Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
válasz bepken #77386 üzenetére
Sajna a szunet (balhe) miatt bealudtam.
Bennem egy kerdes merult fel. Ha nincs ez a szunet vajon a mouse be tudja huzni a vertigot? Mert ahogy en láttam eléggé megtalaltak a ritmust (5:0 utan) lattam lehetoseget abban hogy ct oldalon folytassak a feltámadást.Egyebkent meg nekem is ez a velemenyem. Lehet utcara menni szervezetten, es ugy talan elerni valamit de ezek a megmozdulasok egyertelmuen csak a 5p hirnevre mennek nem az eredeti célért.
-
Lmh
őstag
válasz bepken #77435 üzenetére
Én hülye meg a rózsafüzér ima-kombinációit teszteltem az utóbbi időben, hogy bal egér gombot nyomvatartva és random rángatva az egeret mire adja be a f#szmák fejest hamarabb a játék.
Granyókat még nem tudok dobni, de jó tudni, hogy felesleges is elkezdeni tanúlni, amíg nincs 12ms alatt az inputom és 600 fölött a minimum fps-em.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz bepken #77449 üzenetére
Illetve ha te egy marketinges lennél, mivel adnád el a vackot, aminek az értékesítésével megbíztak? Naná, hogy nem azzal, hogy "ha már minden más szükséges feltételt kimaxoltál, akkor még akár ez is segíthet egy kicsit", hanem azzal, hogy "vedd meg a legújabb rgb ledes csilivili cuccunkat, ami akár egy millisecet gyorsíthat a játékban, mert pont ez dönti el, hogy noob vagy l33t leszel"
-
wjbhbdux
veterán
válasz bepken #77487 üzenetére
A CS2-vel hasonló gyakoriságú frissítéseket mutató steamdb-s aktivitás arra utal, hogy itt csak egy netkód és engine tesztelés zajlik a Neon Primehoz, az lesz amibe majd több energiát fektetnek.
A CS Source is így kezdte, hogy Source engine bugokat javíthassanak, optimalizálják mielőtt kijött a HL2HA lesz belőle valami.
Azt is rosszul gondolják, hogy majd a kevesebb játékos miatt jobban odafigyelnek rá. Pont azt mutatja a Valve múltja, hogy ha az érdeklődés lankad akkor inkább otthagyják a fejlesztést is. CS/DoD Source, TF2, Artifact.. mind hátra lett hagyva amikor eleve vagy idővel már nem voltak önmaguktól átütő sikerek.
A Steam bevétele mellett eltörpül ez a ládázás, hiába tűnik sok pénznek. Egyre kevésbé érik meg nekik ezzel foglalkozni, régen a CS játékosok adták a Steam felhasználóinak nagy részét, de mára csak egy kis szelete.
Gabe meg az agyra csatolható chip fejlesztésbe önti a pénzt [link] , Elon Muskkal van versenyben. Ezt szponzoráljátok minden kinyitott ládával, nem a VACot
/s
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz bepken #77487 üzenetére
Egyszerűen kevés a fejlesztő, a CS2-n alig van tartalom, tehát még az sincs itt, amiért megérte volna átjönni a GO-ról.
A Valve eddig mindig akkor tett le valamit az asztalra, amikor érezhetően fogyott a bevétel (nagy úr a negyedéves pénzügyi jelentés), valószínű ez még nem jött el eléggé. -
goccer
aktív tag
válasz bepken #77490 üzenetére
Az utolsó bekezdéshez annyit tennék hozzá, hogy az AC update az tipikusan olyan, amit nem a changelogokból meg a csöpögtetett infókból fogunk megtudni, hanem egy hatalmas ban wave-ből, remélhetőleg. Amíg ilyen nincs, én nem indítom el a játékot (legalábbis a premiert biztos nem).
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz bepken #77504 üzenetére
Jaja, nekem is a Safehouse volt a kedvencem, Arms race és Demolitionben is
Viszont tegnap néztem, hogy mára egy ismerősöm sincs 20e pont felett - 21-23-ről 15-17-re estek vissza, ami egyértelműen a csalók egyre nagyobb számát jelzi. Gondolom, az első feladat a csalás elleni védelem javítása, az új tartalmak csak azután jöhetnek. -
PeL
addikt
válasz bepken #77512 üzenetére
3,95M lejátszott meccsből 1,89M meccs volt ahol csalót banoltak? És vajon mennyit nem kaphattak még el? Ez eszméletlen durva, sejtettem hogy nagyon nagy a gáz, de hogy ennyire... A grafikon alapján pont a top 1000-es listát tisztogatták meg. Gondolom a többit ugyanúgy lesz@rják... Követek egy spinbotos accot akinek pár naponta ránézek a profiljára és pörgött ellenünk pár hete a meccsen már az első körtől kezdve, azóta sem látszik a profilján hogy banolva lenne.
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
-
Spet
addikt
válasz bepken #77598 üzenetére
Hat igen, kicsit kesobb jott mint a 25. evfordulo.
De ameddig megvan a backdoor a kiadasi kodokban (arrpw beszelt egy masik youtuberrel errol az egyik videojaban) es tudjak nyalazni az adathalaszok, gyorsabban fogjuk tudni mikor jon operation, vagy lada.
Kodok alapjan nagy esellyel a kovetkezo dolog a danger zone 2 lesz, uj ladaval.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Spet
addikt
-
-
bepken
veterán
válasz bepken #77752 üzenetére
mondjuk azért szerintem elég fosul néznek ki ezek a skinek... talán a glock ami nem is tudom... vicces(?) és néz is ki valahogy, az összes többi ilyen tucat fosnak tűnik
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Spet
addikt
válasz bepken #77752 üzenetére
Altalaban az hozza vissza az arat gyorsabban (hacsak nem fegyverre mesz ra es par alkalom utan kapsz egy eros arut, de annak eselye, mint ladanyitasnal).
Regi operationoknal meg voltak jo matricak amik mara tobbet ernek.
Piac araz az pedig mint tudjuk kiszamithatatlan.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
wjbhbdux
veterán
válasz bepken #77755 üzenetére
Én úgy veszem ki, hogy ez egy állandó dolog lesz, amit farmolhatsz kedvedre miközben normálisan játszol, ha elfogy vehetsz még több passt is, csak egyszerre 5 lehet aktív. És majd bővíteni fogják, hogy mi az ami megvehető belőle, ez kiderül pár hónap múlva. Egyedül a kiemelt Deagle skinnél van ott, hogy az 103 nap múlva kikerül a kínálatból.
/s
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz bepken #77760 üzenetére
Ez egy zseniális ötlet, feltalálták az operation nélküli operationt. (a csillagköltési rendszer pont ugyanaz, mint az utóbbi két operationé, csak éppen maga az operation hiányzik)
Egyre nyíltabban csak a lehúzásra játszanak.
(persze, megvettem én is, hátha egyszer a ládák még sokat érnek, de nagyon nem jó szájízzel) -
kIsDe`
tag
válasz bepken #77768 üzenetére
Akkor lehet csak placebo az uj fps drop. Nekem is casual jatekokban esik csak nagyot, ott mondjuk idonkent 20 player sok fust, moly, granat egyszerre szoval ja valszeg ott az engine kicsit kuszkodik. Viszont a random crash az jelen van ma 4x dobott ki mindig loadingnal.
-
kIsDe`
tag
válasz bepken #77783 üzenetére
max egy pc ujrainditas es megy megint, ha rogton probalsz ujra csatlakozni a vac hibauzenetet dob es nem enged fel. Farmolgattam en is hetvegen kb par ora utan kiesel max 5 percre Viszont a jatek siralmas allapotban van az update ota, esett a performance es crashel is eleg gyakran, gyenge kezdes utan eros visszaeses ez a cs2 eddig. Gondolom anyagilag viszont tovabbra is csucsokat dont, igy rendben van a valve reszerol.
[ Szerkesztve ]
-
goccer
aktív tag
válasz bepken #77793 üzenetére
Mindenki az M4 Fade-et akarja kinyitni szerintem, szóval biztos nagyon sok skin lesz ebből a collection-ből. Én most inkább environmental stickereket ajánlanám, ha unod a ládákat, de nyilván te döntesz. Sőt igazából ha nem akarod instant eladni, akkor azt ajánlanám, hogy várj pár hónapot és nézd hogy alakul a piac...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest