Új hozzászólás Aktív témák

  • BlackSeven

    aktív tag

    válasz atidnaB #3040 üzenetére

    Hali!

    Idézet a topik első hsz.-éből, blattida után és a teljesség igénye nélkül:

    "...Annak függvényében, hogy mire akarod használni, hogy mik az igényeid,kell konfigurálni a CIS-t.
    Az alapértelmezés szerinti beállítások sem rosszak, de ha nagyobb fokú védelemre van szükséged és nem zavarnak a gyakori kérdések, melyeket nagyrészt a Defense+ nevű HIPS modul tesz fel, akkor érdemes a D+ biztonsági szintjét az alap "Clean PC"-ről "Safe"-re állítani és a Tűzfal biztonsági szintjét pedig Learning-ről "Safe"-re.
    Ha teljes védelmet szeretnénk, akkor érdemes a konfigurációt Internet Security-ről Proactive-ra állítani, de készüljetek föl, mert rengeteget fog kérdezni ebben a beállításban a CIS!
    Ha az antivírus modult is telepíted, akkor annak az alap beállításai maradhatnak, de érdemes a heurisztikát közepesnél följebb nem állítani, mert a magas beállítás sok fals riasztást eredményez!!..."

    Idézet vége. Remélem valamennyire tudtam segíteni. Sajnos én nem használom ezt a programot így többre nem futotta részemről.

    Ha avast mellé akarod feltenni akkor a telepítéskor az antivirus részét ne telepítsd fel a CIS-nek! Ezt lehet választani a telepítőben. Felteheted a komplett CIS-t is, de akkor előtte szedd le az avastot! Két antivirus szoftver ne legyen telepítve egyazon gépre, mert ütközni fognak egymással. Avast ellenében nem jársz rosszabbul a CIS AV részével. Van az is annyira jó.:K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák