Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Abu85 #9908 üzenetére

    Fizetett AMD-fejlesztő, v. béta-tesztelő vagyok? Nem. Sem az időmet, sem a munkámat nem fizetik. Tehát nem veszek részt a fejlesztésben. Vásárló vagyok, akit kötelesek hibátlan termékkel kiszolgálni. Ha nem teszik, azt láthatóvá teszem.

    Amit írtál, azt én is tudom, azért írtam, hogy a DX11-gyel összefüggésben lehet gond. A következtetésem tehát távolról sem alaptalan.

    Majd akkor hiszek teszteknek, ha látom a beállításoknál pl. a max. részletességet (OK, Edge-detect AA már a múlté, de egyebek még vannak). Amúgy az sem az én felelősségem, hogy a sok kamu-teszt láttán az ember egyiknek sem hisz, mert nem lehet tudni, hogy az aktuális tesztet valóban elvégezték (némelyiknél ez az időigényesség miatt eleve kizárt), vagy csak odaírtak régebbi eredményeket az egyszerűség kedvéért (mint ált. teszik).

    Te nem értesz, vazze. Csak 10.7-es drivert telepítve (a 10.7C telepítő hibájából következően másképp nem is tudtam volna utána is tesztelni régebbi meghajtókkal :Y ) jött elő az a hiba, hogy 10.3-mal már nem ment a gama, míg a mentett, tiszta partícióra visszatéve megint OK volt.

    A C telepítő hibáját jeleztem, ahogy jelezték mások is, sokaknál meg nem okozott problémát. Persze még senki nem próbálta 10.8-ra frissíteni :DDD , de aki szabályos eltávolítással leszedte, és másikat (értelemszerűen régebbit) telepített volna, azoknál jöttek a hibák. Aki eltávolítás után C telepítővel próbálkozott, annál a telepítő jelzett hibát, aki Eszközkezelőből (mint én is), annál felment a másik meghajtó, csak nem működött. Ezt elég sokan jelezték, sztem ebben a topicban is van pár ilyen hsz.

    Kelvin: Örülök, hogy megint rám találtál. :C (Már várom a haverjaidat. :DDD Ill. az egyéb nickjeidet, ha még megvannak. :P ) Ha nincs dolgod, ne szennyezz más topicokat. :(( Tisztában vagyok Abu85 hozzáértésével, azzal már kevésbé értek egyet, hogy minden hiba esetén ATT-t és egyéb 3rd programokat szid, amelyek esetleg nincsenek is a hibázó gépen :) ). Tudok magam is tesztelni, és ha olyan hibát tapasztalok, amit mások is jeleztek (vagy akár még ha másoknál nem is fordult elő), akkor hadd beszéljem ezt meg a szakértővel. :R Attól, hogy valamit nem értesz, az még nem lesz mondvacsinált okoskodás. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák