Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- PlayStation 5 Pro teszt
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Találtam egy hibát a naplóba ami fagyáskor jön be, nemrég írtam hogy f12010 alatt betöltéskor fagyok. A játék elindul csak a közbenső loading-oknál fagy. Tudna valaki segíteni???
System
- Provider
[ Name] Application Error
- EventID 1000
[ Qualifiers] 0
Level 2
Task 100
Keywords 0x80000000000000
- TimeCreated
[ SystemTime] 2011-07-25T17:23:19.000000000Z
EventRecordID 8159
Channel Application
Computer Corei5-2500k
Security
- EventData
F1_2010_game.exe
1.1.1.129
4cbea443
atkdx11disp.dll
7.14.10.305
4bc6f989
c0000005
00012fdb
19bc
01cc4aea8f9df5c9
d:\steam\steamapps\common\f1 2010\F1_2010_game.exe
C:\Windows\system32\atkdx11disp.dll
c9ff7ebc-b6e2-11e0-bbb9-002683141ee9A hibát okozó alkalmazás neve: F1_2010_game.exe, verzió: 1.1.1.129, időbélyeg: 0x4cbea443
A hibát okozó modul neve: atkdx11disp.dll, verzió: 7.14.10.305, időbélyeg: 0x4bc6f989
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x00012dac
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0xc0c
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01cc4ae854c18d41
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: d:\steam\steamapps\common\f1 2010\F1_2010_game.exe
A hibát okozó modul elérési útja: C:\Windows\system32\atkdx11disp.dll
Jelentés azonosítója: b605f46a-b6dd-11e0-bbb9-002683141ee9A hibát okozó alkalmazás neve: F1_2010_game.exe, verzió: 1.1.1.129, időbélyeg: 0x4cbea443
A hibát okozó modul neve: atkdx11disp.dll, verzió: 7.14.10.305, időbélyeg: 0x4bc6f989
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x00012dac
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x22c
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01cc4ae4801d87a1
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: d:\steam\steamapps\common\f1 2010\F1_2010_game.exe
A hibát okozó modul elérési útja: C:\Windows\system32\atkdx11disp.dll
Jelentés azonosítója: 7c5a4829-b6db-11e0-bbb9-002683141ee9joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz JoceeHunt #14202 üzenetére
Nekem is volt ilyen hibám. Valamit beállítottál a 3D-s felületen, amit nem szeret az EGO motor. Nálam például az AA és az AF nem volt alkalmazás vezéreltre állítva. Amint visszaállítottam minden megjavult. A játékban vezéreld ezeket az opciókat.
Esetleg kérd a CCC-ben kérd a gyári beállítások visszaállítását, az is kiüti az egyéni CCC beállításokat.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
őstag
Azóta van ilyenem amióta a HD5770 VaporX-et lecseréltem egy HD6950-re. Játékban állítottam csak CCC-ben semmit, minden Custom-on meg Application Settings-en van. Érdekes módon csak az f12010-ben fagy, Metro 2033-ban nem.
[ Szerkesztve ]
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz JoceeHunt #14205 üzenetére
Windowst újra telepítetted, vagy csak szimplán váltottál VGA-t drivercserével? A default beállítást mindenesetre ajánlom. Ez a hiba biztos, hogy beállításprobléma nem kevés gépen találkoztam vele, és mindig sikerült megoldanom a driver defaulttal.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz polonic #14207 üzenetére
Csak a WHQL-ról tudok. Az holnap vagy szerdán jön.
Lehet, hogy a Crysis 2-höz csinálnak valamit, csak oda szükséges egy olyan rutin, ami eldobja az azonos rajzolási parancsokat. Ez képlékeny terület, mert eltüntethet felületeket, vagy le is fagyaszthatja a programot. Biztos, hogy nem lesz WHQL driverben a rutin, amíg az AMD ki nem teszteli. Ez heteket, vagy hónapokat vehet majd igénybe.
Esetleg érkezik a HD3D driver, mivel augusztusban megjelenik az új Deus Ex, ami natívan támogatja a HD3D-t. Ehhez a driverben kell keretprogramot biztosítani.[ Szerkesztve ]
-
-
Roxbury
őstag
válasz _DiEGO_ #14204 üzenetére
Tudomásom szerint telepítésnél felrakja azt is.
Az értesítési ablakban mutatja, ha erre gondolsz. Amíg IDE-n volt, sosem mutatta, mert nem volt telepítve.
Ez mondjuk a gyári W7 AHCI driver, de a W7 fórumban azt mondják, hogy gyorsabb vele a cucc, mint azokkal, amiket külön telepít fel az ember. Legalábbis SSD-ken. Úgyhogy hagyom ezt.
De úgy néz ki teljesen megoldódott a probléma, tegnap újratelepítettem a W7-et, és felraktam a 11.4-es Catalyst-et, amiben kikapcsoltam a frissítések keresését is. Marad ez véglegesen. Addig volt atom biztos a rendszerem, amíg az volt fent. Az utániakkal csak a gáz volt, legalábbis nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
őstag
okés, akkor hétvégén újratelepítek, úgyis ki kéne vennem a 160-as winyóm a rendszer alól mert nagyon megfogja a maga 50-50 írás-olvasásával, a terrás is már duplája. SSD meg csak karácsonykor lesz.
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
oz82
senior tag
Sziasztok!
Van egy MSI HD6770 kártyám. Felraktam a 11.6 os drivert. Megnéztem hogy a kártya mit tud (3dm06 15400)
alapból: GPU: 800 Mhz
Mem: 1100MhzFeljebb húzva az órajeleket a Control centerben:
GPU: 900 Mhz (ez még mene, de hát 128 bit miatt nincs értelme.)
Mem: 1150Mhz (eddig fut le a teszt)A CCC ben eddig jutottam 1200Mhz en a teszten megbukik. Kérdésem, hogy mennyire stabil a CCC vel tuningolni. Illetve más programokkal (Pl. MSI afterburner; ATI tray T) ahol tudok +feszt adni stabilabban tudnék magasabb órajeleket elérni? Memóriára van hatással a fesz emelés? Elsősorban a memóriát akarom feltornászni 1300 Mhz környékére.
(A neten egyenlőre nem találok tapasztalatokat ezzel a kártyával kapcsolatban.)thx.
[ Szerkesztve ]
Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
-
lsc
nagyúr
Kicsit belezavarodtál, a gpu tuningnak sokkal több értelme van mint a memóriának, ha az még megy akkor inkább azt kellene. A 128-bitet meg inkább hagyjuk.
Ha stabil a kártya akkor mindegy hogy ccc-ben vagy mással tuningolsz, ennyiben a ccc sem jobb vagy rosszabb.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
oz82
senior tag
Aha, kössz!
Nem vok képben a HD 6xxx os sorozattal annak ellenére hogy HD 6770 esem van. Régen egy HD3850-esem volt, megtartottam volna csak sajna AGP-s volt. Teszteltem 3dmark 06 al és alapórajelen a HD 6770-es kártya 15200 pontot (CPU 3,2, GPU 800, mem 1100) ment, tuningolva 16400-at (CPU 3,6, GPU 900, mem 1150). Tehát úgy értelmezem hogy a memória a behatároló tényező a 128 bit miatt. Ezért szeretném jobban meghajtani.
Régebben nem voltak jó tapasztalataim a ccc vel azért kérdeztem (hibát jelzett, más progi pl. ATI tray T. meg még simán vitt magasabb órajeleket is).
Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
-
-
oz82
senior tag
válasz _DiEGO_ #14219 üzenetére
ÖÖÖ a kép amit belinkeltél az a 6790 esé, ami inkább egy 6830 as közeli mert a 68xx re épül.
ez a 6770 esé:
Szóval OK, nem csak a 256 bites memória busz miatt gyorsabb a 6790-es, az eltérő felépítés miatt is, de azért nem elhanyagolható. A ~30% nagyobb sebességből 15% ot biztos a memóriának köszönhet.
Ennyi, szerintem. Hiába hajtom meg jobban a gpu-t nem gyorsul sokat a kártya.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
CatalystCreator 9 órája írta, hogy másnap jön ki a 11.7 whql.
-
dvd_R+
őstag
Üdv 5770 1GB pontosaban ASUS 5770/2DIS 1GB/V2 ezt a típusú vga-t szeretném tuningolni.
A kérdésem az lenne hogy milyen progival ccc ? vagy esetleg valami más progival huzam , és hogy milyen óra jeleket állítsak ?Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
S-Attila
senior tag
Megjelent a 11.7-es Catalyst.
-
Storms
őstag
AMD Catalyst 11.8 Preview Driver
Enables AMD HD3D technology support on DisplayPort panels, such as Samsung 750 and 950 series 3D displays
Improves performance:Up to 10% in Crysis 2 DirectX 11 version for both non-Anti-Aliasing, and application enabled Anti-Aliasing cases on the AMD Radeon™ HD 6000 and AMD Radeon HD 5000 series of product.
-Up to 8% in Fear 3 DirectX 11 version with application enabled Anti-Aliasing on the AMD Radeon HD 6000 and AMD Radeon HD 5000 series of products
Up to 30% when AMD’s Morphological Anti-Aliasing (MLAA) is enabled through the Catalyst Control Center on AMD Radeon HD 6000 and AMD Radeon HD 5000 series of productsASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
highlander81
tag
Sziasztok!
Adott egy Sapphire 4850 win7 oprendszerrel. Legfrissebb catalyst.
A monitorral DVI-al, a tv-vel hdmi-vel van összekötve. A program érzékeli a tv-t (rendesen ki is írja a típusát) de képet nem viszi át. A kábel és a tv tutti jó, mert a laptopot is rákötöttem és úgy működött. A CCC-ben nézegettem minden beállítást, de a képet nem tudom átnyomni tv-re...
Valakinek valami okos nem jut eszébe?
Ja és régebben működött már. Azóta már frissítettem a drivert, volt egy reinstall, de csak nem akar működni.
Ha tudtok segítsetek pls.
köszönöm[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz highlander81 #14228 üzenetére
Esetleg win+p kombináció?
-
erikke17
őstag
Üdv, ez a fránya VGA megint haldoklik....... Ugyan azt a hibát csinálja szétcsúszik a kép és megajándékoz egy ilyennel: Az illesztőprogram (ati2dvag) (display-eszköz: \Device\Video0) végtelen ciklusba állt be. Ez általában az eszköz hibáját jelzi, vagy azt, hogy az eszközillesztő nem megfelelően programozza a hardvert. Lépjen kapcsolatba a hardver eladójával frissített illesztőprogramért. Vagy VPU recoveryvel, természetesen csak 3D alatt.
Gond nélkül ment két hónapig, ha szoftveres hiba volna akkor egyértelműen előtte is csinálta volna?
Vagyis ne Catalystba keressem a hibát?||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
szaszapi
őstag
Hi!
Az individual downloads-ból letöltöm amibe van magyar nyelv,telepítés után mégsem lehet kiválasztani magyar nyelvet, csak angolt?Mi ennek az oka?
[ Szerkesztve ]
-
erikke17
őstag
Sajna már meg is halt a VGA, BIOS POST részénél már két kék sáv van a képen, OS már be sem jön mert kikapcsol a monitor.....
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
_stick_
őstag
-
huskydog17
addikt
Akinek kedve van egy kicsit olvasni a legfrissebb Catalyst meghajtók képességeiről (remélem nem gond, hogy belinkelem ):
Catalyst 11.7+11.8 Beta TestGameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Zolee11
senior tag
Sziasztok, az ATI Catalyst Application Profiles pontosan mire való? Csak Crossfire rendszerekhez tartalmaz profilokat, vagy esetleg komplett beállításokat, tehát egykártyás rendszerek is hasznát veszik?
[ Szerkesztve ]
no brain, no problem
-
pepusos
senior tag
Sziasztok! HD 3450 AGP HDMI-s kártyához melyik catalystot tegyem fel hogy menjen is vele? Az újabbakkal egyikkel sem, a régebbiek közül valamelyik még a VGA-t sem látja...köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
pepusos
senior tag
A Catalyst 11.7 Hotfix for Windows XP telepítésekor meg kilép, fekete képernyő, villogó kurzor Nem tudom már mit próbáljak...
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz pepusos #14240 üzenetére
A kártya gyártójának saját driverét. Mást nem érdemes, mert az AGP-s kártyákhoz nincs hivatalos support. Annyi történik az AGP hotfixnél, hogy az eredeti driver inf fájlját átírják az AGP-s termékek azonosítójával, de nem tesztelik. Tekintve, hogy a Rialto hidat Még az X1000 szériához tervezték, semmi sem garantálja, hogy minden helyzetben normálisan működik, egy két generációval későbbi hardveren. Éppen ezért a gyári Catalyst meghajtót érdemes hanyagolni az AGP-s termékeknél. A tényleges gyártónak kötelessége készíteni egy drivert, amit normálisan ki is tesztelt. Azt kell feltelepíteni. Ez van a driver CD-n is.
-
pepusos
senior tag
-
quemby
csendes tag
sziasztok. segítséget szeretnék kérni valakitől, aki tudja honnan tudok letölteni, radeon sapphire hd 3870 tipusú kártyához drivert. előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
Feltettem a 11.7es drivert. Itt hogy lehet működésre bírni a manuális venti szabályozást? Az órajeleket tudom állítani de azt nem.
-
_DiEGO_
őstag
NET framework 4
nem elfelejteni feltenni - akinek még nincs fenn
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest