Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz kygno1 #15081 üzenetére
Az gondolom az eszközkezelőben van.
Én úgy állítottam be a hangot (ATI 5770 kártya, Samu C650 TV) , hogy bekapcsoltam a tévét, és a tévé kimenetet is aktiváltam. Ezután beállítottam alapértelmezett lejátszóeszköznek az ATI HDMI Output nevű eszközt. Ettől elnémult a PC hangszóró, és csak a tévén volt hang.
Viszont, amikor kikapcsolom a TV kimenetet, akkor rögtön visszatér a hang a PC hangszóróra. -
vlevi
nagyúr
válasz kygno1 #15075 üzenetére
Állítólag ehhez a kártyához adtak DVI-HDMI adaptert. Techpowerup-on legalábbis azt olvastam, van hozzá ilyen. Akkor pedig abba kellene HDMI kábelt dugni.
Az én konfigom annyiban más, hogy az én 5770-emen van HDMI kimenet, így én abba dugtam a tévét, a DVI-ba pedig a monitort. -
AtHoS
nagyúr
válasz kygno1 #15078 üzenetére
Látom, hogy az OS látja a VGA hangkariját, de nem érzékeli a csatlakoztatást
4830-as karinál többször tapasztaltam én is hogy az egyébként máskor jól működő (tehát drv ésatöbbi rendben levő) kialakításnál véletlenszerűen nem ismeri fel a VGA HDMI hangkimenetét.
Ekkor gép restart nálam orvosolta a problémát.
Azóta TV csere is volt nálam így azóta inkább a TV-n játszom le a videóanyagot és kihagyom a PC-t a rendszerből. Bár VGA csere is volt, de előzőből kifolyólag nemigen van már TV-re kötve.
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz kygno1 #15086 üzenetére
Igazából nem kell úgymond "eredetijének" lennie. Ugyanazon HD szériából valót tudsz szerezni, akkor jó lesz azzal is. pl. HD2xxx szériás átalakítóval nem üzemel a HD4xxx-en a hang. Ezt próbáltam, így tapasztalat (Sapp 2600 - Sapp 4830)
Próbálj keríteni kölcsönbe egy HD4xxx kari átalakítóját, hogy ki tudd próbálni. Azzal mennie kell a hangnak
read-only mode on the forum
-
_DiEGO_
őstag
válasz kygno1 #15102 üzenetére
Jó az 1-eske . DVI-D
Már csak inkább a kábel lényeges v1.3 kell h legyen ...kábelra rávan szitálva a szöveg , ha a kábelen nincs semmi jelzés , akkor az már kérdéses egyből ! kártya tuti tudja .
Próbáltad a másik DVI portban is ?Dual-Link DVI
Equipped with the most popular Dual Link DVI (Digital Visual Interface), this card is able to display ultra high resolutions of up to 2560 x 1600 at 60Hz.
Support for copy protected, high bandwidth, 7.1 channel surround sound over HDMI. Get a fully immersive, high definition audio experience with the latest Blu-ray movies. (Requires a DVI to HDMI dongle on some models, an HD capable monitor and a Blu-ray drive)
Szal mennie kellene , driver minden fenn van gondolom - most még a 11.9 az ajánlott ...Csak gondolom h Win7 -et használsz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest