Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis 2 egy belső nézetű lövöldözős játék(FPS), a díjnyertes [Crytek] fejlesztőcsapatától.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slystyle
őstag
válasz sanyek2 #11298 üzenetére
Próbáld meg újrarakni, patcheld fel, de még ne indítsd el a játékot, rakd fel a magyarítást aztán próbáld meg a játék indítását. Ha nem megy, akkor szerezz be egy eredeti példányt, sőt inkább ezt a változatot ajánlanám, már nem horribilis áron adják, sőt most steam-en 75%-os akció van a maximum edition-re. Csupán 2,5k a játékért + 2 dlc-ért. Az szerintem annyiért ajándék.
Nem éri meg szenvedni a kalóz verziókkal szerintem. -
sanyek2
senior tag
Erdei88, tDr1v3r:
Na igen, de nem ártana első hozzászólásban feltüntetni: WAREZ TILOS!!!
Viszont a legutóbbi kérdésem ide tartozik. -
sanyek2
senior tag
Kezdetek bosszantani, úgyhogy keresek valakit aki tud is valamit, nem csak okoskodni. Amúgy erre a feladatra vannak a moderátorok. Nem is láttam a neveteket a listán...
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz sanyek2 #11306 üzenetére
Az egész PH. Család fórumain tilos a warez, ha ez neked magas kérdezòsködj ott ahol letöltötted és ne kapd fel a vizet, mert ezzel szembesítve lettél.
Ha sajnálsz 2500 ft-ot a játékra, akkor szerezz be egy csattogós lepkét és tologasd!C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
sanyek2
senior tag
válasz Ferko75HUN #11309 üzenetére
Látom nektek magas amire választ várok..utóbbi két hozzászólásomban az volt a kérdés, hol lehet online játékot venni. A legallja személyiségűek még mindig ott tartanak hogy warez.
Továbbá nem kaptam fel a vizet csak nem vagyok hozzászokva az efféle köpködős szarkasztikus modorért.
Te meg nem tudod kivel beszélsz, hozzá teszem nem egy taknyossal, ahogy te azt gondolod, úgyhogy add meg meg az alap tiszteletet, ha beszélsz valakivel, akár tudják-e ki vagy akár nem. A megnyilvánulásodból ítélve én is elmondhatnálak egy 13 éves retardált f@szkalapnak, de nem teszem, mert nem ismerlek.
Mint ahogy az első mondatomból kiderülhet a homo sapiens-nél fejlettebb egyedeknek, nem sajnálom a 2500 ft-ot a játékért, csak nem tudom, online hol lehet megvenni ennyiért. És még mindig ott tartunk hogy HOL LEHET MEGVENNI, de mint már mondtam, még nem kommentálta egy, a témával kapcsolatban valamit is tudó FELNŐTT!Utóirat: Ha kapok egy normális hangvitelű kommentet, ígérem én is úgy fogok válaszolni!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na jó a többit tessék privátban megbeszélni, warezt kerülni, különben takarítás lesz.
Kérdésedre válasz.
Játékot is meg lehet venni az oldalon ahol vagyunk:
Van hogy elég csak kódot venni, 1-2 ezer ft az nem pénz érte.
Live-Die-Respawn
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz sanyek2 #11310 üzenetére
a szarkasztikus modort te kezdted....
a legalja személyiségűek is kedves...
nem gondoltam, h. taknyossal beszélek csak egy olyannal aki rossz helyen teszi fel a kérdését és nem megfelelő módon viseli a választ...
a végére pedig: homo sapiens-nél értelmesebb faj max. az ufók lehetnek, mert mi itt mind homo sapensek vagyunk elméletileg...
bár tarthatsz minket majomnak is, de csak eredeti játékkal játszunk bármennyire is elítélendő....
te meg ha a 21. században nem találsz online vásárlási lehetőséget, az a te bajod.részemről vita lezárva!
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
callmeakos
veterán
Hát mi megy itt srácok?
All→M8
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz callmeakos #11314 üzenetére
csak egy kis vasárnapi unaloműző dumaparti.
bár én annyira nem unatkozok, egész nap egyedül a gyerekkel.
de azért 2 pelenka csere között felnézek ide is.C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
callmeakos
veterán
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz callmeakos #11317 üzenetére
legalább felélénkült a topic kicsit.
de hogy vmi "szakmai" is legyen: délután játszik vki kicsit?
ha a gyerek kidől , megyek 3 felé 1-2 órára.[ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Slystyle
őstag
válasz Ferko75HUN #11318 üzenetére
Hamarosan én is visszatérek sokkal aktívabban. Még jövőhéten van egy-két házfelújítási projekt édesanyámnál, pár film meg egy kis skinezés is, aztán megint teljes gőzzel C2.
-
Slystyle
őstag
válasz Ferko75HUN #11321 üzenetére
Nem ijesztgetek senkit, sőt tartogatok pár új dolgot a csapat számára, persze kivárom, míg a csapat visszarázódik a szokásos menetben, ahogy láttam meg hallottam, nem sok mindenki volt aktív mostanság.
-
Rent
senior tag
Hali!
Valaki guru aki már hasonló problémába ütközött, segíthetne!
A problémám az, hogy teljes képernyőn fix 24 fps-t produkál a game, ablakosban pedig 54-60fps.
Beállítások 1920x1080 DX11 ultra minden.Egy megoldást találtam már de az nvidia kártyákhoz volt. Az én vga-m ati hd7950 3gb, 42" led LG tv-n.
Vki tudna segíteni? Köszi a válaszokat előre is! (tegnapi akcióban zsákoltam be steamen )
[ Szerkesztve ]
-
Slystyle
őstag
Üdv a Crysis 2-es táborban!
Először vsync-re tudnék gondolni, a grafikai beállításokban kapcsold ki ezt az opciót és nézd meg. Ha így sem lenne jó, akkor a telepítési mappában találsz egy system.cfg fájlt, ahhoz add hozzá ezt a sort: sys_MaxFPS = n (n helyére egy kívánt értéket, pl 120. Ez fogja meghatározni a maximálisan elérhető fps-ed mennyiségét). -
Rent
senior tag
az a baj, ha kikapcsolom vsyncet a játékon belül akkor élvezhetetlen, amúgy 60hz-en megy a tv
hozzáadtam a maxfps sort, akkor is már menünél 24 fps van :\ diablo 3 is fullon fullhd-ban fix 60fps-t produkál, tehát 60hz-en megy a tv, viszont ott ha kikapcsolom a vsyncet ott 130 ra ugrik, de ugye vsync nélkül "homályosodik" és élvezhetetlen
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
V-sync ha ki van kapcsolva max annyit érzékelsz hogy megtörik a kép gyors oldalmozgásnál. Hogy érted hogy élvezhetetlen kikapcsolva?
szerk:
Találtam egy ilyet:
"Set custom resolution to 1980x1020 @ 60z + Progressive
Set Resize Desktop, hit applyDon't forget to resize."
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Rent
senior tag
válasz Slystyle #11328 üzenetére
úgy értem, hogy a vsync nélkül (azaz vsync off (Vertical Synchronization OFF)) képszaggatás lép fel, hiába fut 60fps el, viszont ha ablakos üzemmódban fut, akkor vsync-el is (vsync on) szépen megy 60-al "képszaggatás" nélkül, csak zavaró maga az hogy nem teljes képernyőn, hanem ablakos módban fut.
baromira szaggat (inkább megtörik a kép) vsync nélkül annak ellenére, hogy 60fps körül van meg a frame érték, lehet hogy azért ennyire feltűnő mert 108cm tv előtt ülök úgy 1,5 méterre. de tényleg nagyon élvezhetetlen
köszi amit linkeltél, na azt találtam én is nvidiához, meg korábban visszapörgetve a topikot sikerült is itt egy srácnak, akinek ugyanez volt a gondja, kérdés, hogy atinál hogy lehet ezt beállítani (progressive) mindjárt rákeresek.
[ Szerkesztve ]
-
Rent
senior tag
"Set custom resolution to 1980x1020 @ 60z + Progressive
Ezt atinál vajon hogy lehet catalystban alkalmazni? Sajnos nem találom sehol. :\
Viszont akkor is az az érdekes, hogy monitor beállításoknál 60hz van beállítva, meg catalyst is azt írja, meg többi game is 60fps-el fut, csak a crysis 24-el. Ezért nem gondolom hogy itt ezzel lenne gond. :\
[ Szerkesztve ]
-
Rent
senior tag
Először is sry, hogy ezzel együtt az utolsó 3 hozzászólás az enyém, de rátalálva erre a fórumra: [link] az bontakozik ki, hogy itt a crytek lesz a ludas, mert a legutolsó patch óta áll fent ez a hiba, és nála is csak ezzel a játékkal van gond. Azért ez sztem is elég gáz.
[ Szerkesztve ]
-
Rent
senior tag
Na akkor a megoldás megszületett, a következőt találtam és működik. (Ha netalántán valaki más is hasonló problémába ütközne, mert külföldi oldalak tömve vannak ezzel a problémával, az előző hozzászólásaimat pedig nyugodtan kitörölheti egy moderátor, és sry a sok posztért.)
Tehát:
BEST FIX SO FAROkay another solution:
Start the game and go to Graphic Options and select Fullscreen NO
Apply and then restart
as soon as eye comes up, hit Alt-Enter and it should switch to 60HZ (I have a logitech keyboard and mapped the alt-enter to a function key, makes it easier)
Sucks but this is the only thing I've found that works every time
Also, the good news is that it seems to revert to a window on start-up from the time you first make the Fullscreen NO selection, and only have to remember to hit ALT-Enter each time instead doing the initial steps above every time
It must save your preference to a config file and then the Alt-Enter is what makes the 60 hz switch as opposed to the game
-
callmeakos
veterán
Picit bepöccentem
Dehát ha már Lighthouse-ra tesz akkor nem akarok rossz emlékekkel eljönni onnan
és a legideálisabb hely a Stelth killre 3at is kiosztottam Sajna a Frapsot csak a végén tudom benyomni mert hatására az amúgy is pengeélen táncoló FPS értékem 20 alá megy az meg élvezhetetlen. De a végeredményt azé megörökítettemAll→M8
-
Slystyle
őstag
válasz callmeakos #11334 üzenetére
Szép eredmény, gratula hozzá.
Majd ha lesz időd, akkor teszteld le a Mirillis Action vagy Dxtroy nevű videófelvevőket. Én speciel Mirillis használok, egyáltalán nem esik be az fps, viszont abban csak 60fps-es felvételi limit van, így annyira természetesen beesik, de attól még folyamatos a játékmenet.Más: Ha lesz elegendő játékos, akkor újra megrendezésre kerül egy GameNight.
-
Pala
veterán
Slystyle, axe, bocsi, de nem bírok csatlakozni valamiért, ráadásul a szerver is le-ledobál.
-
banhammer
veterán
Mostanában hanyagoltam a játékot.
Történt valami izgalmas mostanában Crysis 2 ügyben?
Új patch, cheater szűrő, stb?\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
callmeakos
veterán
Na ez azért EPIC
All→M8
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz callmeakos #11343 üzenetére
FÚ, hát nagyon állatul néz ki, de azért nem varratnám magamra ezt. Most gondoljatok bele 80éves papaként vajon ki fogja tudni hogy ez most vajon mi is?
Ez olyani mintha a dédapámnak egy Pong tetkója lenne.
Live-Die-Respawn
-
Pala
veterán
Én Orbital lag-ot akarok a hátamra!
-
axe125
tag
válasz callmeakos #11343 üzenetére
Lazán bevállalnám
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Minden ami hőszivattyú
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mazda topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest