Hirdetés
- Borderlands 3
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz mikrosuttii #1450 üzenetére
lotust, saurert nem tudom választani, a torro rossotól a force india is jobb, kezelhetőbb!
mi a gond a gumikopással? csak az, hogy nem arányos és egyszerűen lehetetlen! komolyan, az utolsó körben már annyira csúszott, hogy megnéztem, hogy nem-e hagytam el az egyik kerekem, mert egyszerűen keresztbe ment az egyenesben is a kocsi! de nem, egyszerűen ez a reális valaki szerint....
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz diablo1984 #1451 üzenetére
Az egész 2013-as évad a gumikról szólt.Bizony a CM sem fél szemmel figyelte az egész éves csapatrádiós üziket.Hogy így fogy,úgy fogy,amúgy fogy,ki fogyott,el fogyott,defekt... Szóval érted.Nekem akkor volt problémám a gumikkal,amikor nem a RD-ről néztem setupot,hanem amikor én magam mixeltem egyet.
Nézd a dolog jó oldalát:Lehetne ennél realisztikusabb is.Szóval olyan szinten,hogy már egy kicsúszástól is defektet kapnál,mert a valóságban nagy valószínűséggel ez történne.
A játék eredeti?A legfrissebb patch van fent?Mert a patchek be árkádosítják a gumikopást.
Próbáld újra a YDT-t.Hát ha kapsz egy Lotust,vagy Saubert.
-
diablo1984
veterán
válasz mikrosuttii #1452 üzenetére
RD-ről néztem setupot- ez hol?
igen, sima quick setupot nyomtam és annyi. de hogy miért az utolsó pillanatban szivat meg ezt nem értem, ezért nem értem a dolgot!
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz diablo1984 #1453 üzenetére
-
willike71
tag
válasz diablo1984 #1451 üzenetére
Ha a Young Driver Test-et végigcsinálod úgy, hogy mindenhol arany érmet kapsz, ahol lehet, akkor elérhető lesz a Lotus is.
Ha túl kemény a Karrier, akkor én azt javaslom kisebb nehézségre állítsd és ott nem lesz élményromboló. A másik lehetőség persze az, hogy gyakorolsz, jó setupokat nézel RD-ről és jobb versenyt tudsz futni a pályákon.
A gumikopással az ég világon semmi baj nincs, setup és "talp" kérdése, de tény, hogy nagyon el lehet koptatni a gumikat, ha túlhasználod. Ezért oda kell figyelni a fékezésekre, kigyorsításokra, hogy ne csússzon meg az autó, illetve a boxkiállási etapok vége felé ügyelni kell arra, hogy már nem tapad úgy a gumi, mint új korában. Nagyobb szárnyállással jobban odatapad az autó az úthoz, ezáltal nem kopik annyira a gumi a kanyarokban, bár a sebességből, gyorsulásból vesztesz, de ha megtalálod az ideális sebesség áttét - szárnyállás párosítást, sokat javulhatsz.
Az AI-k valószínűleg azért gyorsulnak le az egyenesben, mert nem jól gyorsítasz ki a kanyarból. Erre célszerű a legnagyobb hangsúlyt fektetni és jobb lesz egyből.
A boxkiállás sajna dühítő, ha sok AI-val együtt érkezel, ezt kétféleképpen tudod kiküszöbölni:
1. Annyira elhagyod őket (kb. 10 mp.) az első boxkiállásig, hogy mielőtt beérnének te már végezz
2. PRIME gumival csinálod a Q3-at, azzal indulsz és így teljesen máskor mész a boxba, mint ők -
diablo1984
veterán
válasz willike71 #1455 üzenetére
most a 2012-ővel nyomom, ott nincs ez a kigyorsításkor kipörgő, kitörő kocsi fara effektus, itt max ha a rázókövet csípem, akkor indul meg a segge! azonnal a torro rossoval nyomtam egy pole-t, igaz 11.helyet jelentett, mert gyors körön hamilton feltartott és az egyik kanyarban koccantunk és már meg is volt a 10 rajthelyes büntetés!(ahogy elnézem a 2012ben a bodycheck-et nem tolerálja a progi, mert párszor villant a 10 rajthely, quick racen a 10 mp-s bünti)
-
nagyúr
válasz diablo1984 #1456 üzenetére
De az nem is reális, hogy tőgázzal ki lehet gyorsítani bármilyen kanyarból.
A 2012 az inkább árkádosabb, a 2013 meg inkább a szimulátorhoz áll közelebb. Nem mondom, hogy az, de sokkal realisztikusabb, mint a 2012. -
duckload
aktív tag
A codemaster féle f1 soha nem lesz szimulátor.
Ez is csak egy arcade- szimulator 70-30 arányban.Egyébként megjelent az rFactor 2 höz a a rft 2013 mod, nagyon elgondolkoztam hogy át kéne térni akár egy olyan ligát indítani.
"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
--Lorant--
aktív tag
Hali! CooP-ot végigtolta-e már itt valaki? Arra lennék kíváncsi,hogy mi számít igazán :lehetsz bármely pozícióba a VB-n vagy dobogós is elég,vagy feltétlen 1. kell,hogy legyél? A másik pedig,hogy elég mondjuk 5 körös futamra beállítani,vagy több körösre kell?
....
-
--Lorant--
aktív tag
-
mikrosuttii
aktív tag
So hardcore
-
törölt tag
Sziasztok !
Először is új közösségi tagként üdvözlök mindenkit !
Két hete játszom az F1 2013-mal, az elején nagyon furcsa volt a kormányzás, főleg a szűk kanyarokban, de most már megszoktam. Szépen teljesítgettem a medalokat a különböző kategóriákban a Scenario Mod-ban, először mindent végigvittem Bronz difficunty-n, majd most lassan kész a Silver is.
Véletlenül letettem tálcára a játékot miközben az futott (ez más játékoknál nem jelentett eddig gondot ), hogy elindítsam a böngészőt és megnézzek valamit.
Erre amikor ugyan úgy ALT-TAB-bal visszaváltottam, akkor nem rakta vissza teljes képernyőre, hanem " windowed módba került", tehát windows-os ablakban fut benne a játék. Shift 2 -vel játszottam ezelőtt, ott volt a video beállításoknál ilyen, hogy windowed mód, és ki lehetett kapcsolni ha elrontottam valamit, így minden a régi lett.
Minden beállítást, felbontást végig próbáltam, nem lett jó. Újratelepítettem , ugyan olyan, szaggat, fps alig van, szétcsúszott a kép, és idegesít , hogy ablakban fut.
Tudna segíteni valaki ebben a problémában ?
Előre is köszönöm a segítséget !
-
törölt tag
válasz diablo1984 #1465 üzenetére
Köszönöm ! Működik ! Minden a régi !
Ez az első F1-es játék amivel játszom, így még 2 hét távlatából is kezdőnek érzem magam, fura a játék kormányzása.
Mielőtt nekiállnék végig olvasni az 1000+ hozzászólást, tudnátok adni " alapozó " tippeket,
tanácsokat ? -
werszomjas
addikt
válasz diablo1984 #1467 üzenetére
ha elkopik a gumi, akkor még inkább irányíthatatlan lesz.....
Az biztos
Tegnapi liga futam, utolsó körre úgy elfogyott a gumi, hogy nem lehetett kigyorsítani, mintha vizen mennék, nagyobb gázadásra keresztbe állt az autó
[ Szerkesztve ]
üdv
-
diablo1984
veterán
válasz werszomjas #1468 üzenetére
még te meg is tudod fogni, nekem mikor elkopik, akkor az egyenesben is csak cikázok, egyszerűen billentyűvel nem lehet megfogni, a kocsi sem fordul el, semmi! itt azért még szép íveket tudtál menni, nálam kuka onnan a verseny, nem úszom meg kavicságy nélkül!
-
djrobaa
aktív tag
Miért van az, hogy ez a szutyok mindig csak esőben lép ki? Elmegy a kép, de persze a hang megy tovább. Ha nyomok egy gombot a kormányon akkor kiírja a steam, hogy nem tudja elinditani a játékot mert már fut... Ekkora egy szarral még nem találkoztam. Nincs húzva a vga. A driver jelenleg a 331.65. Régebbivel is csinálta.
.:: iPhone 13 Pro 128GB ::. Fanatec CSR Elite Wheel - CSR Elite Pedals
-
makkai
aktív tag
válasz djrobaa #1470 üzenetére
Nekem is ez van, volt.
visszatettem a 314.22-es drivert, illetve a vga-nak adtam +30mv feszkót, így 850/4000-en egyenlőre nem fordult elő
Illetve a GPU gyári specifikációinál, 675/3600 nem kellett + feszültség.
Én csak azért tuningolom, mert sajna a 327.xx driver alatti verzióval nem megy az SLI az F12012 és F1 2013 -ban, így kénytelen vagyok 1 kártyával stabil 60 fps-et kisajtolni a rendszerből.mcsaba80 - AsRock Z77 Extreme4 i7 3770K CM Hyper N520, 4x4 GB Corsair Vengeance LP 2133MHz CL11 DDR3 @1866 Mhz CL9 1,5 V, Samsung 250 GB SSD, GAINWARD PHANTOM GTX970, COBA NITROX 750W, THRUSTMASTER T150 PRO kormány, BenQ W2000 projektor, Denon avr x2500h, JAMO S809 5.0 + JAMO C 912 SUB
-
ZoliGamesHD
tag
-
ricsi8800gt
addikt
válasz --Lorant-- #1474 üzenetére
Elég nyomik.Merci meg a Redbull a szebbek kinézetre.
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz --Lorant-- #1474 üzenetére
Pont ez a kettő a legrusnyább.Merci,Ferrari,Red Bull,ezek a legszebbek.
-
--Lorant--
aktív tag
-
werszomjas
addikt
-
miti5
tag
Üdv mindenkinek!!
egy problémám lenne ismét ezzel a csuda jó játékkal, a steam szarsággal megáldva.....
nem látja a játékot a steam,telepíteni akarja mindenáron (hónapok óta fent van,csomó mentésssel) amikor inditanám... a steam ugye a "c" meghajtón van,a játékot egy másikra telapítettem még annakidején,ami ott is van még mindig 8,3 giga, steam könyvtárban... ez a szar valamiért mégis telepíteni akarja most egyszercsak....valaki valamit erre???? vagy a mentést ha kimentem,és újratelepítem majd bemásolom az működni fog????
köszi a válaszokat előre is!!!! -
miti5
tag
válasz barcalaci84 #1481 üzenetére
És az tuti jó lesz??-bevált módszer?? De mi a pi.sátol nem indul el most nekem???nem találja a steam a játék könyvtárát,az elérési útvonal meggajdult vagy mi lehet???? Ha az egész steam könyvtárat visszaállítanám egy korábbi időpontra az nem segíthet szerintetek,amikor a mentésre írja hogy korrupt,arra ez is megoldás volt...mármint a korábbi időpontra visszaállítás
-
miti5
tag
válasz barcalaci84 #1483 üzenetére
újratelepítettem a dvd ről ugyanoda ahol volt,"C"-be megmaradt a steam meg benne is minden mentés,ugyhogy még másolgatni se kellett...működik..köszi a segítséget...!!!!!
-
gameresboy
aktív tag
sziasztok,
a játékban osztott képernyőn szeretnénk egymás ellen versenyezni.
Az egyik fél egy Genius Speed Wheel 5 Pro kormánnyal, a másik fél egy Xbox 360 Controllerrel jászana.
Nem sikerült összehangolni, az egyik fél csak billentyűzettel tudott játszani.
Kérdezem, hogy megoldható-e játékon belül, vagy a billentyűzet mellett csak egy gamepadot tud kezelni a játék?Üdv,
GBoy -
djrobaa
aktív tag
válasz --Lorant-- #1480 üzenetére
Neked leirtam legalább 3-szor már a ligában... Elégnek kellet volna legyen... Egyébként a gugliba beirni ugyanannyi mint itt leirni a kérdést. És már is megtalálta volna mindenki aki kérdezte. Ez a kérdező lustasága...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ALONSO11 #1487 üzenetére
Szia!
Igen, előfordulnak sajnos. Főleg Nvidia-s VGA-val szerelt rendszereknél és esős futamon jött elő ez a hiba. Természetesen nem vonnék párhuzamot a két dolog között, de ez volt a gyakorlati tapasztalat. Sokaknak megoldotta, vagy drasztikusan csökkentette a fagyások számát VGA driver csere.
Hogy melyik verziószámú driver kell, abban sajnos nem tudok segíteni, mert nekem AMD VGA-m van. -
djrobaa
aktív tag
válasz --Lorant-- #1490 üzenetére
[link] Így már jó?? A második találatban ott a megfejtés... kb ennyi lenne... nem rontott semmin, de ez másnak is kb ennyi időbe tellene...
-
varmi2
nagyúr
Üdv!
Kérném a segítségeteket. Hamar elfogy a gumi, és azt szeretném kérdezni, hogy hogy vezessek, hogy tovább tartson.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
veterán
válasz --Lorant-- #1494 üzenetére
Tegnap este kedvem támadt játszani egy kicsit, aztán mentem a hungaroringen egy 25%-os futamot. De a 8-9. körbe már ki kellett jönnöm, mert használhatatlan lett a gumi. Szóval igen, gázadással fékezésekkel csak óvatosan
iPhone 13 Pro Max
-
willike71
tag
A GoCompete közössége gondolt egyet és ha már online ligázunk az F1 2013-al, akkor miért ne tehetnénk ugyanezt élőben gokarttal!
Ezen a hétvégén kezdjük meg a 9 futamosra tervezett GoCompete Gokart Bajnokság 2014-es sorozatunkat:
Akit érdekelnek a részletek, netán a részvétel, a gocompete.hu fórumában a ./Formula 1/Gokart bajnokság/GoCompete Gokart Bajnokság 2014 topicba nézzen be.
-
Chereiose
addikt
Valaki játssza a játékot logitech formula ex kormánnyal?
Nem tudom normálisan beállítani... -
miti5
tag
magyar nyelv megjelent már erre?? vagy csak a béta verzió??!
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Borderlands 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Óra topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest