Hirdetés
- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- PlayStation 5 Pro teszt
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
Új hozzászólás Aktív témák
-
_DiEGO_
őstag
válasz kygno1 #15102 üzenetére
Jó az 1-eske . DVI-D
Már csak inkább a kábel lényeges v1.3 kell h legyen ...kábelra rávan szitálva a szöveg , ha a kábelen nincs semmi jelzés , akkor az már kérdéses egyből ! kártya tuti tudja .
Próbáltad a másik DVI portban is ?Dual-Link DVI
Equipped with the most popular Dual Link DVI (Digital Visual Interface), this card is able to display ultra high resolutions of up to 2560 x 1600 at 60Hz.
Support for copy protected, high bandwidth, 7.1 channel surround sound over HDMI. Get a fully immersive, high definition audio experience with the latest Blu-ray movies. (Requires a DVI to HDMI dongle on some models, an HD capable monitor and a Blu-ray drive)
Szal mennie kellene , driver minden fenn van gondolom - most még a 11.9 az ajánlott ...Csak gondolom h Win7 -et használsz
[ Szerkesztve ]
-
_DiEGO_
őstag
A gyártó oldaláról is a Catalyst 11.9 tölthető le, szal az az ajánlott is
-
rongyi
aktív tag
Sziasztok!
Kérdezem, hogy 10.10-es Catalystról melyik mostanira ajánlott frissíteni, ami stabil? Battlefield 3-at szeretném kipróbálni, de a régi driver miatt nem sikerült működésre bírnom. Válaszokat előre is köszi.
-
Flashget
félisten
válasz rongyi #15110 üzenetére
külön a BF3 demohoz kiadott drivert próbáltam, de az más játékokban csak hátrányt okozott, majd felraktam a 11.9-t azzal ment mindegyik. Viszont a 11.8 stabilabb de azzal nem próbáltam a BF3-at.
pár nap múlva 31-én jön a 11.10 WHQL driver.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
törölt tag
Sziasztok!Jelenleg alaplapi integrált VGA-t használok amelyhez felraktam az alaplaphoz kapott lemezen lévő vga drivert,viszont holnap jön meg az 5670-em.Kérdésem le kell-e előtte törölnöm az integrált vga driverét,vagy hagyhatom a fenébe.Nem akadnának össze az ati driverével?Előre is köszi.
-
törölt tag
Köszi akkor letörlöm a drivert.Egyik fórumon azt mondták,hogy egy win reinstall se ártana, de szerintem csak nem olyan kényes a helyzet,hogy emiatt újra kelljen raknom a 3 hetes win7-em.
-
Flashget
félisten
válasz #85154688 #15116 üzenetére
ha az integrált nem ATI akkor ajánlott egy win reinstall, mert ezer helyre beírja magát és nem biztos, hogy teljesen kitudod pucolni.
De elsőre próbáld ki a teljes driver gyalulást (csökkentett módban)és rakd fel az ATI-t ha mindenféle fura hibák jelentkeznek akkor egyértelmű mi a megoldás.Realme GT Master Edition
-
Cobra.
őstag
Teljesen felesleges ennyit kínlódni, simán driver uninstall, gép kikapcsol, videókártya be, gép be és felrakod a legújabb Catalystot (amit még a gép leállítása előtt letöltöttél).
Már XP-n se volt semmi gondom amikor Ati-t cseréltem Nvidiára vagy fordítva. -
siriq
őstag
Nekem csak egy mukodo BF3 vga driver kellene(meg ne legyen akadozas youtube es avi alatt). Megvarom a mostani drivert. Ha nem megy normalisan akkor game over. Mar olyan sokszor adtam eselyt, hogy meg sem birom szamolni(bc2 vel nem tudok jatszani normalisan miota frissitettem az ati drivert..).
Nem trolkodas csak mar nalam elment a biztositek, hogy nem birnak egy ertelemes drivert osszehozni bf3-ra(az osszes preview driver volt probalva).Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
siriq
őstag
válasz audi100td #15121 üzenetére
Nekem nem megy normalisan, az engem nem vigasztal ha masnak megy. Nincs idom ezzel benazni melyik driver jo, milyen beallitassal. Bakker adjanak ki olyat amivel megy. Amugy 11.9 szinten zenesz(problemas). En is ati kartyat vettem mint mas, nalam is kell, hogy mukodjon. Ennyi.
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz audi100td #15123 üzenetére
Gondolom ugyanazokkal a hibákkal küszködik minden DX10-es kártya. [link] Az utolsó pillanatban optimalizáltak a kódon, és ez a DX10-es future levelen hibákat okoz. Ezzel a driverek optimalizációját is kilőtték egyébként. CF/SLI gázos, erős mikroakadások ... NV-n single kártyán is. Kell egy patch és egy új optimalizálás a driverekbe. Természetesen a DX10-es kódot át kell egy kicsit dolgozni. Ezért nem érdemes a megjelenés előtt változtatni a kódon. Inkább később egy patch-ben, amire a drivereket is fel lehet készíteni.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
siriq
őstag
válasz audi100td #15125 üzenetére
Utolso lovesuk. Ha mar fizetek a jatekert es csak 1 jatekot szoktam nyomni. Ahogy latom ati-n tobb a problema mint nv-n.
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
siriq
őstag
Nagyon nem ezek a hibak lepnek fel.
Egyszeruen eltunik az ember keze a fegyverrel egyutt. Nem indul el vagy siman kifagy. Ha az arnyek es stb problemam lenne akkor nem lenne a kiborult a bili szindroma.Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ha változtatsz a programkódon, akkor arra nem reagál minden termékcsalád ugyanolyan hibákkal. Ez a driver optimalizációjától függ, amit ugye az AMD és az NV is a tervezett végső buildre írt. Na most, ha változik a végső build, akkor nyilván problémákhoz vezet. Nagyjából minden hiba innen ered. DX10-es kártyáknál ezek eléggé komolyak. DX11-es termékeknél elsősorban csak mikroakadás jön elő, főleg CF és SLI mellett. Szimplán kellenek az új driverek, és a DX10-es kártyákhoz egy patch.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
siriq
őstag
Most mar mindegy. Rendeltem egy EVGA 570-s karit. Ha nem jo max vissza kuldom. Nagyon tele van a tokom a mostani benazasokkal(avi akad, youtube akad). Bakker csinaljak meg. Regi szeriasok is vannak forgalomban nem csak uj 5 es 6x-ek. Jovoheten ha lesz idom majd berakom. Remelem nem lesz ennyi benazas mint eddig volt......
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
Neked mindig van valami problémád, de biztos a vga a hibás érte? Nekem egy 4870 vga-m van, ami ugye nem olyan sokban különbözik a 4850-től, de pl az avi filmekkel nincs semmi probléma (szerintem codec probléma lesz inkább) és a youtube videók is jól mennek 720p-ben, de az 1080p-vel sincs probléma. A BF3 béta is elég jól muzsikált a preview 1 driverrel. Persze a végleges változattal attól még lehetnek gondok, az sem feltétlenül a driver hibájából.
-
siriq
őstag
válasz bozont #15132 üzenetére
Mi az, hogy mindig? Nem irtam mar ide tobb honapja, akkor sem azert mert nekem volt problemam. Igen a final BF3 kicsit mas......
Kiprobalom, ha jo, megtartom, ha nem, akkor visszakuldom. Egyszeru.
Mar unom a driver crash-t win alatt, amit produkal a 11.9 is pl.
Amugy 24/7-ben megy a gep es a stabilitas a foszempontom.Tobb mas ok miatt is.[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Nem akarlak mergesiteni vagy vitatkozni, de milyen bongeszot hasznalsz? Nekem 4670-em van, a driver a legutoso 11.10 Pre3, FF 8.0b4-et hasznalok a Adobe.Flash.Player-10.3.183.10-el es nem akadozik a YT video, barmilyen felbontasban megy. Radasul a C&Q be van kapcsolva, igy 800 MHz-re visszaveszi az orajelet a procinak, mert a videokari szamol/dolgozik YT video lejatszas alatt. A Chrome topikban olvastam hogy gondok vannak a flash lejatszassal.
[ Szerkesztve ]
-
sisi900
tag
Sziasztok!
Látom nagyon sok embernek problémája van a 11.9-11.10 el és egyes VGA-val
Én 11.10 használok Asus 6870 használok és gyönyörűen megy agy BF3 full Hd-ba
És semmi fagyás se semmi gond sehol[ Szerkesztve ]
Ha privátot kapsz arra illik válaszolni,még akkor is ha nemleges a válasz !! sisi900 felhasználónak 130 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
szaszapi
őstag
Senkinek nincs összekötve a a 6000-es vga-ja 3d led tv-vel.Visszaugrik a felbontás 1280x720 60Hz-re a felbontás full hd 3d filmeknél.Találkozott valaki evvel a problémával?
-
Muerte
addikt
Az biztos hogy ha vki szenvedett AMD crossfire-el hát én igen,és nekem se vszínű hogy még egyszer erre fog esni a választásom pont ezért.Hiába a nyers erő,a jó fogyasztás ami bennük van ha szoftverileg meg állandó szopás az egész,én is beleuntam már totál tényleg,hogy úgy kell állandóan várni egy új drivert mint a Messiást aztán kapunk egy nagy rakás ...vagy ha éppen az aktuális játékhoz meg is írják normálisan akkor meg a régebbi gamek mennek rosszabbul aztán.
[ Szerkesztve ]
-
Raidon
őstag
Nálam semmi gáz nincs BF3-nál a 11.9-es driverrel.
Gép konfigom láthatjátok a nevemnél.
Full-HD ban minden High-on szűrés 16X a Vysync nincs egyedül belőve.
Amúgy elég tűrhetően fut nem akad néha érezni hogy kicsit lassú.
Nem egy Crysis 2 de sztem jól sikerült.
Pedig AMD oldaláról szedtem le. sima pack-ot rátelepítettem a régire a régit leszedte előtte."A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
tetris
tag
11.10 preview 3 + CAP4, HD6990 kártyával crossfire-el, BF3 tökéletesen rezzenésmentesen fut mindenféle akadások nélkül...(ultrán 80fps+ mindenhol)
A World of Warcraft fps-e pedig visszaesett majd a felére...35-40.
Jó lenne, ha minden működne egyszerre...Fölösleges körök elkerülése végett: Igen, ami hirdetésem aktív, az még megvan. Posta csak vevő költségére és felelősségére.
-
veterán
Sziasztok!
Hol tudom a laptopomon lecsekkolni, hogy melyik verziójú driver van fenn? mert ott nem írja ki a ccc-ben hogy pl: 9.11, hanem egyéb számok jelzik.
amúgy most ez van fenn: illesztőprogram:8.83.6.2 ez a legújabb?Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Raidon
őstag
Esetleg info hogy mikor jön az új driver?
11.10?Meg valaki tudja e mi új funkció lesz benne?
Köszönettel
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest