Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
toki87
tag
válasz mikrosuttii #797 üzenetére
És ha nekem a TT beállításokat tartja meg a gép futamra is (gondolom a nehézségi fok miatt). Akkor mondjuk válasszak beállítást a kettő között?
-
mikrosuttii
aktív tag
Ha nincs be kapcsolva a Parc Fremé opció nehézségi szinteknél,akkor verseny előtt is változtathatod a setupodat De hogy ha te jobb szeretsz Parc Fremé on-ba menni,akkor inkább az időmérőt is versenyes setuppal fusd,mert TT-s setuppal el fognak fogyni a gumijaid.
[ Szerkesztve ]
-
toki87
tag
válasz mikrosuttii #802 üzenetére
de akkor mire jó ha be van kapcsolva? hogy megjegyezze?
-
mikrosuttii
aktív tag
Ki jött az 1.4-es F1 2013 Pirelli 2013 Tires
Újítás:
-Javult a blur az összes verzióban
-Verzió R jelzések nélkül (azaz már telepíthető olyan opció,amiben nincsenek a kerék oldalán piros betűs R névjegyek)
-Üregek hozzáadva[ Szerkesztve ]
-
scampolo84
aktív tag
válasz mikrosuttii #805 üzenetére
Azok a lukak mik akarnak lenni?
-
Mazsul
tag
Üdv mindenkinek
Tegnap megvettem a game-et, mostantól gyakran leszek erre. Van itt valami kozösség, akik szoktak multizni párszor online?
-
itouchfan
senior tag
Hali! Van ennek a játéknak hivatalos demója? Valaki be tudja linkelni? Köszi előre is
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Mazsul
tag
válasz scampolo84 #806 üzenetére
A Pirellis mérnök bácsik ott nyomkodják be a műszereiket
-
werszomjas
addikt
-
nagyúr
válasz werszomjas #810 üzenetére
De mikor indul már???
-
nagyúr
válasz werszomjas #812 üzenetére
-
törölt tag
Amúgy felhívnám mindenki figyelmét, még egy hibára. Careerben az időmérőn mindenki megfutja a leggyorsabb körét, én 2 kört vagyok kint, egy az időmérős, és a levezetős. Ezt mutatja is a monitor a boxban. Mindenkinek van mért körideje, ez Q3-ban van, és az Ai megy 6-7 kört egy gumiszettel, mert boxba nem jöttek ki, és mivel azzal a gumival futották meg a legjobb időt, így azzal is rajtolnak.
Tehát ők az időmérőn egy gumival megtesznek 6-7 kört, és versenyen ugyanakkor fogy el a gumi nekem mint nekik, pedig 5 körrel már kopottabbak. Most akkor hogy is van ez?[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
asszem az első szezon eluszik a williams-sauber kettős csapattal.hamilton 51 pontra..
és korea után vagyok...2-3-4. hely közte én(+alonso+vettel) azonos ponttal.
ha első évbe 2. leszek vajon kapoa lotustól ajánlatot?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Danecay
addikt
Hali!
Hogyan lehet egyik STEAM account alatt készült profilt és mentéseket másik STEAM alá átvinni?
Próbáltam átmásolni aszem a STEAM userdata-ban található STEAM azonosítószámmal ellátott mappából a dolgokat a másik STEAM azonosítójú mappában, meg is jelent a játékban de kiválasztva azt írta, hogy korrupt profil és, hogy törli. Sőt ahonnan másolni szeretném, több profil is létre van hozva, de nekem csak az egyik kellene Most nincs előttem de azt hiszem a remote mappán belül, ahol a mentések vannak vannak profile0@ és profile1@ szöveget tartalmazó fájlok. Gondolom így vannak megkülönböztetve az egyes profilhoz tartozó mentések. Na de hogy miért nem működik amikor átmásolom? Eddig ráadásul úgy próbáltam, hogy másoltam mindent, mind a két profilt, szóval nem is szöszmötöltem külön a profilokkal amiből esetleg további hiba is adódhatna. -
dragonfx
veterán
suzukába mentema sauberrel egy 1.40.303at az jo idő?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz mikrosuttii #821 üzenetére
ahhoz képest nem vészes akkor kb 2 ms a hátrányom
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
mikrosuttii
aktív tag
Abu-Dhabi-ban irtózatosan fogy a gumi.Nálam annyira el fogyott,hogy az utolsó körben már inkább elengedtem Buttont,Pérezt,és di Restát.Már felesleges lett volna velük küzdeni,hisz az autó kezelhetetlen lett.Inkább leparkoltam,és kivártam a 2 percet
-
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok. Érdekelnének a tapasztalataitok a játékról, én eddig csak a régi kocsikkal mentem pár TT kört, és némelyik tetszett!
Jó beállításokkal foglalkozó oldalt tudtok? -
mikrosuttii
aktív tag
válasz Hurkafej #824 üzenetére
racedepartment.com vagy ha vissza olvasol a kommentekben,akkor találsz egy olyan linket,ami majd egy oldalhoz vezet.Onnan letöltöd,amit kell,és abban is lesznek setupok.Bár inkább az RD-s setupokat ajánlanám.
A játékról említésre méltó tapasztalatot nem tudunk mondani,hisz annyira kiismerhetetlen a játék néhány pályán autótól függetlenül,hogy az hihetetlen.
2.-dik körben elvoltak
-
willike71
tag
válasz mikrosuttii #828 üzenetére
Én Lotusba ültem, bár inkább az online versengést részesítem előnyben, így csak az ausztrál és a maláj pályát tudtam le. Természetesen legnehezebb fokozaton játszom, full assist off és cockpit nézetben és még sokat kell gyakorolnom, mert online sajnos sokan megvernek, de az ausztrál versenyt meg tudtam nyerni a Lotusban ülve. Igaz, hogy minimális előnnyel és kellett hozzá a pole is, amit ha jól emlékszem 1:23 elejei idővel nyertem, miközben a legend AI-k közül 4-5 is bejött 1:24 alá, tehát közel voltak.
A maláj nem sikerült ilyen jól, valószínűleg a setupot nem találtam el olyan jól, csak 5. lettem.Közben a Classic módot próbálgattam, tettszett, de visszatérve a karrierhez többet kell gyakorolnom az egyes futamok előtt és setupot hangolni, hogy eredményes lehessek, mert a Lotussal már elég jól lehet menni.
-
munky
őstag
Most töltött le a Steam kb. 10mb-ot a játékhoz. Ha valakinek van leírása róla mi változott azt megköszönném.
Nem tudom a Steam játékkal kapcsolatos hírek közé miért nem teszik ki egyből, mint egy csomó más játéknál...
-
werszomjas
addikt
Indul a móka!
Aki még nem ismerné, gocompete berkein belül indul a liga
üdv
-
nagyúr
válasz werszomjas #833 üzenetére
Juhéééjjj Végre!!!!!
-
törölt tag
Off ligába komoly lesz, már várom
-
lacy86
addikt
Videokat nyomjatok ezerrel!
Ha mar nem tudok elni a lehetoseggel[ Szerkesztve ]
-
mikrosuttii
aktív tag
Sikerült megszerezni az egyéni VB címet VÉGREE! A verseny legszomorúbb pillanata ez volt...
Pedig ha beér Hülk 2.-nak,akkor még lenne esély a konstruktőrire is.Nha de most már mind1.
És az a "porfelhőcske" ott az úton mi akar lenni?Gőz szivárog fel a talajból,vagy mi?
Megjegyezném,hogy a VB cím sorsa Sao Pauloban dőlt volna el,ha Indiában Rosberg nem lágy gumikért,hanem esősökért megy ki.Illetve ha nem töri össze a szárnyát vezető helyről,akkor is izgalmasabb lett volna a dolog.Szóval ilyen téren egy kicsit sajnálom,hogy nem lett izgalmasabb.
[ Szerkesztve ]
-
bandika0626
senior tag
Ezt az új gumijavításból melyiket kell átmásolni? Vagy mindegyiket?
AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
-
toki87
tag
válasz mikrosuttii #838 üzenetére
Gratula, de ha első évbe Sauberrel világbajnok vagy legnehezebb szinten, akkor a továbbiakban mi az izgalom? Szerencse hogy én bénább vagyok
-
zzeN
aktív tag
válasz mikrosuttii #838 üzenetére
Ez milyen felbontás? Eléggé nyúlt.
-
dragonfx
veterán
válasz willike71 #826 üzenetére
igen gondoltam erre.de ugy tul könnyü lenne ha 5 éves évadbol az elsőt már egyből megynerem.
amugy a lewist galádul kilöktem d emég igy is irtora vezet....
mega vettel.t egyszerűen nem lehet a sauberrel megfogni...."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
mikrosuttii
aktív tag
1280x960 16:9,vagy 1280x720,nem tudom
toki87: Nem feltétlenül a pont versenynek kell izgalmasnak lennie Speciel ebben a versenyben az + volt,hogy Hamiltonnal oda vissza előzgettük egymást a 12-13-14-15-ös kanyarban.Az hatalmas volt.Azt hiszem,még Mercedessel is lesznek izgalmak.Ki tudja.Már 4 éve tolom a játékot,szóval elég sokat tudok már róla.Jó lenne most ugyan olyan bénának lenni,mint anno
Online meg nem fogom tolni,egyrészt azért,mert ahhoz kellene a tokos változat,másrészt azért,mert lökdösnek össze vissza,hülyén védekeznek,rosszul fékeznek ki egy előzést... Mondjuk utóbbin már csak röhögni szoktam Szóval ezért.De alapból nem vagyok híve a multinak.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz mikrosuttii #844 üzenetére
"Online meg nem fogom tolni,....mert lökdösnek össze vissza,hülyén védekeznek,rosszul fékeznek ki egy előzést..."
Azért ez egy kicsit erős túlzás. Igenis vannak szép számmal játékosok, akik online nyomják és nagyon sportszerűen versenyeznek. Itt is jó néhányuk jelen van nap, mint nap.
Zárt közösségben kell versenyezni és akkor nem nagyon van esély az eszetlen lökdösődésre. Hidd el sokkal élvezetesebb, mint az AI ellen.[ Szerkesztve ]
-
mikrosuttii
aktív tag
Olyat nem is írtam,hogy nem léteznek .Nekem jelenleg AI-val is elég kihívás szokott néha lenni.Zárt szobában meg nem szeretek játszani.Mindig ledobott,ha olyanba játszottam Nah meg ugye a másik,hogy nincs egy atom gyors netem.De mondom még 1x-er: Nem vagyok híve a multinak.Aki szeret multizni,multizzon.Én maradok a GTA:SAMP-nél
-
barcalaci84
őstag
válasz mikrosuttii #846 üzenetére
szerintem ha ingyen hozzád vágnának egy eredeti verziót abba se hagynád a multit
a gép ellen meg szökő évente versenyeznél ...
ez a kilökdösnek multiban meg tényleg csak public versenyeken lehet jellemző , amúgy csak fair magyar játékosból van minimum 50 (és külföldiek közt is rengetegen..)
engem kifejezetten zavar pl a z AI butasága hülye fékezése, időmérőn akadályoznak mert nem tud lehúzódni stb (arról nem beszélve hogy idén is rohadt lassúak és 0 a kihívás...)
inkább versenyzek olyan ligában ahol a dobogóra sincs esélyem , de a a pontszerzés már érték és körökön át megy a harc minden egyes pontocskáért... -
willike71
tag
Ilyen videók lesznek várhatók!
Ez a futam a PRO liga idénynyitó futama volt, azóta is emlegetjük, mert amit a verseny utolsó harmadában műveltünk barcalaci és domaa versenytársakkal az hihetetlen élmény volt. Mindezt az utolsó pontszerző helyekért vívtuk.
Ajánlom ezt mikrosütti-nek is, mert ugyan hibák előfordulnak sokszor a versenyzőknél, de ez mutatja a valódi hozzáállást, ezért érdemes multizni, nem a német dodzsemisták miatt.Az megnézésre ajánlott csata kb. a 20. kör környékén kezdődik és a végéig tart.
Saját felvételem:
Will71 - GoLiga Pro liga MelbourneKülső felvétel roly11111 jóvoltából, aki ligatag volt, de épp nem tudott versenyezni, így kívülről filmezte le:
GoLiga Pro liga Melbourne - közvetítés -
mikrosuttii
aktív tag
válasz barcalaci84 #847 üzenetére
Biztos,hogy nem játszanék a mutival,ha ingyen hozzám dobnák az eredeti verziót Ugyan ez volt F1 2012-vel is,haverom oda adta,mert ráunt,ki próbáltam a multit,1 hét után abba hagytam,és nem csak az miatt,mert nem lettek volna fair játékosok,hanem mert egyszerűen számomra unalmas.Voltak szép emlékek abban az 1 hétben is,amiben multiztam vele,meg voltak jó mentek,de inkább letettem.Általában mindig dobogós voltam,asszem egyszer nyertem (azt is szerencsével) még Kanadában.Mivel sokan kormánnyal játszanak,nem is nagyon tudtam érvényesülni köztük.Szóval nekem elég nagy kihívás AI ellen is,főleg legenden
Ha ez neked nem izgalmas...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest