
sziasztok!
amióta az 1.2 patch van fenn, és el akarom indítani a játékot, mindig elkezdi szkennelni a vinyómat, hogy keresse a könyvtárat, de nem találja a gamét
azt írja, hogy installáljam újra. újratettem, de ugyanez jön
ötlet?
-
Kassadin
addikt
Csak engem irritál hogy egyes pályákon 3 másodpercenként 10-es erejű földrengés van a játékban?
Célozni nem lehet normálisan, hihetetlen.:>[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
megérkezett a 465? Gondolom igen,mert a RevoDrive is odaért hogy üzemel? hangos és meleg mi?
-
AthlonXP
őstag
válasz Kassadin #3842 üzenetére
Szerintem mást is, pl. engem is. Valóban idegesítőek azok a rengések. Sajna ezt el kell viselni, megszokni úgy sem lehet, én már negyedjére játszom, de még most sem szoktam hozzá..
(#3841) izomhod: Eredeti a game? Ha nem, akkor lehet a crack rosz, ha igen, akkor csak xar a
játék.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
akkor az már a postán van,csak nem kaptál értesítőt,ugyanis az időgarantált csomag. a RevoDrive-ot ajánlottként adtam fel az odaért.Ez is ott lesz
-
Cybertrone
veterán
Nah uraim beállok én is egy kicsit lövöldözni.... meglesem mit tud a game....
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
kat10
tag
én se kaptam még meg nekem azt válaszolták hogy az EA még nem küldte nekik de mindennap hívják őket
Go Pats
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest