Új hozzászólás Aktív témák

  • Lootolok

    tag

    válasz MrCsiT #5064 üzenetére

    GOWIPE sereggel nem tudom, hogy tudtál 3 csillagozni TH10 falukat, de akkor valamit nagyon tudhatsz :)

    TH11-re pedig már ez édeskevés.

    Erősebb hős nem feltétlen a védelem miatt kell, hanem a támadás miatt. MAxos hős nélkül a 3 csillagot azonos szinten gyakorlatilag el kell felejteni, TH11-en meg az 1 is kétséges sokszor, a 2 meg gyakorlatilag lehetetlen erős hősök nélkül.

    A védés darabszám pedig csalóka. Akiket te nézel, olyan ligában tanyáznak (titán, legend, esetleg champion felső fele), ahol bármilyen falud van, 1 csillagot biztos hoznak rajta a támadók.
    Te viszont olyan helyen tanyázol, ahol sok a szerencsevadász amatőr, akik mindenre rámennek, ami mozog, sok esetben kevés sikerrel.

    Minden TH szint lépéskor csökken a loot az alacsonyabb szintekről. Azaz, amikor TH10 voltál, TH10-től 100%-ot elhozhattál, TH9-től 90%-ot.
    Most TH11-esként TH10-től elhozhatsz 90%-ot, TH9-től 50%-ot. És egyre több TH11-es falut dob be, többet, mint TH10 és TH9 együttvéve. De te még olyan helyen vagy, ahol nem maxos falukat dob be 10-ből 9 alkalommal, mint mondjuk titánban, így könnyebb válogatnod.

    Abból a 200 sas leverésből mennyi volt max TH11 falu, és mennyi halott? Erre kíváncsi lennék azért :)

    Mert anno kristály-master környékén én is láttam olyan falukat, hogy TH8-TH9 deff szintek, meg LV1 inferno mellet volt valakinek sas lerakva. Az nem is igazi kihívás, hiszen az ovis deffek mellett könnyű eljutni a sasig, és lecsapni.
    Ennél nehezebb egy olyan falu, amiben nincs se inferno, de sas, de fullosak az egyéb védelmi épületei. Mert ha egyszerre övi a sereget több erős ágyú és archer, többet sebez összességébne, mint a sas lassú, de erős lövése, főleg, ha rádob az ember egy fagyit, mert akkor aztán tényleg csak csiklandozzák a sereget a gyenge deffek, mire odaérnek a közelébe.

    De ne kioktatásnak vedd, amit írok, írunk, csak ugye nem ma kezdtük a játékot, láttunk már ezt-azt. Én is konkrétan támadtam sok 0 csillagot, mire sok mindent megtanultam.

    Legyen sok lootod, és sok war csillagod a többi nemzet ellen, ezt kívánom minden magyar játékosnak amúgy is :)

Új hozzászólás Aktív témák