Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az első és legfontosabb infó az, hogy két idősíkban harcolhatunk majd, a 80-as évek végén (itt a régi ismerősök állnak majd csatasorba), illetve 2025-ben a második hidegháború kezdetekor, ahol is Kína és az USA egymásnak feszül a Föld utolsó utáni tartalékainak a birtoklásáért (itt David Mason lesz a főszereplő, aki a fia annak a Mason-nek, akit a Black Ops-ban megismerhettünk).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garf91
csendes tag
válasz tDr1v3r #4798 üzenetére
Nem hiszem h most épp taszító lenne a wwii téma fps terén. Ha belegondolsz, az utóbbi időben nemigazán volt olyan játék ebben a témában ami effektív átütő siker lenne főleg multi terén, és mint a csapból a víz, úgy jöttek/jönnek a modern/jővőbeli cuccok, mint normál mint free 2 playben.
Igen.
-
laceszgamer
addikt
Én már az MW2 idejében arra vártam, hogy legyen egy teljesen hasonló multival rendelkező CoD csak a II VH-ban. Pár apróságtól eltekintve teljesen járható út lett volna, csak esetleg EMP helyett más lett volna meg hasonlók.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
HaZsolt
őstag
A szerverek úgy vannak megoldva a játékban mint az MW2-ben?
-
laceszgamer
addikt
-
Oczu
senior tag
válasz laceszgamer #4805 üzenetére
Nincs host, szerok vannak, ahogy mar elhangzott. Viszont pont a szétszórt szerok miatt van lagcompensation
-
SloWater
tag
Gyááááá
Rendeltem egy Sapphire R9 270-et és azt mondják az üzletben, hogy 60K-ért (cirka 25K megatkarítás) elvihetek egy R9 280X-et, mert visszalépett megrendelő, rajtuk maradt és itt nem nagyon vesznek ilyen kártyát.
Nem elég hozzá se a tápom, se az alaplapom, pedig csak 10-el több, mint amit költeni terveztem, és elfogadják a Cafeteria kártyámat fizetőeszközkéntSteam/Game: SloWater[Ph] - Never go full retard!
-
SloWater
tag
válasz Winnie The P #4810 üzenetére
Egyrészt (nagyrészt) jogos a kérdésbe fogalmazott kritika, elismerem, ezért is állítottam "off topic" státuszra a hsz-t. Másrészt leült kicsit a topic, azért írtam ide, illetve bízok benne, hogy van valaki aki az említett kártyák valamelyikét használja és megosztja a tapasztalatait. Miután a közelmúltban kényszerűségből monitort cseréltem azzal szembesültem, hogy az öregecske HD5770-en nem igazán bírja a full HD-t és kíváncsi vagyok a BO2-ben mit jelenthet ez a váltás.
Ne haragudj, ha elrontottam a napodat, nem ez volt a szándék!
Steam/Game: SloWater[Ph] - Never go full retard!
-
tDr1v3r
veterán
válasz SloWater #4808 üzenetére
Na ne röhögtess már, simán el fogja bírni a tápod... 270-es nekem is volt a 350-es FSP mellett (haverét kellett kipróbálni mert VRAM-hibás volt), az alaplapod meg kétlem hogy ne kezelné.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
freestailo
őstag
Vedd meg a karit max eladod, es keresel par tizezret.
-
xrace77
tag
-
tDr1v3r
veterán
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
kribe
őstag
Én is játszottam párat, ha már bejelentették az AW-t. A vége unalmas de tetszett a meccs.
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
SloWater
tag
-
kribe
őstag
válasz SloWater #4823 üzenetére
Engem meglepett, de az eddigi videók alapján nem utálom annyira mint gondoltam hogy fogom... De úgyis minden attól függ majd hogy milyen lesz játszani, lesz-e lagkomp meg normális netkód, ilyesmi. Amivel továbbra sem vagyok megbékélve az a láthatatlanságos sz*r, a Crysisben és Titanfallban is utáltam, AW-ben is biztosan utálni fogom.
-
SloWater
tag
Játszik most bárki, és ha igen rendesen megy a játék?
Nálam "fagyogat" pedig már a játékfájlok épségét ellenőriztemSteam/Game: SloWater[Ph] - Never go full retard!
-
laceszgamer
addikt
Csak a szokásos... ideje lenne portalanítani a szervereket.
Régen legalább volt oylan mikor kiírta, hogy valami karbantartás van, ilyesmivel nem találkoztam a Ghosts kijövetele után.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
n.gab
aktív tag
válasz laceszgamer #4831 üzenetére
Most is azt csinálja. Kidobál,megszakad,nem tölt be.
Most jöttem le. Pedig már csak az shield van hátra és mindenem gyémánt. Pár kill kell csak vele. -
SloWater
tag
Nem örülünk
Esetemben a hibajelenség nem annyira lagg, mint inkább meccs közbeni fagyás, amit csak a játék újraindítása orvosol. Nuketown-nál következetesen a meccs indulása előtt, a töltőképernyő alatt halt meg, már nem is szavazok rá, bár a játékfájlok ellenőrzése segített valamennyit.Őszintén sajnálnám, ha így maradna.
A kampány nem érdekel (még az elején félbehagytam amikor egy helikoptert kellett leszedni egy folyón valami bárkáról) Ghostot nem vettem meg (ahogy látom a fórumon jól tettem) mással meg nem nagyon játszok. BF nem vonz, bár van egy haverom aki nagyon csábítgat, néha előveszem a BO első részét meg ha úgy hozza a kedvem az Crysis első részének a kampányát. Mindezt úgy, hogy az elmúlt pát hétben a játék miatt videókártyát cseréltem és most fogok memóriát bővíteni. A játék miatt.Steam/Game: SloWater[Ph] - Never go full retard!
-
SloWater
tag
Valahol kicsit bízok benne, hogy csak átmeneti ez a gond, tegnap este úgy háromnegyed órát játszottam és egyszer sem volt fagyás. Némi laggolás volt, de csak másoknál láttam.
A teljes képhez hozzátartozik, hogy nálam az oprendszer már vagy 5 éves, és bár karban tartom amennyire értek hozzá, de vannak a játéktól függetlenül is hibajelenségeim. Most, hogy videókártyát cseréltem és tegnap bekerült a házba az új, 8GB ram a hétvégén újrarakom a rendszert és meglátjuk stabilabb lesz a mátrix...
Valahol érthető lenne amúgy a lépés, ha erőforrásokat vonnának el egy kifutóban lévő terméktől, de ettől függetlenül ha így történik a szájbatekert jó #đ}<|$@łĐ]€-at!
Szerintem az üzleti modellt kéne átgondolni, lehet nem kellene évenként kitolni egy újnak nevezett játékot.
Nem vagyok egy Krőzus, a lelkem egyik fele a munkaadómnál, a másik meg a bankomnál van láncra verve, de hajlandó lennék egy méltányos havidíjat fizetni, ha a multi stabil lenne és a radaros, vac bannos csírákat egy étere kitiltanák, vagy... Ha meglépnék azt, amit a Titanfallnál lehetett olvasni, hogy hagyják játszani a csalókat, de csak a többi csalóval hát apám, küldenék nekik hálám jeléül a legjobb, legalább 10 éves szatmári szilvóriumból egy hektóval!
Steam/Game: SloWater[Ph] - Never go full retard!
-
Oczu
senior tag
válasz SloWater #4835 üzenetére
Egy véleményen vagyunk.
Ma játszottam, eltekintve 1-2 mikrolagtól, élvezhető volt a játék.
Igen a csalók. Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, mi a lósz@rt élvez azon, hogy csal? Örömet okoz neki, hogy mindenkit leszed? Na ilyenkor szoktam nekik azt írni " hope ur enjoying ur kiddy game probably ur life is poor u can feel god in this game :-)A Black ops 1 még ma is él, hátha a 2 is megél egy szép kort, hacsak sorban le nem kapcsolják a szervereket, ahogy megjön az új.....igaz az 1 bérelt szerós, avval nem tudnak mit kezdeni.
-
SloWater
tag
Megint dupla XP hétvége jön, annak akit érint: hazai idő szerint szombat este 7-től kedd este 7-ig (augusztus 30 - szeptember 2)
@ Oczu:
A csalók szerintem kortól függetlenül éretlenek, nem értik a kihívás szépségeit, jó részük hibás értékrenddel és világképpel büntetett ostobenkó, nem fogják fel, hogy magukat csapják be. Stathuszárok, a K/D arányra meg a nehezen megszerezhető mutatókra hegyezik a cerkát. Villognak, hogy nekem má' 254 Unsoppable-m van. Beszédes, hogy a 3+-os K/D aránnyal rendelkezőknél gyakran azt látni, hogy vagy magas stattal csinálnak meg egy meccset vagy nullával, tehát kilépnek amikor nem megy. A gyanús eseteknél ránézek a Steam profiljukra és a statjaikra. Általában beigazolódik a gyanú, két hetes VAC BANN, vagy épp 3 db. egy embernél, esetenként egy bent lévő klán minden tagjánál minimum egy db.. Én általában a nevük után a "what about your VAC BAN? Sure u are a clean and honest player..." szöveget írom a chat ablakba. Az is sokatmondó, amikor a gyanús fickónál csekkolom egymás után a Steam profilt és a játékban a statjait és mire visszalépek a lobby-ba már nincs sehol. Ezeknél szinte biztos vagyok abban, hogy azt a nem reklámozom a nevét nevű fizetős sz@rt használják, abban van valami figyelőrendszer ami szól ha rádnéznek.@ tDr1v3r:
Több, mint egy hónapja játszottam vele utoljára, nincs naprakész infóm. Kérdezd meg a BO fórumban: [link]
Itt is érdemes nézelődni talán: https://www.gametracker.com/search/blackops/Steam/Game: SloWater[Ph] - Never go full retard!
-
kribe
őstag
Nekem éppen a napokban lett a BO2 a legtöbbet játszott COD-om, megelőzte a MW2-t. Annak ellenére hogy mostanában valami botrányos a kapcsolatom, connection interrupted villog szinte folyamatosan, teleportálnak az ellenfelek, stb. stb. Ritkán fogok ki egy jó lobbyt.
Ebben egyébként a kölcsön routeremnek is lehet valami szerepe, amióta ez van (elromlott az asus-om és ment vissza gariba) azóta érzem rosszabbnak a netet, ráadásul olyanokat is csinál hogy amint kezdenék egy online Ghosts meccset azonnal bontja a netkapcsolatot és percekig nem tér magához... Szerencsére bo2-nél ilyet nem csinál.
-
laceszgamer
addikt
Nekem a modemre volt inkább allergiás, egy klasszikus D-Link 360R volt még a szürke, nem is a felújított belsejű fekete. Mikor cseréltem egy D-Link 321B-re érdekes mód rögtön stabilabb lett a dolog. Ha van is egy pillanatnyi gond a nettel, akkor se bontja rögtön és kapcsolódik újra, hanem valahogy jobban átmegy rajt.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
-
laceszgamer
addikt
-
kribe
őstag
Kicsit leült ez a topic... tessék itt egy mai videó.
feltöltés befejeződik másfél óra múlva...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest