Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
nagyúr
Ne is mondd. Az össze meccsen szomorúan konstatálom, hogy majdnem csak én foglalok. Mindegy, hogy Hardopint vagy Domination a játékosok többsége ugyan úgy TDM-ezik. Minden ilyen meccsben én foglalom a legtöbbet a csapatban.
Jó lenne olyan játékosokka játszani akik még tudják mit is kell ilyenkor csinálni. -
Qtya72
aktív tag
Sziasztok!
Most találkoztam HC meccsen olyannal, hogy az ellen benyomott valami emp szerü cuccot, amitől nem látszódott a csapattársak neve, meg a kék pont a fejük fölött. Ez valami killstreak? Van perk amivel ki lehet védeni? Hc nagyon zavaró a TK miatt. Nem lenne gond, ha mindkét csapatnak saját egyenruhája lenne, vagy nem lenne a vissza sebzés, de így hogy mesebeli állatok, meg horrorfilmből jött szörnyek fukoznak a pályán, így nevetséges.
-
Szellem.
nagyúr
válasz BITBOYS #3500 üzenetére
Egyiknek sincs sok élnivalója ilyen körülmények között. Tele van csalóval a játék és egyre rosszabb.
Nem azokat értem csaló alatt akik jobbak nálam, hanem amikor látom, hogy megy a wh meg az aimbot.
Most meg, hogy free weekend van, pláne megszaporodott a sok "pro".
Tegnap vicces volt a jelenet:
Lvl 2-es gyerek Emergencyben és 86 kill 4 halállal.[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
Azért ahogy látom, nem nagyon vásárolták a népek a BlackCell-t.
-
Szellem.
nagyúr
válasz nutella1 #3507 üzenetére
Azért az is vicces, hogy én aki foglaltam 58 kill-t hoztam össze, a TDM-es köcsög, meg 66-ot. Mennyi lett volna, ha nem foglalok. Meg a 8 killjével többet elérő majdnem annyi pontot kapott mint én aki foglaltam. Valószínűleg ezért nem foglalják a pontot, mert annyi pontot kapsz a killekért, mintha foglalnád a pontot.
[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
válasz Szellem. #3508 üzenetére
Egyedül a K/D a lényeg a játékban, nem a megszerzett pont. Én ezt elengedtem, s főleg ennél a résznél. Annyi a K/D huszár és mellé a csaló, hogy maga a feladat lényege sokadlagos. Senki nem csinál mást, csak a ratio megtartására koncentrál.
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
Acheron
őstag
Hűha, a héten nem volt időm játszani, tegnap este szedtem le a frissítést.
Megnéztem az intro -t... Huhh. micsoda állatkert lett ebből a régen szebb napokat látott jkátékból. Ez most ilyen fortnite plus lett gyerekeknek?
Tényleg nagyon kellene már az a kapcsoló, hogy a bazári skineket el lehessen különíteni a normálisaktól, pont úgy kikapcsolhatók legyenek az ilyen játéékosok, mint a crossplay -ban az egyéb platformok. Pl ne játékosokat lehessen tiltólistára tenni, mint most, hanem skineket...
Az ingyenes próba meddig tart? Tapasztalat, hogy addig nem is igen érdemes játszani, egyérteműen minden szemetet összefúj ilyenkor a szél - durva csalások látszanak a killcamokban (Final kill -ben premier plánban megnézhetjük, ahogy a kb 80 méterre lévő fedezék mögül nem is látszó ellenfelet (32" monitoron én legalábbis semmit nem láttam belőle, full fedezékben volt a szerencsétlen) a fal mögül épp csak kilépő csóka nem hogy egy mozdulattal rögtön befogja, de egy lövéssel le is teríti, stb.)
#3509nutella1: Amíg a nem TDM meccsekben nem jutalmazzák jóval nagyobb pontszerzéssel a foglalást, az objektívák teljesítését, mint a killeket, ez így is marad...
Bár akkor is lenne, aki az etetőhöz járna vadászni... -
pRoject22
őstag
Most álltam neki a kampánynak, kövezzetek meg de nekem ez bejön, sztem nincs vele semmi baj azon kívül, hogy talán kicsit rovid
¯\_(ツ)_/¯
-
Acheron
őstag
válasz Dave567 #3513 üzenetére
Rendszerint HC -n tolom, tegnap Sniper küldetéseket csináltam, amikez inkább átmentem Core -ra, aztán véletlenül ottragadtam. Vicc egyébként a Core, ha fogsz egy sorozatlövőt, akkor csak nyomni kell a gombot, és tartani irányba (mondjuk ebben a játékban jó sokáig...), mint ha slaggal locsolnál a kertben.
Mi ebben a "skill" egyesek szerint...
A Sniperrel viszont jó volt szedegetni a sok "permetezőt".
De most a free hozzáférésnek köszönhetően szokásosnál is több az "ügyesfickó", akik a semmiből szednek ki, killcam szerint is elég fura dolgolk történnek (lásd fentebb).
Ma azt hiszem csak HC lesz, megvárom, míg eltűnik ez a sok MacGyver.
Btw, lehet jön a Kar98k és az SPAS-12?
Főleg előbbi elég várós... -
Tomix24
addikt
Sziasztok, titeket beenged játszani? Server Errort dob kb amióta megy az ingyenes hétvége...
Teljes COD újratelepítve, DNS-t váltottam, hálozati beállításokat reseteltem, gép újraindítás, Routert újraindítottam, már nem tudom mit lehetne még. Tegnap este meg random rápróbáltam és egyet tudtam játszani.
-
Tomko78
őstag
válasz Tomix24 #3519 üzenetére
Most csinál érdekességeket a game , nekem speciel tegnap délután óta mikor belépek a gamebe újra indul a gép , most annyit értem el kikapcsoltam a fsr 3-at és eddig most jó , de hogy mi a fene lett vele tegnap délutánig nem volt semmi baj , utána pedig állandóan újra indult a gép , hiába win 11 helyett win 10 2 x töltöttem le a játékot , de míg este az új op rendszerrel egy mecset este még lenyomta jó volt , ma már alig elindult a game már indult is újra a gép , pedig 2x ment le a 3dmark és semmi hiba nem jött elő csak mw3 alatt
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
BITBOYS
addikt
válasz Tomix24 #3519 üzenetére
Simán beenged, nálam nincs gond.
#3518Dave567
Vedd meg!
Ha van rá pénz és sokat játszol vele akkor ennyit megér. Én is ezért vettem meg és őszintén, nem bántam meg.3520Tomko78
Csak próbáld ki, hogy ha tuningolva van a géped bármelyik alkatrésze akkor tedd alaphelyzetbe.
Csinálj egy játék hibaellenérzést/javítást. Lehet ezek megoldják a gondodat.
Ha megy stabilan akkor mehet újra a tuning.[ Szerkesztve ]
-
Tomko78
őstag
válasz BITBOYS #3521 üzenetére
Vagy 2-3 napja tettem fel új biost alaplaphoz , ennyi volt a változás , de ha kikapcsolom a fsr3-t akkor megy rendesen , tegnap sokat ezt dobálta hiába megcsináltam az ellenőrzést
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
BITBOYS
addikt
válasz Tomko78 #3522 üzenetére
Mondjuk az fsr3 nálam is szarakodott (3070) és visszatettem dlss-re, mondjuk a legújabb driver ennek kedvez meg a wz3-nak.
Ilyen hibám nekem is sok volt, random elkezdődött és pár napig tartott.. nem értem miért mert addig stabil volt teljesen a WZ, minden más ment rendesen.
Lehet az új bios kavar be.. ilyenkor én mindent alaphelyzetbe állitok és ha úgy megy rendesen fagyás, hibaüzenet nélkül akkor kezdem visszaállítani a kívánt beállításaimat. -
Tomko78
őstag
válasz BITBOYS #3523 üzenetére
Most vissza tettem a win 11 és csak újra indul , win 10 alatt csak akkor volt ilyen ha fsr 3 ment , se cpu se vga se ram nincs húzva , mikor másodjára beléptem játékba win 11 alatt már indult újra a játék , érdekes de ezt csak tegnap délután óta csinálja
-
BITBOYS
addikt
válasz Tomko78 #3524 üzenetére
Nem maradt más... esetleg vga driver csere?
Pfu de nem szeretem az ilyen helyzeteket.. tudom mennyire zavaró tud lenni.
Windowst hiába cserélgeted, az nem fogja megoldani.
Vagy marad a mindent alaphelyzetbe... biosreset, másik meghajtóra win install, alap progik telepítése, driver, stb.. és játék install. Mintha most raknád össze az új gépedet.
Ha ebben a formában is hibákat produkál a játék akkor hárdverhiba ami lehet memória, cpu, táp, vga... szóval bármi. -
Tomko78
őstag
válasz BITBOYS #3525 üzenetére
Na a vga körül van a gebasz , MSI AB használok az alapon a vganak 2034 mhz a max , most gpu-z megnéztem 1905 mhz ennek a vga-nak a max mhz lehúztam 1905 mhz-re , mert 2034mhz-n most új win 10 alatt is azonnal újra indult , csak az a furcsa eddig semmi gubanc nem volt tegnap délután semmit sem frissítettem a gépen , hacsak nem a cod valamit , de 2 x is lefutattam a3dmarkot semmi gubanc nem volt a vga is 66 a hot spot 79 fok volt , 3 dmrak alatt ezeket a fokokat produkálta
[ Szerkesztve ]
-
Tomko78
őstag
válasz nutella1 #3527 üzenetére
de ez most ? mert lement 3 kör erre map váltáskor gép újra indul , egyszerűen nem értem mi van a játékkal , van amikor már a menüben elhasal van amikor lemegy 3 kör áá , lehet valamit csak állítottak , na mindegy ez van , de mikor beléptem ezt is volt hogy dobálta
-
Tomko78
őstag
Cpu még le is van korlátozva most 75 w tdp-re , ram docp 3600 mhz megy , de anno tegnap lehúztam 3200 mhz a ramot akkor is eldobta , most leszedtem a vanguardot megnézem azzal mi van esemény naplóban csak ennyi van
-
Tomko78
őstag
Most létezne egy sata kábel lenne a ludas , kapott egy új kábelt meg máshová dugtam és egy óra game lement simán , már én untam meg ezt nem hiszem el pedig a sata ssd-n csak film van a m.2 c ssd van a game
-
Ryoo
senior tag
Jaj de jó, hogy nekem nem kell már ilyesmikkel szenvedni, ez volt az egyik fő okom, hogy konzolra váltottam. Elfogadom a "csúnyácskább" grafikát, de legalább azt a kevés szabadidőt tudom játékra használni, és nem az ilyen helyzeteket megoldani.
@Tomko78:
Egyébként én is a tuningra tippelek, mindenről le a tuningolt és BIOS reset, ha csak azt frissítetted és semmi máshoz nem nyúltál, akkor csak ez okozhatja.Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
csákány.
aktív tag
Én úgy gondolom, hogy nem törvényszerű az, hogy aki PC-n van, az állandóan szív valami PC-s nyavajával! Némi hozzáértéssel ez teljesen kiküszöbölhető! Nekem szinte soha semmilyen problémám nem adódott abból, hogy ezen a platformon vagyok, nekem a COD tekintetében csak egy problémám volt ideiglenesen, amikor limitálni szerettem volna a lapotófájlt, azt nem szerette a game! Nyilván, ha valakinek "rendetlenség" van a gépén, vagy csak gyenge hardver áll a rendelkezésére, és abból akar csodát tenni tuninggal és ilyen olyan trükkökkel, annál előfodulhatnak problémák!
-
lowzor
veterán
válasz Tomko78 #3531 üzenetére
Attól még lehet instabil a ram.
Futass egy testmem5-öt anta777 extreme profillal mondjuk 2 órán keresztül, aztán ha nem dob hibát, akkor talán stabil.
Hány fokosak a ram modulok játék közben (hwinfo-val tudod megnézni)? Az is okozhat instabilitást, ha túl melegek, vagy túl kicsi/nagy feszt kapnak.[ Szerkesztve ]
-
Tomko78
őstag
ahogy nutella 1 kollega javasolta , nézzem át a sata vezetékeket , itt nálam csak egy van azt kicseréltem , és tökéletesen megy a játék , csak azt nem értettem hogy nekem minden cucc m.2 ssd-en vannak csak egy két film van ezen a satás ssd-n , így nem értettem mi köze van a gamehez , de pl a steames mudrunner semmi gond nem volt 3dmark is lefutott , csak a batlenetes gamek indultak újra random , most már fsr 3 is szépen fút a játék
-
Ryoo
senior tag
válasz csákány. #3540 üzenetére
Nem állítottam, hogy állandóan szív, aki PC-n van, csak jellemzően akkor jön elő valami, amikor csak meghatározott idő áll rendelkezésre a szórakozáshoz. És sajnos semmi köze a "rendetlenséghez", elég egy windows/driver/játék frissítés és minden borulhat.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
nutella1
őstag
Borulhat, ez igaz. De ha csak egy hajszállal többet ért valaki a hardverekhez és a szoftwerekhez, azért nem olyan bonyolult a kialakult helyzet. Aki viszont alap, user szinten kezeli a pc-t, annak valóban elegendő egy laptop például, otthoni feladatok elvégzésére, munkához, böngészni, stb.
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
csákány.
aktív tag
Ebben nem fogunk egyetérteni (persze nem is baj ), de szerintem a hardveren kívül nagyon is van köze a tiszta és rendezett szoftverkörnyezetnek is ahhoz, hogy a PC minden tekintetben hibátlanul tudja tenni a dolgát! Driver hibák nyilván előfordulhatnak, de én nem nagyon emlékszem olyanra, hogy az miatt nem ment volna a game! Az esetleges mikrolaggokat döntő többségben meg nem a te géped, hanem egy esetleges játék frissítés vagy a szerver hiba okozza! Sokszor csak "pislogok mint a hal szatyorban", hogy milyen hibákat soroltok itt vagy a warzone fórumban, mert én nem találkozom soha semmivel, csak olyannnal, ami a játék fejlesztőkön múlik, vagy a szerverek állapotán!
[ Szerkesztve ]
-
protegum
aktív tag
válasz csákány. #3545 üzenetére
Ezen én nem csodálkoznék, 10 millió szakértő országában. Itt mindenki mindenhez is ért. Ha valaki már telepített windows-t már informatikusnak tartja magát. Ez 20 éve is így volt. Már akkoriban is "érdekes" dolgokat lehetett látni a szervízben. Az 50-es facsavarral "rögzített" lebegő alaplap sem volt ritka.
Tisztelet a kivételnek,de amikor szakírányú középiskolában olyan tanárok tanítják az informatikát akiknek fingjuk sincs a számítógép működéséről, akkor az onnan kikerülő gyerekektől mit lehetne elvárni. Amikor még a hajszárítóhoz is szakembert hívnak, de az ezerszer bonyolultabb pc-kbe meg bátran bele piszkálnak. Amikor sokkal érdekesebb másokat nézni ahogy játszanak minthogy saját maguk rájönnének mi-hogy működik etc. -
BandiHUN
veterán
válasz Tomko78 #3542 üzenetére
A SATA kábelekkel igen, lehet ilyen gond, és idővel meg tudja enni a fene őket, nekem 10 év alatt 2x is előjött a gépfagyás állóképpel 1x,1x pedig hol látszó, hol nem winchesterrel. Az ok pedig, hogy ezek magasfrekvenciás kábelek, és ami műanyag erre jó, az időben nem a legstabilabb made by china, lehetőleg 10 évesen. A sata pedig a pcie kommunikációba zavar be, adatfolyam zavar, nem egy hibatűrő dolog sem a pcie, sem a sata kommunikáció.
De pl. évente érdemes full porolást is tartani, vidkarit, ramokat kivenni, csatit papírzsebkendővel, aljzatot ecsettel megtisztogatni is. Csontrafagyáskor sokszor nem is tuninggond van, csak kontakthiba. Nomeg melegszik a gép játék közben, mozdulnak meg a hőtágulástól dolgok normál helyzetben is.
Egyébként a furmark már régen nem terheli ki a vidkarit, biztonsági okokból, pont mert a valós 100% sok vidkarit sütött meg, nem is a gpu-t, hanem a vrm és a ramok melegedtek túl, amik nincsenek erre felkészítve. Tudtommal a driver észleli az ilyen programokat, és nem engedi fullra hajtani a vidkarit, volt ebből jópár éve balhé.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Tomko78
őstag
válasz BandiHUN #3549 üzenetére
Melegedéssel nincs gond , mert elég hűvös a gép , a sata kábel is 1 éves kb az Asus Rog alaplaphoz kaptam tehát gondolom elfogadható minőségű , takarítani meg elég sűrün takarítom a sok venti miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest