Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az első és legfontosabb infó az, hogy két idősíkban harcolhatunk majd, a 80-as évek végén (itt a régi ismerősök állnak majd csatasorba), illetve 2025-ben a második hidegháború kezdetekor, ahol is Kína és az USA egymásnak feszül a Föld utolsó utáni tartalékainak a birtoklásáért (itt David Mason lesz a főszereplő, aki a fia annak a Mason-nek, akit a Black Ops-ban megismerhettünk).
Új hozzászólás Aktív témák
-
n.gab
aktív tag
Sziasztok
Ennél a medálnál mit kell csinálni?
Ha jól értelmezem. Csináljak egy merciless medált úgy hogy a 10. Kill késsel legyen,és csak fegyvert állíthatók be? Ahhoz semmi mást? Vagy nem?Earn a Merciless Medal (10 Kills Without Dying) using a class with no items equipped.
-
n.gab
aktív tag
Nem késsel kell. Csak nem lehet semmit beállítani a classba.
Más fegyverét kell felvenni és azzal kell a merciless.
Most csináltam meg 20perce.Már csak 21 embléma kell és meg van minden ami megszerezhető.
20,25,30 killes medál nem tudom mikor lesz meg. 18volt eddig a maxom.Calling cardból meg 7 hiányzik. Ott a multi-team cardok kellenek jobban,de azt nem nagyon játszák.
Game modeból meg egy jó pár.[ Szerkesztve ]
-
n.gab
aktív tag
Sziasztok
Egy kis fordítási ill. értelmezési segítséget szeretnék kérni.
Ezeknél a feladatoknál mit kell csinálni?Ninja:
- Get 5 Clutch medals by defusing the bomb when you are the last player alive and enemies are alive.Last Man Standing:
- Get 5 Last Man Standing medals by eliminating the last enemy when you are the last player alive.The Finisher:
- Win the round when you are the last player alive and must defeat 3 or more enemies that are live.Synchronized Attack:
- Win a round where your team detonates both bombs within 10 seconds of one another.Counter Hacker:
- Disarm a care package that has been hacked and booby trapped by the enemy.Előre is köszönöm!
-
bobooo
addikt
Ninja:
Szerezz 5 Clutch medált. Hatástalanítsd a bombát, mikor a csapatodban már csak Te élsz, de az ellenfél csapatban még élnek (SD)LastManStanding:
Szerezz 5 LastManStanding medált. Öld meg az utolsó élő játékost az ellenfél csapatból, mikor te élsz utoljára a csapatodban (SD).The Finisher
Nyerd meg az SD kört, hogy megölsz 3 embert, mikor te vagy az utolsó elő játékos a csapatodból.Synchronized Attack:
Úgy nyerjetek egy kört a csapatoddal, hogy mindkét bombát felrobbantjátok és a kettő 10 másodperc lehet max.Counter Hacker
Állíts be a Class-ba Engineer-t és vegyél fel egy Care Package-t, ami hackelve van (piros). -
petymeg
addikt
Üdv!
Az utolsó CoD amit megvettem az a Black Ops volt, még mostanában is multizok vele.
Érdemes megvenni a Black Ops 2-t? Van pörgés a szervereken? Jó a játék?(Jó teszteket olvastam róla, a Ghostot szídják de ezt meg az MW3-at dícsérik...)
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
petymeg
addikt
Néha MW2-t is előveszem még ott is 500-an vannak pedig az már igen régi...
Olvasom, hogy 2 idősíkban történik a single, a multi is? Vannak külön 80-as évek páylával + fegyverrel meg külön 2025 pályával meg fegyverrel, vagy keverednek a fegyverek?
Lézerpuska M4 Carbine ellen?Nem mondanám, hogy olcsó valami 60 euro steamen, kéz alól tunom megvenni 7500-ért.
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Casanova*
veterán
válasz Kristof_94 #4967 üzenetére
dlc-k nélkül vedd meg! lehet dlc-re nem igen fog bedobni.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
petymeg
addikt
válasz Kristof_94 #4967 üzenetére
Bocs, de ez a G2A hogy működik?
Elég jó áron adják a játékot, én sokkal drágábban vettem és csak holnap szállítják.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
petymeg
addikt
Véleményem, pár óra játék után
Multi: nagyon tetszik benne minden, jó pályák, jó fegyverek, tetszik, hogy a 10 pontot úgy osztom el ahogy akarom, fegyverekre, képességekre stb. Általában HC team dm-et, meg dominationt játszom.
Zombi: szerintem ez gyengébb lett, mint az első részben...
Single: nagyon az elején vagyok, de nem rossz.A grafikáról olvastam rossz kritikákat, nekem viszont tetszik, nem csúcs, de nem is rossz egyáltalán.
-
Cheesus
senior tag
Hátha valaki még idetéved
Szóval a magyar BO2-s Steam csoportba már beírtam, de talán itt is elfér, hogy aki szeretne Zombizni, nyugodtan vegyen fel Steamen (nevem az aláírásomban), mivel meguntam már, hogy ritkán jön össze jó csapat, és akkor is 200-as pinggel kell rohangálnom. Leginkább az Origins pályát szoktam tolni, de a többi mapra is kíváncsi vagyok
Ha felvesztek, azért egy üzenetet írjatok Steam-en, hogy a Zombi miatt jelöltetek behttps://www.twitch.tv/csehla
-
petymeg
addikt
A fegyvereket hogy lehet átszínezni? Nyertem már egy csomó skint, de nem találom, hol lehetne. Se a optikákban a célpöttyöket nem tudom...
-
L_ajos
őstag
Csak nekem nem akar az istennek sem szervert találni? Kezdem unni...
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
L_ajos
őstag
válasz petymeg #4976 üzenetére
lehet hogy a hülye t-online vagy minek a taknyos idő miatt romlik annyira a 10mbites feltöltés sebessége ( ami 3-6 mbit ) hogy nem tud csatlakozni egy szerverhez sem. Hátha később jó lesz.
Köszi! Legalább tudom hogy nem központi a hiba
-
Kristof_94
nagyúr
Átnevezni hogyan lehet a játékost?
-
kribe
őstag
válasz Kristof_94 #4980 üzenetére
Átnevezed magad Steamen.
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
DeViL-X.
tag
Mi a franc van az európai szerókkal???? Csak suhanki abigéllel meg johanito marutóval tudok gémelni
Ha 170-es ping alatti számot állítok be, abszolút nem talál lobbyt..........Folyton folyvást változunk...
-
petymeg
addikt
Azt írja 3555 van online, mikor belépek meg csak 140 ember van. Szerverhez nem akar kapcsolódni.
-
Kristof_94
nagyúr
Megéri megvenni a DLC-ket? Ha igen, akkor hol? G2A?
-
n.gab
aktív tag
válasz Kristof_94 #4986 üzenetére
Engem nem sokszor dob DLC-s pályákra.
-
n.gab
aktív tag
válasz Kristof_94 #4988 üzenetére
Játék típus választható.
Játék típuson belül van lehetőség 2 pálya és egy random pálya közül választani.
Arra rak be amire a legtöbben választanak. -
Cheesus
senior tag
válasz Kristof_94 #4986 üzenetére
Engem viszont állandóan DLC-s pályákra dob, szerintem ha jó áron van G2A-n, akkor érdemes a SP-ot behúzni
https://www.twitch.tv/csehla
-
Cheesus
senior tag
válasz Kristof_94 #4992 üzenetére
Ez alapján az Uprising DLC csomagban van benne, de ahogy én észrevettem, egy-egy DLC csomag néha többe kerül, mint az egész Season Pass hóbelevanc együttvéve. Amúgy engem csak egyszer dobott össze játékosokkal azon az Alcatrazos mapon, nem vagyok félős típus, de nagyon nyomasztó hangulata van annak a map-nak Ha esetleg egyszer sikerül bezserezni mégis, nyugodtan vegyél fel Steam-en, mert eddig kerek 0 embert érdekelt a honfitársakkal való zombizás
https://www.twitch.tv/csehla
-
Cheesus
senior tag
-
petymeg
addikt
Az normális, hogy néha multiban -pl. a villás pályán a medencénél, ha több játékos ott ugrándoz- meg single-ben is le-le esik az FPS 30 körülire? Egyszer átvezetőnél 1-re esett. Konfig az adatlapomon.
-
laceszgamer
addikt
válasz petymeg #4996 üzenetére
Hardver szempontjából biztos nem normális.
Inkább valami szoftveres bibi lesz a dolog mögött, maga a játék alatt futó motor elég kiforrott, már akkor is volt előtte elég idejük tesztelgetni.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
xcvbxcvb
aktív tag
Újra elkezdtem játszani a játékkal. Sokkal jobb mint az aw.
Viszont azt tapasztaltam hogy valahogy ki tudnak rúgni játék közben. Hogy tudom ezt megakadályozni ?
Köszi
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
L_ajos
őstag
én is rávettem magam hogy reseteljem minden statom és elkezdjem elölről
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest