Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
Vki, megoldást a kékhalálos lefagyogatós catalyst történetre...sajnos a "tedd fel a régit" nem segít....win7 ultimate-m van halál zsíroskenyér volt eddig vele a történet a gép összes alkatrészével együtt de amióta feltettem a 12.2-t azóta félpercenként lefagy...
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz Insolent #17003 üzenetére
Ennek szerintem mindenki örül..föleg akiknek még úgyanígy taccssradobta a gépét a f...driver genya..namind1...egyéb? Ui.: én meg bekakkantok h egy 4magos "brutál adottságokkal" megáldott config meghasal egy gagyi 100valahány megás hibásan megírt izétől, meg a nálam semmi baja devicces..hozzámukkanásoktól. ezér lesz az ember fia NV-s..eztkeecsinánieeee???? cshajeee dekomolyan
-
MiklosSaS
nagyúr
Sziasztok, legyetek szives mondjatok egy jo drajvert egy sapphire hd 7770 karihoz.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Mauzes
addikt
Segítsetek lécci, mert ennyit még nem szívtam driverrel:
Egy HP Compaq nc8230-ra telepítettem Windows 7-et, de sehogyan sem sikerül működésre bírni a Mobility Radeon x600-at, mert nem tudok rendes drivert telepíteni, így szar a kép.
Kezdődött azzal, hogy nincs hozzá HP-s driver Win 7-re, csak Vista, így először azt próbáltam, "persze" nem működött. Uninstall, erre a Win felrak magának valami fost, és Szabványos VGA grafikus adapter néven fut a kártya. Neten keresgéltem, egy csomó fajta drivert próbáltam, sima telepítéssel egyik sem működik (nincs változás).
Ha eszközkezelőben eltávolítom az illesztőt, akkor újraindítást kér, ami után egyből visszarakja a fost.
Próbáltam az eszközkezelőben manuálisan frissíteni inf megadással, erre kiírja, hogy a Windows megállapította(!), hogy a legjobb driver van fent jelenleg, ezért nem cseréli ki.
Próbáltam a Mobility Modderrel 2 újabb Win 7-es drivert módosítani, de az egyik fel sem települt, a másik meg feltelepült, de semmi változás. Ezeket is leszedtem.
Sokat kerestem utána, az egyik külföldi oldalon meg is írták a megoldást: a Microsoft adott ki egy frissítést az x600-hoz Windows 7-re (8.561.0.0 driver), és az Update Catalogban meg is találtam. Nyomom, hogy hozzáadás, látom, hogy berakta a kosárba, de ha a kosárra kattintok, akkor eltűnik, és kiírja, hogy nincsenek frissítések a kosárba (WTF?)...
Szánjatok meg, kérlek, hogy ne kapjak idegrohamot!
-
Hegyirabló
veterán
válasz Insolent #16996 üzenetére
Érdekes, ahogy látom a fórumot, mások is panaszkodnak.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Apollo_21
addikt
válasz Zotya984 #17008 üzenetére
Sajna most a 10valahányas van fent és már ezzel is fagy a cucc..szóval, kezdek aggódni h vmi tré van..illetve ha lehuzom netről akkor akár 2napig is hiba nélkül megy a gép..csak weblapos komolyabb töltést igénylő müveleteknél hal meg a vidkar driver...vki tapasztalt ilyesfélét?
-
-
RyanGiggs
őstag
12.2-es driver tényleg hibás!! Játékokban igen sok pixelhibákat okoz!!
Teszem is vissza a 12.1-est. (Ja amúgy a hibákat 5850-esen produkálta) -
-
RyanGiggs
őstag
válasz szasanyi #17015 üzenetére
Én még sose láttam ilyet,vagy olyan rég volt,h azért nem emlékszem már rá!
Egyébként a Fifa11-ben láttam a kemény pixelhibákat.
Főként amikor egy helyzetet visszajátszik, vagy a közönséget mutatja cserénél.
Meglepődtem rajta, de egyből gondoltam/tudtam nem a gépemben van a hiba.Nagyon remélem Én is,hogy többet nem követnek el ilyen hibát az AMD-nél.
-
-
Pocok256
veterán
válasz belinho #17020 üzenetére
Most komolyan ennyire .... Jézusom nálad a különböző konfigok és különböző gyártók fogalom SEMMIT nem mond ? Komolyan mondom az egy dolog, hogy teljesen tudatlan vagy meg hihetetlen buta a témában , de hogy még hirdeted és büszke is vagy rá az már borzasztó ha én valamihez nem értek legalább csendbe maradok és meghúzom magam, de legfőképpen nem írok égbe kiáltó baromságokat főleg ha van olyan aki talán kompetensebb nálam ...
Elnézést a hangnemért, de ez a mérhetetlen pökhendi kijelentés, hogy csak így idejössz és le "hülyézel" mindenkit mert hogy neked jó akkor mindenki más tuti hülyén csinálja bele sem gondolva az egésznek a hátterébe ez valami iszonyatos trollkodás komolyan mondom....
Mintha én nem próbáltam volna meg mindenféle módot, hogy feltegyem a drivert, de se szűz windowsra nem ment fel, se a gyári windowsra nem ment fel, se a gyári windows + gyári driverre nem ment fel, mert kékhalállal meghalt és ez nem user error, egyszerűen konfig specifikusan kijelenthető hogy a hp dv6 os A8 al szerelt gépekre nem ÉRI meg felrakni mert lassulást okoz és kékhalált egyes esetekben. Az hogy a te hardveredre éppen jó az szerencsés, de nem fedi le az összes hardvert és az összes lehetőséget... Jó lenne ha ezt belátnád....
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
VGYke
addikt
válasz belinho #17020 üzenetére
Mondjuk játszani még nem játszottam alatta, de a Furmark 1.9.1 (OpenGL) a végtelenségig futhat (-na, ha nem zavarna a 90fokos hőmérséklet), az Unigine2.5 meg átlag 1%-al nagyobb értékeket hozott ki 12.1/12.3 esetén az utóbbi javára= FPS:42,9/43,3 Score:1081/1090, MinFPS: 20,8/21,1, Max FPS: 104/102, tehát sebesség nálam kb. ugyan az.
Ellenben régebben olvastam korábbi Catalysteknél, hogy néha akad az egér. Örültem, hogy nálam ez nem fordul elő. Aztán most a 12.3 esetén itt is jelentkezik. Nem mindég és nem állandóan, csak néha és egyenlőre csak win (2D) alatt vettem észre. Tény, hogy 12.3 előtt soha nem tapasztaltam. Másnál is van ilyesmi?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
válasz _DiEGO_ #17019 üzenetére
Pocok256, _DiEGO_ köszönöm! Pocok256: rosszul írtam, MPHC-t használok, de látom 1.5.2.3456-nál van frissebb, fel is teszem.
Kezdem látni a fától az erdőt, tehát ha jól értem, az AMD Codec Package nem épül be sehová, a Catalyst felületéről indítható módon valamilyen videót, átkonvertál valamibe. Jól értem? Telepítése esetén még nem fogok Windows Media Player-el matroskákat nézni.kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
belinho
senior tag
válasz Pocok256 #17021 üzenetére
Jézus Mária, te jó isten, nekem akarod megmagyarázni mi fán terem az informatika, mindjárt lefordulok a székről. Engem akar felvilágosítani egy olyan aki még helyesen írni sem tud (16991) rosz, nállad és még én vagyok a hihetetlen buta meg a teljesen tudatlan!
Jobb lenne ha visszaolvasgatnád a hozzászólásaidat, mielőtt elkezded osztani az észt.
Te kezdtél itt szövegelni(16912), hogy senki ne rakja fel az új drivert mert nálad kékhalál, meg minden,se feltenni se leszedni nem tudod, és te jössz a konfig specifikus szöveggel, meg a különböző konfig, különböző gyártók témával,ami nálad nem működik az még másnál teljesen jól működhet, ahogy működik is, szóval vegyél vissza az arcodból. Nálam teljesen jó az asztali konfigon, Abu-nál is jó a mobil gépen, akkor ha rád hallgatunk akkor ne rakjuk fel?
Részemről a vita lezárva nem fogok egy ilyen emberrel vitatkozni. -
Pocok256
veterán
válasz belinho #17025 üzenetére
Ok
Még annyit, hogy nem kételkedtem benne, hogy másnál mehet, de ha az emberek kis százalékánál is már rosz teszem azt (10%) akkor szerintem nem éri meg kockáztatni a felhasználónak a felrakásával ezért ajánlottam, hogy ne tegyék fel mert benne van a kockázat . Az ezelőtti driverekre nem jött jött ennyi panasz ezért azokba elenyésző a hiba határ.De amúgy jogos tényleg rosszul fogalmaztam mert nem szabadott volna kijelentenem, hogy senki ne tegye fel, mert mint mondtad és én is írtam sok esetben hardver specifikus viszont ez akkor sem user error, mint ahogy te írtad
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
totyax
aktív tag
válasz belinho #17025 üzenetére
Különböző konfigokon különböző eredményeket produkálhat ugyanaz a program. Például volt nagy csodálkozás, mikor adott progit sima művelettel úgy elhasaltattam hogy öröm volt nézni. A fejlesztők eleinte elküldtek a búsba aztán bevallották, hogy 8 konfigból az egyiken sikerült előállítaniuk a hibát...és megköszönték a hibajelzést. Tehát semmi sem egyszerű, legfeljebb az egyszerű embereknek. Ilyen fórumok pont arra vannak hogy az emberek elmondhassák a reklámoktól független valóságot.
-
Apollo_21
addikt
Tudunk vmi infót..esetleges "új" catalystről? vagy vki megoldásra jutott esetleg a "némelyeknél" hibát produkáló catalyst problémával kapcs?
-
VGYke
addikt
válasz totyax #17028 üzenetére
Amit írok, nem azért teszem hogy itt reméljek megoldást, csak megerősítelek hozzászólásodban, kvázi csatlakozom az előttem szólóhoz
Másik fórumban kérdésem és válaszok aztán újabb kör. Tehát 1-2 program (a példában játék), mindenkinél fut, vagy talált rá gyógymódot, én bármit csinálok, kudarc. Szóval csak példa volt, nem kérdés.kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
JamesHun
addikt
sziasztok
Mass Effect 3 nál nektek nem vacakolt a játék az új driverrel?
5770-es ATI kártyám van egy Core2Duo 3,17-es procival és az új driverrel néha beakadt a játék és csak úgy ment jól ha a catalyst 3D beállításokat állítgattam az AI-t meg egyéb részeit
a ME3 demo gond nélkül ment akadozás nélkül, bár tény az a 12.1-es driverrel :SSeriesX: JamesSHun
-
Yutani
nagyúr
Srácok, másnál is rossz a 12.02 Catalyst?
A 12.02 Catalyst nálam meghülyül, egy atieclxx.exe nevű fájl fllura leterhel egy magot, ha meg megnyitom a Catalyst Control Centert, akkor teljesen terheli mind a 4 magot és használhatatlan az egész, feladatkezelőből kell kilőni. AVG-vel megnéztem, nem vírusos a telepítő.
Alapvetően az a bajom, hogy Crossfire-ben fagy a gép: az elsőként indított játéknál okés, a második játék indításakor az exe indítása után a töltés legelején kifagy a gép fekete képernyővel, ki kell kapcsolni. Több drivert próbáltam a 10.11-től kezdve.
12.02 Katival nem fagyott ki, de fele FPS-t produkált a gép, na meg a fenti probléma adódott. Jelenleg a Crossfire fagyást úgy tudom elkerülni, hogy minden játékból kilépve ki- és visszakapcsolom a Crossfire-t a Katiban.
#tarcsad
-
ZozzHUN
addikt
Sziasztok
Egy kis infóért jöttem, keresővel nem találtam meg sajnos. 8.950.5-ös driver van fent, de volt már fent pár előző is és a jelenség nem akar megszűnni, videókártya csere is volt azóta, így szoftveres problémára gondolnék már. A CCC van hogy játék alatt, van hogy csak idle módban, de újraindul. Ötlet van hogy miért? Persze tuning van a kártyán, de csinálta tuning nélkül is, csinálta másik kártyán is. Driver reinstall driver sweeper-rel és ccleaner-rel is volt, visszatért mégis. Ha nem rakom fel CCC akkor mi történhet? Nem szoktam max vsync-et kikapcsolni CCC-ben, máshoz nem nyúlok, mert Trixx-szel állítok mindent, max feldobom AB Afterburnert a power limiter miatt. De a lényegi kérdés az, hogy veszítek valamit a felhasználásból ha nincs CCC?
Köszi előre is!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz ZozzHUN #17040 üzenetére
As you've already surmised, the Sapphire Radeon 7950 OC is not a stock reference card.
Nem ref. a nyákja, de attól még jó hozzá a program. Minden kártyához jó.
⭐ Stella
-
-
Indy69
aktív tag
válasz Yutani #17043 üzenetére
[link]
Kb egy hónapja figyelgetem kinek mi a problémája ,mert nekem is volt a 12.2 de megoldottam .
Érdeminek azt javaslom hogy tedd vissza amivel működött ,mert a 12.2 nem igazán sikerült.
Remélem segítettem és megkíméltelek a vissza olvasásoktól ,amit nem rossz indulattal javasoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest