Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Abu85 #9650 üzenetére

    Könyörgöm, hát mi tudja, mi használja a rendszer erőforrásait, ha nem a telepítő és az OS? :Y Az AMD meg a MS oldja meg egymás között. :P Nem én szarozom le a telepítőt és a win-t, ők maguk teszik azzal, ahogy (nem) működnek. :P Hogy 2 hangkezelő teljesen összezavarja az OS-t, nonszensz!

    Miért kellene az embernek állandóan hotfixeket telepítenie, amikor megvásárolt egy ELMÉLETILEG kész operációs rendszert, és megkapta az ELMÉLETILEG ehhez való, 100%-ban kompatibilis meghajtókat? Kifizetik nekem az internet-költséget és a munkaidőmet? Nem, maguknak spórolják meg a költségeket azzal, hogy a saját feladatukat az amúgy agyonhízelgett vásárló nyakába sózzák (meg jó drágán a programokat és a VGA-t is), és a maflábbaknak ezt még meg is magyarázzák. Vajon mit szólnának, ha azok, akik csak e topicban napokat szívtak a bizonyíthatóan AMD v. Win által okozott hibákkal, mind kiszámláznák nekik a munkaidejüket (a stressz okozta egészségkárosodásról nem is szólva)? :F Bigdigit már kezdhetné is. :)

    Az a legnagyobb bajod, hogy magadévá tetted a gyártók azon filozófiáját (és ezért tartasz logikusnak irreális dolgokat), hogy nyugodtan kiadhatnak mindenféle vackot, bugos OS-t és meghajtókat, a user meg szórakozzon maga, ha azt akarja, hogy rendben működjön a rendszere. Hát, elárulom neked, a usernek annyi (lenne) a dolga, hogy ha már maga építi a gépét, feltelepíti az OS-t, erre a drivereket, és onnantól gondtalanul használja a gépét, amire vásárolta. Hát ez az, amit te, és a hardver/szoftvergyártók is képtelenek felfogni. De te legalább próbálod enyhíteni a krízist (amit 100%-os szoftverek mellett nem kéne), és segíteni ha tudsz, amiért persze kapsz hideget-meleget, szóval fogadd együttérzésemet is a korholás mellé. :R

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák