Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunmugli

    aktív tag

    válasz Lootolok #4499 üzenetére

    Ez egy nehéz kérdés. Ha a felek közül csak egy használja, akkor az tényleg unfair. De mi az utolsó egy hónapban több modos klánt kaptunk, mint eddig összesen. Ez az arány később csak nőni fog. Letettünk valamit az asztalra, máshogy nem igazán tudjuk megvédeni.

    Persze az is érdekes, hogy mi alapján gondolsz egy-egy játékost/klánt csalónak? Az egyetlen eszközt, amihez nem kellett mod, éppen az előbb nerfelték: a witchet. Erre kapjuk a +6 db th 10-es ellenfeleket. Ez is csalás, csak az sp részéről. Ha annyira érdekelné ez a Supercelt, már léptek volna ellene, de nem sikerült. A live trapsot alig 20 óra alatt kijavították...

    De én szívesen leszek újra fp játékos, és megyek a 2 csillagokra, ha tudom, hogy egy szorosabb cw esetén 2 óra tervezéssel tudok 3-azni. Még egyszer elmondom: mod nélkül lehetetlen 3 csillagozni értelmes bázist[th 10+]. Szép maxos, anti2-es. Persze nem casual resource ring... Tudom, az OH-ban meg tudják csinálni. Az az OH...

    De ott vannak az anti3-ak. Elmondok egy történetet: este tíz körül egyik nap szólt zsomac, hogy kell ember, menjek vadászni. Mondom megyek. A felállás: két pakisztáni klán. Az egyik régen levadászta a másikat 15 klán játékosainak segítségével. Ütött a bosszú órája. Mindkét oldalon (az egyiken csak a matchelésért - vadászó klán) volt kb 8 darab th 3... Az első tíz percben az összes bázison toltak egy 0 csillagot - mindkét oldalon.

    Megtámadtak engem is, 2.szorra: witchekkel. A támadó tényleg mindent elpróbált, jó sokszor. 99% lett. Th 11 vs th 10.

    Nem, a mod nem csinál 3 csillagot. Attól, hogy megy a 2 csillag, nem fogsz tudni anti3-akat ütni. Segít, de nagyon nehéz használni. A legtöbb játékosnak, ha meg is van a képessége 3 csillagozni vele (de ez ritka), akkor ideje nincs órákat tervezni. Választhat, hogy veszít a klánja, vagy megbízik egy klántársban, aki támad helyette, és nem adja el a karakterét.

    Van, akinek nem sokat jelent egy-egy win, vagy úgy gondolja, hogy sosem lesz szüksége anti3-as th10-et támadni. Ha nem számít a win, akkor minek cwzni?

    Még valami zárásként: nekünk volt már csak th9-8 cwnk. Modos enemy ellen. Béna kialakítású bázisok, gyenge hősök. De majdnem döntetlen lett!!! 2%-on múlt a cw, végül nyertünk. Ezt úgy, hogy az egyik támadójuk elrontotta a támadását, ezért a 10-es hősös th 9-nek kellett támadnia maxos, rendes anti3-as th9-et. Lejárt az idő, 2%-on múlt minden.

    Úgyhogy bármelyik ellenfél modozhat, csak kisebb szinten nincs akkora jelentősége/könnyű fair play módon kompenzálni. És miért mindig a th10-zel jövök? Mert th 10 vagyok, a klánomban most már minden cwben van th10, és úgy érzem, a gw hiánya miatt ez a legnehezebb szint. Szerintem ez jó ideig nem fog változni.

    De mondom, taníts meg mod nélkül 3-azni, máris nem fogom használni+megértem a te álláspontodad is :)

    Ja és a válaszok a (költői) kérdésekre: akkor szoktam csalni, ha muszáj a győzelemért - ez ritka. És olyankor mámoros a győzelem,mert végigizgulom az egész cwt.

    Győzelem? Kóc: ez tisztán jogi kérdés. A győzelem az győzelem :DDD :K Miért? A háborúban nincsenek szabályok/csak annyira, amennyire be tudják őket tartatni. Illetve: fociban nem csalnak az emberek? Vagy sportban nem doppingolnak? De. Akár magyarok is.

    Mit kezd vele az ember? Boldogítja a tudat hogy Mo. legjobbjai között van, akik közül sokan csalnak, csak nem vallják be. Meg kapja a lootot a winért. És van miért izgulni keresés, prar day, és war day alatt is.

    Nem lesz jobb csaja tőle. De miért? Jobb csajod lesz, ha fair play módon játsszasz? :DD :P

    A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

  • Hunmugli

    aktív tag

    válasz Hunmugli #4501 üzenetére

    Úgy érzem kezdek egyre erősebb válaszokat írni :N Ha már nagyon elegetek van, abbahagyom :D

    A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

  • Lootolok

    tag

    válasz Hunmugli #4501 üzenetére

    Ez az az a hozzáállás, amit nem tudok elfogadni, hogy mások is csinálják, máshol is.
    Van aki embert öl, meg lop a boltból, másoktól, stb., de én ezt nem teszem, még ha ez lenne a könnyebb út a legtöbb esetben.
    Szerintem innen nézd a dolgokat.

    A war win bónusz meg aprópénz, ne vicceljünk már. Napi 5-10-15 milla loot mellett mi az? Szinte semmi.

    Tényleg nem értem az ilyen játékot, hiszen ez egy szórakozásra kitalált dolog. Aki ezt ennyire véresen komolyan veszi, az márpedig hülye, ha bevallja, ha nem, és nem mellesleg elrontja mások örömét, amiért pedig rohadjon meg.

  • kovimester

    aktív tag

    válasz Hunmugli #4502 üzenetére

    Szépen le írsz mindent ez tény plusz fel is válalod hogy használod ez tisztelezre méltó.
    És amiket le írsz igy is van.
    Sokkan még nem is a sand box attack ért használják. Ha nem az auto keresésért mert az nagyon kifinomult. Nem kell nyomkodni mint egy ideg bajos szépen beállítod gold és elixir th szint azt go kb 3 perc alatt talál. Sima pálya "easy search".

    4503:
    Csak anyit fűzök hozzá szenvedj csak nyomkod az next gombot. :))
    Háborúban is az igazság harcosát lövik agyon elsőnek.... :DD

    [ Szerkesztve ]

  • Hunmugli

    aktív tag

    válasz Lootolok #4503 üzenetére

    Csak pár dolog: azt belátom hogy nem tudlak meggyőzni - nem is akarlak. A ozzáállást nem kell elfogadni, csak tudni róla. Nekem ez van olyan komoly, hogy megérje ezt csinálnom. A csapat számít rám, ha szükséges, akkor szükséges. A kis th8-ak nem tudnak eldönteni egy ilyen cwt. A war win bónusz nekem igenis sokat ér, főleg hogy elnehezedett a farmolás. Nem botolok és kevesebbet is vagyok fent.

    "Van aki embert öl, meg lop a boltból, másoktól, stb., de én ezt nem teszem, még ha ez lenne a könnyebb út a legtöbb esetben." Ez a nehezebb út! Nem tudom miből jött le neked az, hogy ez könnyű, mert nem az.

    És a legfontosabb: ebben rohadtul nincs igazad. Ez a játék nem a szórakozásra lett kitalálva, hanem arra, hogy rengeteg pénzt hozzon a fejlesztőknek. És amíg ezt meg is teszi, addig semmilyen érdemleges változás nem fog történni, sem ilyen témában, sem máshol. Arról ne is beszéljünk hogy sok gem a csalóktól jön - aki nem veszi komolyan, nem is fizet [annyit].

    Szerk: Kovimester: ha még csak a keresésre használnák... De minek nyomkodni a képernyőt, ha ott van az Ios-es mod botja, régen pedig ott volt lazy is. (Azért írom le a nevét mert tudtommal már nem működik, ha mégis, akkor fizetős. Persze Ios-re mi nem az... :DD ) Meg ott van az androidos bot is, ami egy hónapra annyi mint az Ios-s, és csak farmol, mást nem is tud.

    [ Szerkesztve ]

    A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

  • Lootolok

    tag

    válasz Hunmugli #4505 üzenetére

    Semmi sem szükséges, csak amit akarunk, az.
    Te csalni akarsz, lelked rajta. Csak ne köríts mellé valami fantasztikus történetet, mert nincs értelme. Csalsz, mert így tudsz csak játszani, neked a csalás okoz örömet. Gondolom 11-est is 20-30x rúgnál fociban úgy, hogy a kapus mindig ugyanarra vetődik, aztán begyakorlod hova kell rúgni, és kész. Milyen jó is lenne, ha hasonló módon folyna a sportolás a való életben is. És mindezt elintézni azzal, hogy csak így tudtunk nyerni...

    Miért könnyebb út? Mert tét nélkül támadsz annyit, amennyi belefér. Mi ez, ha nem a könnyebb út?

    Ez a játék márpedig szórakozásra van kitalálva. Ja, hogy nem ingyen írták meg a fejlesztők? Miért is tennék? Mit kapsz ma ingyen bárhol is?

  • Hunmugli

    aktív tag

    válasz Lootolok #4506 üzenetére

    Nem szeretek focizni. Abban az esetben pedig nem szoktunk csalni, ha a másik sem csal. A nyeréshez pedig igenis ez szükséges. Te hogy máshogy nyerhettél volna a mi esetünkben? Lefizeted az ellenséges klánt? 2 csillagozol? Nem járható utak.

    Jaa, hogy neked nem is fontos a győzelem. Akkor más klánnak miért is lenne az? Tét nélkül begyakorolni: akkor próbáld meg csak egyszer. Egyetlen-egyszer. Még mindig nem könnyű, ezen az sem segít, ha nincs tétje. De a te esetedben lenne: (persze nem kell kipróbálni - úgy se tennéd meg. [...]) sok órát modozni a semmiért, majd rájönni: igazam volt, vagy sok órát modozni hogy elmondhasd: micsoda béna Hunmugli. (Csak sajnos nem ez a probléma. Iparos 2 az megy.) Ugyanis utána meg kéne mutatnod ugyanezt a teljesítményt mod nélkül, aztán megtanítani nekem is.

    A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

  • WhiteWalker

    nagyúr

    válasz Hunmugli #4507 üzenetére

    Már ne haragudj de arra vered a melled es magad hogy csalva nyersz?
    Azért teszed meg mert mások is használják...A pofám leszakad...
    Nem szemelyeskedesnek szántam csupán az ilyen megnyilvánulásokkal dobja le az agyam a szijat...

    En mikor aktívan fociztam és az ellenféltől kiállították valakit , aztán nyertünk , nem volt olyan érzés mikor egyenlő esélyek mellett győztünk .
    Nem akarok predikalni csak az ilyen miatt tart ott a világ ahol... És ez csak egy játék(?)...

    [ Szerkesztve ]

  • kovimester

    aktív tag

    Gyerekek fogadjuk el mindenki véleményét valaki használja valaki nem. Reggelig lehet veszekedni.
    Tetszik nem tetszik ti nem kezditek el és erre vagytok büszkék.
    Valaki használja és megkönyiti a játékot.
    Csak azt tudom mondani lehet itt ítélkezni meg mwggyujtani a masik ember. De amig ők elfogadják hogy nem használod akkor nektek is el kell fogadni hogy használja használják.

  • Hunmugli

    aktív tag

    válasz WhiteWalker #4508 üzenetére

    Nem szoktam használni, de látom, felesleges volt leírnom hatalmas ostobaságot csináltam azzal, hogy leírtam. Hiába magyarázom el, mikor miért, hogyan stb... Mindenki csak a csalót látja bennem. Az ilyenek miatt tart ott az ország, ahol. Már ne haragudj.

    A focit meg miért hasonlítod ehhez? Az is csak egy játék :U És ha ferül focizol, akkor nem tudom mi bajod lehet utána. Nyilván nem ok nélkül lett kiállítva a játékos. És pontosan azért szoktam használni a modot, mert nem egyenlő esélyekkel indulunk, hála a supercellnek! Számomra még mindig jobb érzés így megnyerni egy háborút, mint tétlenül 2 csillagozgatva nézni, ahogy vesztünk.

    A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

  • Lootolok

    tag

    válasz Hunmugli #4507 üzenetére

    Ha nem tudok nyerni, akkor bizony veszítek, mert az ellenfél jobb volt, vagy csak én voltam béna.
    Ilyen egyszerű a képlet. :)

  • Hunmugli

    aktív tag

    válasz Lootolok #4511 üzenetére

    Nem szeretünk veszíteni. Ilyen egyszerű a képlet :)

    (Főleg ha az sp miatt veszítek veszítenék...)

    Kovimester: +1

    [ Szerkesztve ]

    A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

  • Lootolok

    tag

    válasz Hunmugli #4512 üzenetére

    És akkor az mindent szentesít?
    Értem....

    Én szeretnék egy Aston Martint, akkor szentesíti azt, hogy embereket ölök a pénzért. Nyugodtan fogok aludni, hiszen nem szeretek BKV-val járni, ilyen egyszerű a képlet :)

  • Lootolok

    tag

    válasz kovimester #4509 üzenetére

    Nem fogadom el. Egy ok miatt.

    Mert másokkal b@szik ki vele.

    Az pedig minden, csak nem fair.

  • kovimester

    aktív tag

    válasz Lootolok #4514 üzenetére

    Jól van akkor játsz kikapcsolt kijelző előtt.
    Ember wz nem egy Callof Duty ahol ami+wh van na az a kibaszás nem ez. Mondtam már szenvedj nextelj játsz normálisan de ne sírj hogy cwt vesztesz. Mert lehet hogy te voltál a béna és nem az ellen használt xmodot, de azt már nehéz kimondani inkább az hogy xmod xmod....
    Tudod 50-50% hogy használja..... ezt ne felejsd el!

    Hum meg ha használja használja jól teszi. Ez a a játék nem ér már annyit hogy itt játszam a jampit.

  • Lootolok

    tag

    válasz kovimester #4515 üzenetére

    Sosem sírtam a CW vesztés miatt.
    Nextelésben meg bajnok vagyok, sosem okozott nehézséget :)

    Csak nem értem minek játszani valamivel, ami tulajdonképpen nem a játékszabályok szerint zajlik. Az ugyanis már NEM AZ a játék lesz tőle.

  • kovimester

    aktív tag

    válasz Lootolok #4516 üzenetére

    Kinek a pap kinek a papné.

    U.i. Én itt lezártam részemről.
    Mindenkinek további jó játékot!

  • Hunmugli

    aktív tag

    válasz kovimester #4517 üzenetére

    Me2. Akit érdekel a véleményem, vagy meg tud tanítani 3-azni, annak privátban rendelkezésére állok. Csak ne higgyétek, hogy az egész világon csak én csalok és csak ebben a játékban. Köszönöm a megértést :)

    A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

  • Lootolok

    tag

    válasz Hunmugli #4518 üzenetére

    Senki nem mondta, hogy csak te (ti) csaltok. A 444-esek is csinálják, mint írtam lentebb, és már találkoztunk 3-4 alkalommal olyan ellenféllel, akik szintén mod-oztak.

    A véleményem ettől még nem változik, gusztustalan dolognak tartom a csalást (úgy önmagában), tök mindegy, miről beszélünk.

  • WhiteWalker

    nagyúr

    válasz Hunmugli #4510 üzenetére

    A sport sok mindenre megtanitott , többe közt emelt fővel vesziteni és büszkén viselni a vereséget, abból tanulni.
    Vesziteni én sem szeretek , ki szeret... de lásd fentebb ;)

    A mod és csalás ellen a SP-nek kellene fellépnie , mert ha netán fizetek a játékban akkor miért nincs teljes mod elleni védelem?Csalók kizárása? :W Így is elcsúszik a balansz azok javára akik beletolják a zsét - tegyék, ez kevésbé zavar.
    Igy az ilyen emberek kapnának(csalók) egy végleges bant azt jóccakát :P
    Szóval tehetne a SP valamit ha már kemény IAP van a játékban...

    "pontosan azért szoktam használni a modot, mert nem egyenlő esélyekkel indulunk"
    Aha tehát ha a Reál ellen játszik a Fradi , akkor ők (Fradi) lehetnek többen is?? Nah hagyjuk , saját magadat áltatod ezzel :U

    Topikgazdaként mindez... :C

    [ Szerkesztve ]

  • SiZo

    tag

    válasz Hunmugli #4512 üzenetére

    hát nem írtam ide már vagy 1 éve biztos. az utolsó 10-20 bejegyzést azonban végigolvastam.
    (vállalom hogy kitiltasz innen, nem igazán érdekel)

    az igazság az, hogy amúgy vicces hogy "topikgazda" lettél, jelentsen ez bármit is. mert ha ilyen komoly szerepkőrben illegeted magad, az némi nemű bölcsességel kellene hogy párosuljon, nem így Te nálad.
    a Te esetedben ugyanis a "ha csendben maradtál volna, bölcs maradtál volna" kifejezés írja le legjobban a helyzetet.

    voltak eddig is értelmes írásaid, megnyilvánulásaid, de rajtad is tökéletesen érződik (így kívülállóként) az a több-kevesebb gőg, amit főként a 444 és Bálint képvisel. A gőg egy része amúgy még érthető is, hisz mindennek mellett azért letettetek valamit az asztalra (főként 444 és Bálint), így részben elfogadom, ha valamiről megnyilvánultok, hisz tudjátok miről beszéltek. (az elért eredmények szintén nem lehetnek vita tárgyai)
    másfelől meg számomra érthetetlen az a fajta elvakultság ami azt mondatja veletek, hogy xmodozni igenis kell. és megnyilvánulásaid alapján úgy látom, teljes mértékben el is hiszed, hogy ez egyszerűen normális, és elválaszthatatlan része a játéknak.
    demagógia persze van, felvetett érvekre válaszolni nem válaszoltál, inkább hajtogattad tovább saját magad által kreált rózsaszín köd előnyeit.
    Sőt, egyenes azt mondod, hogy aki ezt nem fogadja el, nem értik meg, "azok miatt tart itt az ország". ez már amúgy a totális dekadencia határát súrolja.

    Felháborodásom mélységes, és nem amiatt mert csalsz, csaltok, hanem amiatt, hogy ha valaki ezt szóvá teszi, hogy nem fairplay, ti letorkoljátok a másikat, mert ennyire el vagytok vakulva, Ti, csalók.

    mint láthatod, fentiekben egy konkrét esetre nem tértem ki. hogy hol, és mennyire szükséges, vagy nem a nyuszizás. csak elvekről beszélek, arról beszélek, hogy szerintem morálisan mi jó, és mi az ami már nem elfogadható.

    De további sok sikert gyönyörű warok nyeréséhez.

    # HUN MKI AKTIV #

  • Hunmugli

    aktív tag

    válasz SiZo #4521 üzenetére

    Figyelj! Nem kell aggódnod! Direkt nem kértem extra jogokat, csak a tirt meg azt ott jobb oldalt tudom szerkeszteni - vagy áruld el hol vannak a gombok? :DDD

    Viccet félretéve: leírtam a véleményem. Aprólékosan elmondtam mindent. Hogy senkinek ne legyenek kétségei. Erre jött az első csaló vagy az ilyet bannolni kéne, aztán a 2., a 3., stb. Még ha nem is ilyen formában, de megvoltak ezek.

    Erre tényleg csak annyit tudok mondani: nem is igazán próbáltátok megérteni, amit írtam, csak annyit, hogy csalok! Próbáltam bizonyos dolgokat átvenni azokból a hszekből, amikre válaszoltam, nyugodtan nézd meg. Innen van néhány idézeted. És nem amiatt torkolltam le másokat, mert nem csalnak, hanem azért, mert bennem csak a csalót látják. A 444 pedig nem csalással tett le annyit, az nagyon kis töredéke... Látom, ők is az aow sorsára jutottak: 444=csalás :U Bálint pedig messze sokkal ügyesebb, mint innen bárki is, neki van mire büszkének lennie.

    Szóval lehet, hogy én dekadens vagyok, de csak annyira, mint a többiek. [...]

    Tehát neked nem a nyuszizással van bajod, hanem azzal, hogy megpróbáltam elmagyarázni a többieknek, hogy mi vitt rá erre. De tudom, most már én vagyok a 4. legnagyobb magyar csaló, Bálint, Acsi, és Zsomac után.

    De lassan tényleg kezd elegem lenni. Ez itt egy olyan szócsata, amiben csak veszíthetek, hiszen mindenki ellenem van. De lassan már jogoson.

    Topikgazdaságom: azért lettem topikgazda, mert a tir fél éves volt, és annyit tartalmazott, mint most az első sor. Igényeltem a rangot a megfelelő topikban. Nektek próbáltam segíteni vele. Nem ok nélkül nem kértem egyéb jogot. Nem is fizettem elő. Privátoknál sem tiltottam le senkit. Nem tudom más hszét sem törölni, sem szerkeszteni. Vagy az íróját tiltani/kirakni. Nem is fogom.

    Ha valakit megbántottam/hasonló, akkor nagyon sajnálom. Kezd nagyon elegem lenni, és azért, mert bármilyen tapasztaltnak/okosnak érzitek magatokat, ebben a témában (az én szemszögömből biztosan, de sok embert ismerek, aki így van ezzel), nektek kellett volna csöndben maradnotok. [...]

    A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

  • Hunmugli

    aktív tag

    válasz WhiteWalker #4520 üzenetére

    Az sp szerintem már rég fellépett volna ez ellen, ha kicsit is érdekelné a dolog.

    Te is magadat. Ha nem használod, ne használd. Csak egy ideális rendszerben sosem kerülne össze a fradi a Reallal.

    PH! addiktként mindez... :C

    A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

  • F_Peter

    őstag

    Ahogy Zoli úgy én is már nagyon rég nem szóltam hozzá, de a csalás témához most én is letenném a két garasom.

    - "Nem megy máshogy". Ezt mondta az első klán aki elkezdte...és azóta mindenki ezt mondja, na meg azt hogy "mivel ők csinálják, így máshogy nincs esélyünk" és elindult a lavina. Az SC is tudja, ennek megfelelően is vannak változások, aminek a többség nem örül és sír az update miatt. Mindez annak a kicsinyes embernek köszönhető aki ezt elkezdte, meg azoknak, akik aztán beálltak a csordába és vonultak vele.

    - Nem lehet másként? Dehogynem. Van választásod, én is választottam. 1. Élesben letesztelem a falut egy attackkel és a második accommal rámegyek azzal a tapasztalattal. Hasonlít a xmodhoz, de azért mégis csak jobban elfogadja az ember erkölcse. 2. nem mentem fel TH10-re, nem megyek be "pro" klánba, stb. mert nem tartom jónak ami ott és ő szerintük "szükséges" a győzelemhez.

    Győzni én is szeretek és meg is teszem, azon a szinten ahol ezt a saját erkölcsi határaimon belül megtudom tenni.
    Szóval az nem helyes, hogy nincs más választás, mert van. Te azt választottad hogy neked inkább belefér ez, hogy kapj valami visszaigazolást hogy fasza csávó vagy; én inkább maradok béna. Nincs ezzel gondom, de azt ne mondjuk hogy kötelező beállni a csordába ami mindent a romlásba visz / vitt.

  • kovimester

    aktív tag

    válasz F_Peter #4527 üzenetére

    Ha ha ha haaaaaa. :)) :))
    "1. Élesben letesztelem a falut egy attackkel és a második accommal rámegyek azzal a tapasztalattal. Hasonlít a xmodhoz, de azért mégis csak jobban elfogadja az ember erkölcse"
    Te se hiszed ezt el.............

  • F_Peter

    őstag

    válasz kovimester #4528 üzenetére

    Pedig pont ezt csinálom.
    Már nem vagyok egy csapatban Lootolokkal, se SiZoval, de voltam mind a kettőjükkel és tudják ők is hogy pont ezt csinálom. Inkább ezt...

  • Hunmugli

    aktív tag

    válasz F_Peter #4527 üzenetére

    Bizonyítsd be, hogy van más út, akkor átállok abba a csordába :) Egyenlőre nem tudtatok meggyőzni, bár sorra hoztátok az indokokat. (Amiket kezdek unni. Gondolom ez kölcsönös.)
    Ha lenne két maxos th 10-em, lehet, hogy így csinálnám, de nem biztos. Sajnos nincs.
    Th 9-en, főleg maxos hősökkel azért nem egy akkora wasistdas a 3 csillag. Ha mégse lenne meg, akkor nagyon gáz, ha hibás a terv. Inkább a "retard" dgbkkel szokott a gond lenni, ha pl két gold storage közé teszi valaki. De ezen segít a live traps. 5-30 perc értelmes tervezéssel az anti3as th9-ek 99%-a megadja magát, akkoris, ha Empir máshogy gondolja. (Tudom, te is írtad, hogy fp vagy. Rendben van ez th9-en.)

    A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

  • F_Peter

    őstag

    válasz Hunmugli #4530 üzenetére

    Be van bizonyítva.
    Én is másik csordában vagyok és működik.
    Nem is akarlak meggyőzni, én csak azt mondom, hogy az nem igaz, hogy "nincs más út".
    Hardcore klánban nem lehet máshogy? Akkor döntök: nem leszek olyan klánban.

    Igazából szerintem te is élveznél egy Coc-ot, ahol nincsenek ilyen eszközök. Csak az elején volt aki azt mondta, hogy "nem, engem nem érdekel hogyan de én akarok lenni a fasza csávó" (persze ettől nem lesz az szvsz). Ha a CoC népes közössége mind a szvsz bölcsebb emberek közé tartozott volna, akkor egy hangként mondták volna hogy: Oké, legyél ha ez neked jó. Legyetek ti a legjobbak, mi pedig játszunk tovább.
    Ehelyett elindult ami elindult és nekem mindegy hogy mondjuk te voltál az első aki ezt elkezdte (tudom hogy nem, nem azért mondom) vagy te voltál az sok ezredik aki beállt a sorba, mind ugyanannyira vagytok hibásak emiatt és mindenkit ugyanaz a felfogás vezérelt.

  • chris0000

    őstag

    Ha klant akarok csinalni,mit erdemes beallitani a troops to join meg a war freqencinel?
    Nem sokat tudok foglalkozni a jatekkal most.1 haver lenne meg a klanban.kesobb lehet ezt modositani?thx.

    [ Szerkesztve ]

  • Lootolok

    tag

    válasz Hunmugli #4530 üzenetére

    Neked külön be kell bizonyítani, hogy csaláson kívül van e más út...?
    Ez tényleg komoly felvetés volt részedről?
    Itt akkor nagyon, de nagyon komoly bajok vannak.

  • Hunmugli

    aktív tag

    válasz Lootolok #4533 üzenetére

    Nem, nem kell. Van más út, csak az számomra elfogadhatatlan. Ezt úgy mondtad, mintha 0-24-be csalnék. Nem a más utat kell bemutatni. Az OH full piros logját bámulhatom napestig, nem leszek tőle boldogabb. Szóval ne a csalás eldobására mutass példát, hanem valami olyanra, amivel kiválthatom azt. De úgy, hogy zöld marad a log. Jaaa hogy nincs ilyen? Akkor tessék engem békén hagyni. Én így "játszok", te úgy játszol. El kell fogadni. További jó "játékot" :))

    A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

  • Hunmugli

    aktív tag

    válasz chris0000 #4532 üzenetére

    Attól függ, mi a cél. Ha egy klánt fel akarsz futtatni, akkor azt jobb ha elfelejted - úgy se fog menni. (Ha mégis, akkor vagy nagy mázlid van, vagy mást jelent neked a klán fogalma :D )

    Mindent lehet cserélni a klánban, kivéve az azonosítót, és a klánnevet (a győzelmek és a win streak más tészta. Persze azokat sem lehet cserélni, de nincs is rá szükség.). A tagokat ki tudod rakni, újakat is bevehetsz, ha kedved tartja.

    Ha van még kérdés, írj bátran.

    A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

  • Satariaaa

    tag

    válasz chris0000 #4532 üzenetére

    Csatlakozz hozzám! Én is próbálkozok, esélyünk nulla! Hátha együtt jutunk valamire :D
    Nekem már volt sokszor klánom, maxos th9 vagyok, ismerek már pár dolgot, segíthetek is legalább előrehaladni. Aztán lehet összehozunk egy király klánt, ki tudja? :)

  • Satariaaa

    tag

    Egyébként meg, aki újonc, kicsi, esetleg unja ahol van, vagy bármi más, jöjjön bátran!
    Pár szintet elérünk együtt, már is jobb lesz! :)
    Clan tag: #Q2JYJRLR ---> ezt írjátok be keresésénél, mert előbb megtalálja!

  • Hunmugli

    aktív tag

    válasz WhiteWalker #4539 üzenetére

    Na akkor mondom az ajánlatom: mivel úgy látom, hogy mindenki csak a csalót látja bennem, és eszerint írja a mondandóját, hajlandó vagyok itt hagyni benneteket. Az idő során sok értelmes írásom volt (mind az :D ), de senki nem mondta, hogy milyen jók. Tisztelet a kivételnek. Emlékeim szerint a th9-es anti3as írásomra még egy wow sem érkezett. Vagy egy aha ezen már túlléptem se. A facebookos csoport sokkal hálásabb mint ti.

    Tudom megint velem van a baj, meg igazából tetszett, meg minden... De ez a fórum nem érdemel meg egy ilyen béna, demagóg, idióta, csaló Topikgazdát, mint én. (Bár ez néha fordítva is így van.) Tehát: gyűjtsetek össze 3 szavazatot arról, hogy hagyjalak titeket békén, csak soha ne sírjatok vissza. Bár a jelenlegi állás szerint ennek a veszélye nem áll fent. Lootolok, a te megnyilvánulásod egynek veszem. Giinos, a tied is.

    Ezzel valószínűleg pont az ellenkezőjét fogom elérni annak, amit kéne, de hát ez van. Kezdem unni ezeket a beszólogatásokat. Inkább segítek a csoport retardjainak. Ők legalább megköszönik és nem írnak ennyit. Várom azt az egy szavazatot. További jó játékot fair playerek.

    Ui.: ne fárasszátok magatokat azzal, hogy hülyeségeket írtok erre a hszre. Nem érdekel, ha valamit rosszul látok, ahogy az se, ha mindent rosszul látok, és az se, ha totál idióta vagyok. Csak annyit mondjatok, hogy maradjak-e itt, avagy ne. A vélemény többi részét nyeljétek le, úgy, ahogy lenyeltétek az indoklásaim nagy részét. Jó fair play játékot :P :U

    Respect

    A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

  • SiZo

    tag

    válasz Hunmugli #4540 üzenetére

    Összemosol különböző dolgokat.

    Senki nem kérdőjelezte meg azt hogy te topikgazda vagy. Senki nem mondta hogy rossz topikgazda vagy, es senki nem mondta azt hogy bezzeg ő topikgazda akarna lenni.

    Mi csak azt mondtuk, hogy morálisan nem értünk egyet azzal ha valaki xmodozik.

    Nem értem miért kevered egymásba a két szálat... :)

    Es nem támadunk téged személyesen, hanem eszmét cserélünk. Es igen, többen vagyunk jelenpillanatban azok, akik az xmod ellen vannak. De ez sem konkrétan csak ellened irányul, hanem az xmod használok ellen.

    Az meg hogy írsz szep dolog (en olvastam, tényleg rendben van), de sajnos az írók keresztje néha az, hogy senki meg csak meg sem köszöni. Sajnos ez benn van a pakliban. Másként, ne azért írj, hogy megköszönjék, írj abéli meggyőződésedből kifolyólag, hogy tudod, ezzel sok embernek segíthetsz. (Nekem is van több irományom is, sosem vártam el, hog valaha, valaki is dicshimnuszt zengjen nekem)

    # HUN MKI AKTIV #

  • Hunmugli

    aktív tag

    válasz SiZo #4541 üzenetére

    Na akkor mégiscsak 2 szavazat kell :DDD Köszönöm. Már nagyon elegem volt, ugyanis egyikőtöknek sem volt igaza, több modhasználó szerint sem. Sebaj. Igyekszek túltenni ezen. Jó volt olvasni, hogy egy ember értett meg, pedig sorra hoztam az indokokat, stb stb.

    Megértés=egyetértés. Bár ti is így vagytok ezzel, gondolom. Egyébként azért írtam, amiért mondtad. Szeretek embereknek segíteni. Kiraktam fbre, mondtam, a gratokat mindenki felejtse el, arra ott a like. De csak nem jöttek a #ezmekkoramarhaság kommentek, csak a gratok. Horvlev szerint az év legértelmesebb posztja (előtte átnézettem Zalánnal. A mai napig csak egy dolgot javítanék benne.)(Horvlev és Zalán 444-esek voltak, #fp)

    Minden jó, ha vége jó, blablabla. A mod témát pedig felejtsétek el. Majd akkor lehet ismét elkezdeni, ha valaki kipróbálta... [...] Akkor részemről nincs harag (pedig volt :((( ) További jó fórumozást :C Velem :))

    A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

  • Lootolok

    tag

    válasz Hunmugli #4542 üzenetére

    Milyen meglepő, hogy a többi mod-os neked ad igazat...:)
    Indokot nem hoztál, csak azt hajtottad, hogy győzelem minden áron, vagyis mod-on keresztül, mást nem írtál.
    Felvetéseinkre nem jött válasz, csak, hogy győzelem minden áron, azaz... :)

    Erre még te sértődsz be, hogy nem ért valaki egyet veled, legalább is a modozásról alkotott véleményeddel.

    A segítő szándékot becsülöm, kivéve, ha az arra irányul, hogy tudunk csalással előrébb jutni :)

    FB-ot meg nem olvasok, nem az én világom, távol tartom magam onnan szinte teljesen.
    De ide is írhatsz, ha az nem a mod-ozásról szól, hidd el, én értékelni fogom ;-)

  • F_Peter

    őstag

    válasz Hunmugli #4542 üzenetére

    No, akkor én leszek a rossz fiú... :)

    Nem tudom mit írtál. Soha nem olvastam magyar dolgokat, nem FB-zek, mondhatni CoC témában magyar nyelven ez az egyetlen fórum amit követek.
    Láttam hogy volt erre utaló mondat, hogy te vagy a topik gazda, akkor sem foglalkoztam vele, mivel ez nem tartozik a témához; most sem tartozik a témához hogy ki a topik gazda. Egy egészen más dolgot vitatunk. A fórum erről szól hogy megvitathatnak az emberek bizonyos témákat.
    Ha felmerülne a topik gazda megvitatása az megint más eset, akkor majd arról beszélünk és nem arról hogy te xmodozol vagy sem, mert az teljesen mindegy lesz akkor.

    Na és akkor jön a fekete leves része.

    Én is írtam pár dolgot más témákat illetően (pl. a kelet-európai ipar fejlődéséről és annak hatásairól a világ gazdaságára, de játékok terén szintúgy). Ha írsz egy halom egy okos dolgot - és a dicséretekből és a like-okból következtetve ez így van -, akkor sok ember azt mondja, hogy "ez a srác tudja mit mond, hallgatni kell rá". Na de innentől fogva felelősséged van! Amit kimondasz, leírsz azok súlyosabbakká válnak. ha azt írod le hogy "Nincs már út, mint a csalás!" Azzal akár komoly hatást gyakorolhatsz a kicsiny országunk játékos közösségére (leginkább a fiatal korosztályra, mert a felnőttek - értsd. 25+ - máshogy mérlegelik a dolgot).
    Ha az xmod Magyar országon arányaiban jobban elterjed mint mondjuk Amerikában és esetleg emiatt egyszer csak megpecsételik (nem lesz ilyen, csak gondolat szintjén írom) az itteni közösséget, amolyan Disney módra, akkor ennek te is a felelőse leszel.

    Summa: Szerintem biztos hogy sokan elolvasták az írásaidat és azt kívánom, hogy írj még olyanokat amiket említettél, mert ez kell a közösségnek. Hajrá.
    De ilyen írásokkal magad mögött pláne hogy ne mondj olyat hogy " az xmodon kívül nincs más lehetőség"
    Ha nagyon muszáj ezt leírnod, akkor az a minimum hogy oda írod, hogy te nem tudsz megvalósítani más lehetőséget, vagy hogy te nem tudsz elfogadni más lehetőséget.

    A xmodos ismerőseidnek: Anno az álom képben fel sem merült, hogy a warokon a th10-ek agyba főbe 3 csillagozni akarják egymást. A 3 csillag egy th10-en egy kiemelkedő, ritka és nagy gratulációk övezte eseménynek volt tervezve. Mi lett belőle? Köszönjünk az xmodos ismerőseidnek hogy ők is hozzájárultak hogy a játék közössége ide jusson.

  • konikan

    aktív tag

    válasz F_Peter #4544 üzenetére

    Na szép, látom megtáltosodott a topic, azt csak ezzel :U

    Személyes tapasztalat a mostani témával kapcsolatban. Anno pár hónapja kb. 2 hétig próbálgattam a fent említett dolgot. Való igaz sokkal könnyebb vele az élet. Akkoriban egy komolyabb klánban voltam, top25 volt a Magyarok között. Hiába hoztam a támadásokat, amikor megemlítettem, hogy ment, azonnal kipakoltak a klánból, sokadszor-i könyörgésemre, és az ígéretre engedtek vissza, hogy nem fog többet menni. Azóta sem ment, igaz , már nem vagyok ott.

    Összességében szerintem a normális klánok szűrik maguk közül azokat akik ilyet használnak.

    Az, hogy a Topicgazda is használja, az általa készített leírások, és a játékhoz adott hasznos tippek minőségén szvsz. nem ront, csak mint a magyar rapszakmában az előadó hitelességét teszi kissé fakóbbá.

    Mindazonáltal örülök, hogy valaki vállalta ezt a szerepet, Hunmugli előtt kihalt volt a topic, végre hozott bele egy kis életet. :R

    [ Szerkesztve ]

    "-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"

  • F_Peter

    őstag

    válasz konikan #4545 üzenetére

    Igen, sokan szűrik.
    Nekem még talán azzal sem lenne bajom, hogy ha valaki használja a klánomban...talán.
    De ha az a valaki azt írná, hogy ebben a játékban muszáj és ezzel buzdítaná rá a többi tagot, azzal már igen.
    És valós eset, hogy ex klán társ egy sör mellett mondta hogy "ja, én is xmodozta, de az semmi, annyival nem mentek jobban a warok. Minimálisan nagyobb esélyem volt a 3 csillagra".
    Szóval aprópénzért tolvajjá válni eset részemről.

    És félre értés ne essék: Én is megnéztem a xmodot,de akkor még annyira nem is vágtam, hogy miért is van ez. Nálam az eredménye az volt, hogy megkérdeztem a havert hogy: " de akkor tét nélkül támadók? ennek mi az értelme?" Aztán felvilágosított.

    A topic felfutása jó dolog, én is örülök neki. Ami miatt felfutott annak már kevésbé. :)

    Hummugli írj valami jó cuccot és megvitatjuk azt a xmod helyett. :)
    Az Xmodot ha nem írod, meg nem promotálod akkor mi sem kezdünk ellen kampányba szerintem. :)

  • konikan

    aktív tag

    válasz F_Peter #4546 üzenetére

    "Hummugli írj valami jó cuccot és megvitatjuk azt a xmod helyett. :)
    Az Xmodot ha nem írod, meg nem promótálod akkor mi sem kezdünk ellen kampányba szerintem"

    +1 erre a részre

    Amúgy lehetne topicszabály is, hogy a klánhirdetés mellett az Xmodról sem kéne terjeszteni az igét, úgy ahogy a telefonoknál az ilyen-olyan függetlenítés, de ez csak ötlet.

    "-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"

  • Satariaaa

    tag

    Tudjátok, hogy én mit látok?
    Vitatkoztok egy ócska kis mobilos játékon. :D :D :D
    Eszembe jutott a South Parknak a PS VS Xbox része. Na pontosan ugyan azt a gyermeteg meccset játsszátok, pontosan az ilyenekre lehet azt a részt tökéletesen ráilleszteni. Aki nem látta nézze meg feltétlenül, magára fog ismerni.

    Muglinak: Én is sok helyre írok, hova tovább zenész vagyok. Hogy milyen minősítésben, azt hagyjuk. Hogy jön ez ide? Kiadsz a kezedből egy szellemi terméket, egy zenét, egy szöveget, egy leírást. A világnál kegyetlenebb hely nincs, ezt tanuld meg, és ezt a "terméket" a világba rakod ki, ahol nem csak az a tábor van, aki neked lájkokat fog osztani, köszönömökkel, térdre borulással. Az is van, de a világ nem ez. Tudod ennek van másik oldala is. Mint ez is. Lesz olyan, akinek nem fog tetszeni és az, hogy görcsösen erőlteted a jövő hétig is azt, hogy de már pedig a te szellemi terméked az igen is jó, és csak az a jó, méghozzá azért, mert máshol megköszönte egy, a szemléleteddel egyetértő slepp. Meg azért, mert azért is a tied lesz az utolsó szó...
    Az nem ellenség, aki nem teszi azt, mint a slepp. Ez olyan, mintha megírok egy számot, minden szar, ami nem az a stílus és büdös gyökér, akinek ez nem tetszik és igen is megmagyarázom, hogy de márpedig miért kell, hogy neked is tetsszen a zeném és ezt addig nyomom a torkodon, ameddig odáig jutok, hogy azt mondom, a zenémre negatívan reagálók szavazzák meg, hogy folytassam e a zenélést, vagy se. Majd nekiállok bizonygatni, a nem tetsző hallgatóknak, hogy nekem facebookon, a sarki kocsmába, meg még kitudja hány szórakozóhelyen, előre köszönnek, annyira jó, amit csinálok. Ráadásul én ezzel jót akarok. És felsorolok hozzá 15 olyan zenekart, akikkel jóba vagyok, akiket a kutya fasza nem ismer... Nem érted, hogy nem így működik, hova tovább, senkit az ég világon nem érdekel, hogy téged hol, hogyan és miért szeretnek? Megírtál valamit. Eleve beteg, felelőtlen és idióta dolog volt belemenni egy olyan téma kitárgyalásba, amibe benne van az a veszély, hogy más fényben tűnsz föl. A nagy és hatalmas klánoddal együtt. Szerinted az autósportban (ez a másik hobbim), a szezon végén kitárgyalja a nagyközönségnek, az aktuális legjobb csapat, hogy hogyan és miként kerülték meg a szabálykönyvet, ami sikerre vitte őket, vagy lapítanak, mint szar a gazban? :D :D :D
    Lehet, hogy magasztos a célod, de nem jó, amit csinálsz, tényleg nem érted?
    Ebben a stílusban és megfogalmazásban nem jó...
    "Kiemelem, mert nem fogod érteni, amit mondok, jön majd a sértődés, topicgazda vagyok, engem ott szeretnek és itt nem fogok soha többet írni..."
    Ez bullshit ember!!! :D :D :D
    Tehát nem elég, hogy baromságot kezdtél el csinálni, még elpazaroltál rá egy tonna időt is, után még arra is, hogy közöld, mindenki helytelenül látja, akinek ez nem tetszik és te igen is jó vagy és nagyon okos és nagyon szeretnek a coc játékosok. Így most, az én szememben, nem csak magadból csináltál komplett hülyét (azt ezzel a topicgazda, jézuskrisztus hányingerrel érted el isten igazából, meg az önsimogatással), hanem az egész klánodból is. És azt soha ne felejtsd el, hogy aki úgy kezeli ezt a játékot, ahogy én is, a nagy átlag, annak nem elég felsorolni azt, hogy ki mit tett le az asztalra. Amikor elmész, húzod az igát reggeltől estig, fenntartod a lakásod, az autód, enni adsz az asszonynak és a gyerekeknek, az asztalra tevés. Ez meg egy játék, aminek csak a mulandó világában lehetsz valaki, de egyébként a kutya fasza azt se tudja, hogy kik ezek a "nagy klánok és emberek". Le se szarják ember. Kit érdekel, mond meg? Nem olimpiai érmekről beszélsz, vagy egyéb nagy teljesítményről, hanem egy "szaros mobilos játék" sosem látott és sohasem ismert alaktalan árnyairól, akik nem hírességek, nem tudósok, nem emlékezetes figurák, csak az utca emberei, egy egyszerű játéknak a huszadrangú idoljai... Ez édes kevés, hogy engem meghasson, hogy hány csillag, th11, th10, mod, witch, faszom... (South Park rész, amit mondok).
    Ez ügyben már privátban is érdekelt volna az életkorod, de végül nem mentem bele..

    Konklúzió: Írj meg egy dolgot. Mindegy milyen célból és indíttatásból. A te szabadidőd. Tedd meg és tedd közzé. De ne bizonygasd a világ végéig, hogy de igen is az úgy rendben van, és jó, amit csinálsz, hanem fogadd el azt, ha valaki azzal nem fog egyetérteni... Ez a világnak a rendje, bármennyire fáj és hiába feszítteted keresztre magad topicgazdaként, akkor is így lesz...
    Ha meg "telemetriai adatokat" szolgáltatsz ki a csapatról, legyen annyi eszed, hogy azt fű alatt tedd és lapíts, ha esetleg kikezdik (autosportos hasonlat megint). Nem hiszem, hogy Totto Wolf és Lauda nyílt sajtótájékoztatón fogja elmondani, hogy miért ilyen g..ci gyors a merga. Ellenben, ha álnéven ír egy cikket, hogy "tételezzük fel, hogy ha az a szárny úgy áll, az meg így, akkor lehet hogy....", de nem mond semmi konkrétat már is más. Mivel érdekes, el fogom olvasni és még csak ki sem derül, hogy ki hol a hunyó.
    Érted már???? Már nincs több metaforám... :D :D :D
    Azzal foglalkozni, hogy a fejlesztő minek csinálta a játékot, miközben te a tehén tőgyének nem a fejő oldalán állsz, igazán felesleges foglalkoznod, neked is és bárkinek is, mert minden egyes szavaddal és játékóráddal, a lefikázott fejlesztőnek teszed a vacsit az asztalára, ami nem jön össze a "deszar a játék és a supercell" elméletekkel :D :D : D:D :D

    Nagyban függ és rengeteg dolgot fog elmondani rólad az, hogy erre miként és hogyan reagálsz, pontosabban hogyan cselekszel majd a jövőben... Tehát most vagy 10szer gondold meg, vagy 100szor olvasd ezt át amit írtam, vagy akkor inkább maradj csendben. Hidd el, hogy az értelmesebb rétegnél, már így is csurig vagy fekete ponttal, ne tetőzd! Ha te is értelmes vagy, rá fogsz jönni, hogy van igazság abban, amit mondok és nem bántalak, nem oltalak, nem elüldözni akarlak és nem *ellened vagyok (*mekkora ökör elmélet ez is). Most én szeretnék segíteni neked, hogy te ne csak, az amúgy tényleg jó írásaiddal, hanem a bölcsességed használatával tudj segíteni nekünk, hogy mellőzni tudd az ilyen SP-s, GYps- kommentárborúk kialakulását... Remélem érted.

    "A témától és mindentől függetlenül leírtam egy dolgot, ami lehet tetszeni fog valakinek és lehet, hogy nem. Lehet, hogy nem fogsz vele egyet érteni s nem is kell. De biztos, hogy ezt még 15 ilyen novellában sem bizonyítani, sem megvétózni nem fogom neked. Vagy tetszik, vagy nem :) "

    [ Szerkesztve ]

  • Satariaaa

    tag

    Nyilván lejött, de hozzáteszem, se a mod használók, se a mod ellenzők oldalán nem vagyok, mert telibe kulázok a modra és azért céloztam csak Muglinak az írásom, mert ő indította el az egészet. Nem azért, mert hobbim, hogy rommá oltom a szabadidőmben. Remélem semmiképp sem veszi annak, mert nem ez a célom ezzel, de ezt már leírtam...
    Én ebben a háborúban az ítéletmondó vagyok... :D
    ...aki egy egyszerű játékos, 90%-os th9-en, aki magasról szarik a játék, már említett, szánalmas topgémer világára... Játszok, mert jó. Most. Majd lehet ne játszom megint 8 hónapig, mert le fogom szarni. Ülök egyedül a régen ugyan ezen a néven futó, nagyon jó kis klánomban, ami szétment, egyedül és próbálok embereket toborozni, ami úgy se jön össze, de kit érdekel? :)
    Nem elvagyok? :D
    Se bürokrácia, se okoskodás, se egyet nem értés...
    Se agyrém warozás...
    Legyen béke uraim! Nyugodjanak le a kedélyek. A modos utálja a modot, a használó szeresse, Mugli írjon cikkeket (okosabban), mert szeretem olvasni a postjait és az igazatok bizonyítására elbaszott rengeteg időt töltsétek értelmes dologgal. Szép idő van, ki lehet menni a friss levegőre cocozni pl, ahelyett, hogy a fórum előtt ülve veritek a billentyűzetet az agyvérzés szélén... :D :D :D
    Én ezt mondom! ;)
    És ezeket sem írtam volna most le, ha nem tudnék aludni, de túl sokat zabáltam, ezért fent vagyok :D
    Egyébként úgy sz@rok a vitára, ahogy leírni nem lehet!
    Békeeee! :)

    [ Szerkesztve ]

  • Hunmugli

    aktív tag

    Topikgazda egyébként bárki lehet, ha elfogadják a jelentkezését a moderátort keresek a topikhoz fórumban. Bár szerintem nincs jelentősége. Túl nagy hatást tulajdonítotok neki. Csak a tirt szerkesztettem. Ennyi.

    Szerintem is jó, hogy színesebb lett a fórum. (De akkor már elegem volt - kicsit most is az van.) Legalább láttok más álláspontokat is. És utoljára, még egyszer elmondom: csak akkor csalok, ha szükséges[...], nem mindig sikerül, illetve a klánomban még 3 ilyen mentalitású ember van. Agyba-főbe nem csalunk, a klánok nagy részét meg lehet verni enélkül, de az utolsó mismatchünk nagyon ütős lett. Egyébként megkérdeztem őket(a mismatches ellenfelet), azt mondták, nem modoznak. A titok: ők azért ilyen jók, mert Új-zélandiak :DD . Atec nem csal, ő full fp, lehet csodálkozni, milyen ügyes :Y

    Még pár dolog ami eszembe jutott a hszekre reagálva, a teljesség igénye nélkül:
    Tudok játszani, köszönöm szépen. Csak elértem egy olyan szintre, ahonnan a jelenlegi tudásommal nincs feljebb, ezért, ha nyerni szeretnék, muszáj néha csalnom.

    Mod-téma: örülök :U hogy ennyien ismeritek a nevét. Én xxel szoktam jelölni, de az i/I is szóba jöhet Ios-es mod(és bot) esetén. Egyébként jobb fent már régóta ott van a téma tudnivalókban: Fair play.

    Fb-csoport: igazából a posztok 98%-a értelmetlen hülyeség. Loot/kupa/algokari/anyázós játékos/klánhirdetés stb... De van pár dolog, amit megéri elolvasni. Ezek többnyire: ha már az írásnál tartunk, akkor az írásaim. Kóc fordításai. És egyéb érdekességek, pl. volt már cikk a hidden tesláról, az egyik poszt alatt a modozók megvitatták véleményüket -ki, miért, hogyan stb. Aztán kisebb csetepaté alakult ki, amikor zsomac posztolta h 200-as szintű lett. Ezentúl még talán egy tucatnyi érdekesség. Ha nem vagytok benne a csoportban, akkor gondolom, mvm-re sem mentetek. (Aki nem tudja mi az, az nem ment :D) De összességében azon kevés pár játékos véleményéért olvasom, akik (nagyon) tudnak. Neveket most nem mondanék, de nincsenek sokan :(

    Az életkorom: úgyse árultam volna el. Ha 25-től kezdődik a no-mod, akkor fogadjatok el 24-nek ;] Mást nem szeretnék hozzáfűzni.

    A klánom reggel hajnali 5 körül elérte a 10-es szintet. Ezt az országon 5.-ként értük el, de amikor elértük, a 4. ilyen klán voltunk. Természetesen a 444 feloszlása miatt. (A rossz nyelvek szerint eladták a klánt ;] Ez csak mese.)

    Írások: szeretek írni, kifejező, és megmarad. A szó elszáll. Tudom, nem igazán jött le, amit írtatok, de ez kölcsönös. Sajnos órák szálltak el az életemből, hogy elfogadjátok a tevékenységem - hiába. De most már zárjuk rövidre a témát, zsomac idézetével: A mod mindenki magánügye.

    Inkább alkotok valami hasznosat, mert ez a sok szó sehová sem vezet. Már dolgozok a következő projektemen ;)

    Szerk:

    F_Peter: Ez is feketeleves, de a többiek valahogy erősebbet csináltak :D
    "
    "Kiemelem, mert nem fogod érteni, amit mondok, jön majd a sértődés, topicgazda vagyok, engem ott szeretnek és itt nem fogok soha többet írni..."
    Ez bullshit ember!!! :D :D :D
    Tehát nem elég, hogy baromságot kezdtél el csinálni, még elpazaroltál rá egy tonna időt is, után még arra is, hogy közöld, mindenki helytelenül látja, akinek ez nem tetszik és te igen is jó vagy és nagyon okos és nagyon szeretnek a coc játékosok.
    "
    Ez pontosan így van. Én tökéletes vagyok :) :)) :D :DD , csak nincs időm könyveket írni, mert ilyen tempóval is hetekig tartana a vita... A legnagyobb gond az volt, hogy a legtöbb dolgot nem fejtettem ki eléggé, így is óráim mentek el az írással. De legalább már az összes többi fórumtól elvárhatom ezt a sebességet :DD

    [ Szerkesztve ]

    A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

Új hozzászólás Aktív témák