Hirdetés
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- PlayStation 5 Pro teszt
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyesz96
őstag
Azért mielőtt abbahagyjátok, dobjátok ki a storageket falun kívülre.
Köszi.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
törölt tag
bocsi kérném a hsz törlését, összekevertem a cég két játékát a clash royale topikban kell lennem, elnézést!
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Ha beszallok a hajóba akkor bukom a falut? Vagy később vissza lehet menni?
-
sutyesz96
őstag
válasz WhiteWalker #5153 üzenetére
Nyugodtan "szállj be", vissza tudsz jutni bármikor.
Próbáld ki, nagy a negatív visszhang, de szerintem minigame-nek nem rossz.No matter what, you keep finding something to fight for.
-
dragonfx
veterán
Gyakorlatilag egy uj jatekot csinaltak a coc erdemein felbuzdulva.annyira mas.vagyis az lesz kesobb hogy tuti.de ez a napi 3 game megoli az egeszet.szerintem tuti lesz custom multi csak varjak a nepet oda. Is.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
chris0000
őstag
válasz dragonfx #5156 üzenetére
én is néztem,h csak 3 kör és várjak egy napot...de utána egyre kevesebb ideig kellett várni vagy kiváltod gyémánttal az időt...
szerintem minél több 3-as csatát lenyom az ember annál kevesebb ideig kell várni.nekem most 12óra a 3 kör után...meg minél több serleget gyűjt az ember annál több lootot kapsz a 3 körös csatákban...másnak?
üdv.[ Szerkesztve ]
-
kovimester
aktív tag
Nekem mindig 24 óra.
-
Egye5ke
csendes tag
Valaki feloldotta már a Clock Tower-t? Érdekelne, hogyha felgyorsítom az időt akkor a normál faluban is gyorsabban telik?
-
Hunmugli
aktív tag
Nektek sosem hiányzott cocból egy "Royale TV", ami CR-ben van? Szerintem nagyon jó lenne, ha nézhetnénk néhány top támadást.
A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.
-
Hunmugli
aktív tag
válasz WhiteWalker #5166 üzenetére
Nyugi egyszer a CR is unalmas lesz
-
sutyesz96
őstag
válasz chris0000 #5173 üzenetére
Van egy új Battle Machine hős.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
SybenX
őstag
Sziasztok!
Miért nem tudok kapcsolódni google play-hez?Rámegyek a bejelentkezésre, utána úgy tűnik mintha belépne,de továbbra sem érzékeli a játék, hogy beléptem.[ Szerkesztve ]
-
Hunmugli
aktív tag
Szia!
Azt tudom, hogy néha frissítések után elcsesződik a játéknak ez az igen fontos része, de mindig gyorsan kijavítják.
Illetve nem tudom mire gondolsz. "Nem valami látványos" az, ha éppen belépsz. Talán be vagy lépve, csak nem tudsz róla. Ezek az ötleteim.
-
Hunmugli
aktív tag
Lehet. Valahogy azért bizonyosodj meg róla, hogy el van-e mentve a falud. A legrosszabb esetén a support a game ID-dből neked tudja adni a karit, ha elveszik. (Csak jegyezd azt meg/fotózd le). Az más kérdés, hogy oda is adják-e. De a képességük megvan.
-
vmarci88
csendes tag
Sziasztok privin valaki tudna segíteni hogy egy normál decket összedobjak!!!
-
p1h3
csendes tag
Hali! Keresnék th9 karit amit szivesen átvennék mail címmel mindennel. Nem akarok érte fizetni, mert annyira nem fontos. Nálam nagyon közel a max th11 és már belassult a max hősökkel a dolog. Th9 volt a kedvenc és elférne a klánunkba is szóval ha van olyan ember aki több accot visz, de már sok neki, és van neki egy megunt th9 akkor írjon. Nem kell tökéletesnek lennie, de azért egy egészséges szintet hozzon.
Előre is köszi, üdv.Több mint 100 hirdetés csak pozitív értékelés! A becsület többet ér pár nyamvadt ezresnél!
-
dracox
addikt
Sziasztok! Az agality támadást hogyan tudom feloldani a lerakott egysegeknel ebben az új faluban? Lvl10en vannak az egysegek, de valahogy nem tudom előhozni ezt a plusz funkciot. Az ellenem inditott tamadasoknal meg folyamatosan tapasztalom.
-
dragonfx
veterán
sikerült legendbe feljutni de totál vállahatatlan élhetetlen ott ajáték van hogy óráklig smemi értelmes ellenfelet nem ad csak amin garantáltan buksz.
egy buktával 2-3 napos játékodat nullázod le. nem lehet 100%osan játszani.
teljesne fos.
csak azt vároma profilomon ott legyne alegend trofi sor utána huzok lefele a picsába."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
-
dragonfx
veterán
válasz Hunmugli #5186 üzenetére
Hehe en is.nagyon vicces.irto kemeny azert ezzel s rendszerrel mert 4700tol mar alig ad valakit.
A top80 magyar vsn itt szoval telleg mindenki 😂😂
Nem tom most 200 win attack van. Mikor mennyi idom van.
Nem.lepodtem meg.mindegy meg het nap aztan annyi."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
MrCsiT
addikt
válasz Hunmugli #5186 üzenetére
Azt a nem-nehéz-felmenni-t mekkora hősökkel gondolod, és milyen faluval?
..én kicsit korán lettem hősök szempontjából th11, mert azt gondoltam, ott is úgy lesz loot, mint korábban th10-el volt, plusz majd több nyersi fér be - th10-en sokszor futottam full tároló limitbe, és azért nem tudtam támadni mert építőre vártam. Most meg, örülök ha van 4x-es star, mert elixírt gyűjteni igencsak nehézkes.
Jelenleg King 20 Queen 16(épp megy 17-re) és Warden 7-es amim van, míg a faluban a 13-as cannon pár darab és 2 13-as íjásztorony a legkisebb, kb. minden más fullos épület.A falam nem túl erős, mert vagy 6 db 12-es van, pár 10-es a többi csak 9-es még.
Ezzel együtt, ha legyártok 2 seregnyi íjászt, és lemegyek master 1-ig, akkor ott kapok jó (azaz, +200e nyersis falukat a cuki közel 400e elixír költséges sereg árán felül ) falukat, de a szerver (vagy a szintén lefelé tartók) miatt kb. 2 nap alatt vissza vagyok push-olva 3500 kupa környékére. A 3500-3800 körüli szinten ingadozok, felfelé egyáltalán nem egyszerű jutnom, mert mikor egymás után a 40. olyan falut kapom, ahol 100e nyersi sincs, az életkedvem is el akar menni, nemhogy a játékhoz való! (itt tekernék párat egy-két programozó nyakán, aki a search algoritmus feltételeit írta. )Egyszer fel voltam push-olva 3960-ig, de önerőből nem tudok feljebb jutni, és főleg nem egyszerű a 6M vagy több elixíres fejlesztésekre összegyűjteni (bár 2 nap, és 6-os íjászom azért csak lesz, ez még elmaradás volt.)
Főként földi támadó egységekkel megyek (4 falas, 2 gólem, 3 pekka, wizek, spellből 1 heal, 1 rage, 1 jump, 2 freeze, 1 poison) és 90%-ban a fentebb írt 100e alatti nyersis falukat kapom, 9%-ban 4-500e nyersis, szén full th11-eket, 45-ös hősökkel és fullos fallal, a maradék 1%, amiben nyersi is van, és be is üthető.Megértem, hogy bevételt szeretne a Supercell a játékból, és túl sok gemet nem szoktam venni (mondjuk, éves szintre vetítve volt, hogy vettem párszor 80 gemet, de nem jellemző, inkább csak mikor valahol vártam és untam volna magam, ha nincs boost.) ..de azért az, hogy ennyire gáz a th11, az szánalmas szerintem.
Van falat kivéve szén th10-em, 20+ hősökkel, és egy feltörekvő th9-em, így világosan látom, hogy hová milyen lootot ad a játék.
Most is 5 db építőm dolgozik a th11-es faluban, szóval tudok azért haladni, épp csak elszomorító, ami ott megy. Ha darkos sereget gyártok, akkor meg ugye a hősök fejlesztése lassul le, az sem opció.Akinek 40+ -os hőse van itt, az
- fejlesztette azokat egyszerre is, vagy
- lett véve gem, és jónapot?
Csak mert a 20-as szinttől valami 1 hét/szintet nézve, csak az egyik hős 25 hét maxra, feltéve, hogy a 100e+ dark meg is lenne rá hetente.
Hogy húztátok fel, mi a titok?[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Hunmugli
aktív tag
Most este nem garantálom, hogy értelmes lesz, amit írok.
Én th7ről "váltottam" th10re, szóval egy életre megtanultam: maxolni kell. Vagyis a hősök 40esek voltak. Illetve a kinget menet közben húztam talán, már nem is emlékszem. A loot az probléma, de darkos sereggel simán lehet bónusz miatt pluszban kijönni. Neked a hősöket is húzni kell, ami ugye nem egyszerű, azok nélkül rohadt nehéz támadni.
Aztán, 4200 váltanom kellett sarira, ott ha 0ra kijöttem, az már jó volt. Cw bónusszal (szintén ment a dark sereg cwn) viszont meg tudtam oldani a pusht így is. Legendig. Utána ugyanis
a) nincs több liga
b) kibannoltak
Ilyen hősökkel viszont ne égesd a szabadidőd és az idegeid, ráérsz. Hidd el Lazán farmolgass egy neked tetsző helyen. Kristályban, de nyilván fölötte is vannak nem túl erős,azonban teli bázisok. Óránként full sereggel mész kb 3 perc nexteléssel: arany jön, elixirből meg az egyik féle lassan/alig, a másik viszont gyorsan.Az elixírhez még: xmod nextelte a bázist titánban, vagy pedig darkos sereg miatt győzelem esetén 5 spellel is kötelezően pluszban jöttem ki elixirből. 200k körüli a bónusz. Úgyhogy nem probléma. 4600tól már olyan ritkán ad be bázist, hogy tvzés közben a beépített hangeffekt is tökéletesen megtette. És nem emlékszem pontosan, de minden 5-10 bázis th 9 volt
Folyamatosan húzz egy hőst, a warden most mellékes, 5ös szinttől megteszi. Ha nem cwzel, akkor egyszerre kettőt. Én 32esig bírtam így Csak akkor a 200k dark mellé egy nap alatt boostokkal is rohadt kemény volt a maradék 80k, úgyhogy ezt abba kellett hagynom. Aq meg ezerszer fontosabb mint a king, a sorrend így nem is lehetett kérdés.
Nincs titok. Farmolni farmolni farmolni. Nem olyan nehéz. Csak elárulok neked egy titkot: nem kell túlzásba esni. (Bár haláleset még nem ismert.)
Amúgy vettem gemet, összesen vagy 10k forintért. Boostoltam. Főleg a hősöket, főleg push alatt. Sok idő (volt?-->frissítések/nem emlékszem ez mikor volt már), mire elkészülnek. Nem sok az a 100k, menj th10re lentebbi ligákban, ahol kényelmes
-
dragonfx
veterán
válasz Hunmugli #5189 üzenetére
hát igen 5 éves a gamma több update kéne.nagyobb dolgok.
jelenleg szerintem ami elég égető lenne sas3, bowler 4, giant 9, ...és th12....2 uj troppal és uj defensel.lejöttem 4900ra szezon után.
és bedobott egy full th9et aki 4900on volt.
sereg 80% megmarad.minden hős élvemarad fullon.
és +30 trofi.
szerintme emberöltönként egy ilyet ad."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Hunmugli
aktív tag
válasz dragonfx #5192 üzenetére
Hát... Dobált be 2 percig jobbakat is frissítés/maintanance után
És ismertem is th9 legendet.. Ahogy ő mondaná: "aki meg meri kérdezni, milyen bázissal mentem fel, ..." Úgyhogy biztos nagyon "örült" szegény.
Remélem nem lesz th12. Semmi értelme. A cw óta nem volt értelmes content pluszban, csak apró újítások. Amiknek lehet örülni, de ettől meg nem töri meg az egyhangúságot. Mint pl. a th11-12-1x (huszon-iksz, harminc-iksz )
-
metaldog
aktív tag
Sziasztok
A játékot szeretném iphone-ról androidos készülékre átrakni és kérek is új kódot a linka a device menüben de azt a hibaüzenetet kaptam hogy "a falu már össze van kapcsolva és az összekapcsolás egyszer lehetséges". Egy éve androidról raktam át a játékot iphonre de akkor most már nem vihetem át ismét androidra?
A választ előre is köszi.
-
Hunmugli
aktív tag
válasz metaldog #5196 üzenetére
De hát már ott van Valszeg erre, hogy 1x használatos a lehetőség, figyelmeztettek is.
Support vagy pedig keresd elő az androidos emailcímet, amihez mentetted. Ha nem tetted, az hiba volt.
Átviheted magyarul, csak nem úgy, mint a múltkor.
-
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
Valaki játszik esetleg Clash of Clans-t Note 8-on?
Érdekelne, hogy a hajlított kijelző mennyire (már ha igen) rombolja a játékélményt? Én korábban S6 Edge+ -on néztem a játékot, de támadásnál az egységlerakó ikonok - ugye a játék fektetett képernyőn fut - épp a hajlításra estek, emiatt nem volt jól kezelhető, sokszor hiába tappoltam valamire, nem valósult meg..
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
pcnet
addikt
Play felajánlott egy guideot. Szerintetek merjem használni? Azt írja nem cheat, nem csalás, elvileg nem lehet baj a használatából. Nem szeretném banoltatni az accom.
Köszi!
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
Új hozzászólás Aktív témák
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest