Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az első és legfontosabb infó az, hogy két idősíkban harcolhatunk majd, a 80-as évek végén (itt a régi ismerősök állnak majd csatasorba), illetve 2025-ben a második hidegháború kezdetekor, ahol is Kína és az USA egymásnak feszül a Föld utolsó utáni tartalékainak a birtoklásáért (itt David Mason lesz a főszereplő, aki a fia annak a Mason-nek, akit a Black Ops-ban megismerhettünk).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesus
senior tag
Hátha valaki még idetéved
Szóval a magyar BO2-s Steam csoportba már beírtam, de talán itt is elfér, hogy aki szeretne Zombizni, nyugodtan vegyen fel Steamen (nevem az aláírásomban), mivel meguntam már, hogy ritkán jön össze jó csapat, és akkor is 200-as pinggel kell rohangálnom. Leginkább az Origins pályát szoktam tolni, de a többi mapra is kíváncsi vagyok
Ha felvesztek, azért egy üzenetet írjatok Steam-en, hogy a Zombi miatt jelöltetek behttps://www.twitch.tv/csehla
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest