Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az első és legfontosabb infó az, hogy két idősíkban harcolhatunk majd, a 80-as évek végén (itt a régi ismerősök állnak majd csatasorba), illetve 2025-ben a második hidegháború kezdetekor, ahol is Kína és az USA egymásnak feszül a Föld utolsó utáni tartalékainak a birtoklásáért (itt David Mason lesz a főszereplő, aki a fia annak a Mason-nek, akit a Black Ops-ban megismerhettünk).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wans
aktív tag
-
SloWater
tag
Jaja
Ezt én is olvastam, és "büszkültem" hazánk lánya miatt.
67-0 odab...Visszatérve a Hijacked spawnkillerek témához egy gondolat erejéig:
Első körben adok nekik füstgránátot és úgy próbálok kitörni, ha nem megy és felhúznak jön az RPG class[ Szerkesztve ]
Steam/Game: SloWater[Ph] - Never go full retard!
-
killer095
őstag
Az mért van hogy enm tudom beállitani a fasza kis emblémámat (most csináltam)
Tölti-tölti-tölti és utána semmi nhagy ures kép és mikor rámegyek hogy beállit akkor kiirja hogy beállitva de a régi van ott még mindig -.-
Vlami ötlet?ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
-
GergoHD
tag
Jó móka az a ballistic knife
Én is most rá vagyok kattanva először gyakoroltam hardos botok ellen hogy tudjam használni aztán elkezdtem nyomatni a multit hát nagyon 2-esnél nagyobb k/d arányt nem hozok a késsel max ha használom mellette az mp7-et is, általában ilyen 1-1,5-ös szokott lenni de sűrűn lemegy 1 alá is . Itt a kis klasszom amivel szoktam használni: katt.
Én főként futkorászok és szurkálok vele mert úgy elég idegesítő Ezért is van perk1-nek Lightweight és mellé Flak Jacket hogy dobálhassanak gránáttal és hogy ne haljak bele az első felugró sz**ba xD. Scavenger segít hogy ne fogyjak ki a pengékből. Szintén a futás érdekében Extreme Conditioning és Tactical Mask ami nagyon hasznos most nem használok semmiféle equipmentet de nemrég még bent volt egy semtex. És ugye perk1 whitecard és perk3 whitecard. Ti mivel szoktátok használni?Szerk.: Van valami tippetek arra hogy hogy tudnék multiban olyan pályán játszani amilyenen szeretnék ? Mert ugye a public meccsnél csak a gamemodot lehet kiválasztani. Mert ez a dolog ami az egész játékban a legjobban idegesít hogy belépek aztán megtalálja a játékosokat kirakja a pályát és ha időben észreveszem hogy mi a következő pálya akkor esetleg van időm kilépni a lobbyból és kereshetek másikat. Már sok megoldást kerestem pl.: gametracker, xfire. És majd a közeljövőben ha esetleg valami steames akció keretein belül lejjebb megy a dlc ára akkor megveszem. Csak annyi a baj hogy gyakorlatilag hiába rendeltem elő a játékot a nuketown miatt mivel eddig csak customba tudtam vele játszani annyit amennyit akartam, rendesen kb. csak 6x és már közel 40órám van a játékban. Csak ez az egy dolog miatt ódzkodom a kiegészítőtől.
Bocsi a hosszúra sikerült írás miatt.[ Szerkesztve ]
-
noby
aktív tag
sziasztok!az lenne a kérdésem még kezdő vok és nem tudom hol lehet a fegyver szinét változtatni kérlek segítsetek köszönöm.
Megbízhatóságom:noby felhasználónak 55 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!a régi rendszerben+az új :)
-
SloWater
tag
1. Belépsz a Create a Class-ba
2. Kiválasztod amelyikben változtatni akarsz
3. Nem kattintasz rá a fegyverre, csak ráállsz, kis sárga keret jelzi (mint itt pl.)
4. Lenyomod a C billenytűt
5. Megjelenik egy ablak a Camo-kkal (Itt egy Ballistát festenek éppen)
6. Egy kattintásal kiválasztod amit rá akarsz tenni és kész[ Szerkesztve ]
-
AhaPersze
tag
válasz GergoHD #3612 üzenetére
Én mellé Battle Axet és Gyors-kezet (fasthand) teszek. (Fegyver egyáltalán nem kell) Akkor kilősz 1 pengét, és elvágod a 2 axet, 1 mp alatt. (figyelni kell, hogy messzire már a cél felé kell célozni).
Stun se rossz, bár TDM-en sokaknak van Tactical Mask. Ellenben pl SD-n stunolom őket és amíg nem tudnak mozogni, Axe (ja ide neked is kell tactical mask, különben magadat is bestunolod )És fontos a mozgás, nyílt téren ritkán futok, inkább a fal mellett és ha lehet épületekben!!!, hogy minél közelebb legyek hozzá ha megjelenik valaki. Addig egy saroknál gugolok, fexem, amíg nem tudok újra sprintelni, lassan nem futunk! Azért a saroknál, mert ha épp befordul valaki, akkor a kés előbb öl, mint a fegyver. Ha már szembe találod magad valakivel és még kés távon kívül van (max. közép távon, ha távol van inkább el kell futni), cikk-cakkban fuss oda (minden tereptárgy mögé befutva), hogy folyamatosan céloznia kelljen. Ha szembefutsz vele és nincs tök közel, akkor általában halál.
[ Szerkesztve ]
BO2 ---> Medden
-
maestro24
csendes tag
Sziasztok..
Olyan kérdésem lenne hogy sok playernél látom hogy ak-47el futkoznak pedig a szintjük nem éri el az 55-öst. Hogyan tudom ezt megcsinálni..
A válaszokat előre is köszi..
-
GergoHD
tag
válasz AhaPersze #3616 üzenetére
Helló köszi a tippeket Találtam is egy jó kis classt a neten. Énis általában cikk cakkban mozgok csak általában a vesztem az hogy vagy mögém kerülnek vagy túl sokat vállalok be. Most gyúrok az arany cammora már csak 1 bladhistry medál kell vagy mi és akk meg is van aztán jöhet a többi prestige hogy felrakhassam az emblémámat. Most éppen nagyon ideges vagyok mert jönnek a rapidfire-ös lézeres skorpiókkal :S agyam eldobom komolyan a kimaxolt rakétától.
-
SloWater
tag
válasz maestro24 #3617 üzenetére
Nincs "nagykala" a játékban, talán az AN-94-re gondolsz?
Prestige váltásnál kapsz egy perma unlock tokent, amivel bármit, így fegyvert is feloldhatsz. Tehát mondjuk a második prestige váltásnál feloldasz valamit, az onnantól kezdődően végig a rendelkezésedre áll.
-
bobooo
addikt
Hát f@szomat ebbe a játékba. Champions league-ben 5-ből 4 meccset simán nyerünk (ctf például 15-0 lett nekünk) összes meccsen 2.00+ a k/d mindenkinek. Az utolsó mecset elveszitjük (csak master rangos gyerek volt és mindig harpointra spawnoltak) de azt is egy 30 ponttal és be rak minket bronz divisionbe
-
kribe
őstag
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
SloWater
tag
Dupla az XP?
-
Arcképgyáros
szép dlct kaptunk
-
killer095
őstag
Jött valami patch vagy mi?
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
killer095
őstag
Na akkor én a graffiti skint megis vettem
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
wwenigma
Jómunkásember
Elite member és Elite founder cardokat mas is megkapta alapból?
mod: na most olvasom a patch notes-t.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
GergoHD
tag
Hát akkor a dupla xp pont kapóra jön prestigeléshez
-
Arcképgyáros
és a revolution dlc hova tűnt?!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz -secret- #3639 üzenetére
Ott van a notesbe, improved playlist, belemostak a rendesbe valahogy.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
killer095
őstag
Valaki help 2 napja csináltam egy fasza emblémát de azóta sem tudom berakni mert egyszeruen nem tölti be oket!
Valami ötlet (relog stb már volt+azóta 2 nap eltelt)ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
GergoHD
tag
Kill confirmedben mi alapján számolja a pontokat?
-
GergoHD
tag
Köszi ezt tudtam arra ami ugye bal alsó sarokban van hogy az a szám ott mit jelöl hogy hogyan tudom növelni beleszámítja a killeket is meg a deniedeket is ?
-
Delta×
senior tag
Hmm
Ezt az elite camo-t a digital deluxért kaptam ? mert figyelem most hogy a patch óta ilyenem is vanRúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
GergoHD
tag
válasz GergoHD #3647 üzenetére
Ha már itt tartunk akkor megkérdezném hogy HQ-nak mi a lényege mert azt vágom hogy van az a két cucc amit egy idő után el lehet kezdeni foglalni. Hosszú idő alatt befoglalva kapok szerény 25pontot ez a cucc eltűnik és az ellenség kapja a pontokat. Pedig mi a csapattal az összes ilyen cuccot megsemmisítettük. Nem értem a lényeget
-
kribe
őstag
válasz GergoHD #3649 üzenetére
Megjelenik a HQ, és egy darabig inaktív. Amikor aktív lesz, el lehet foglalni, amint elfoglaltad, a csapatod kezdi kapni a pontokat. Viszont ha ilyenkor lelőnek, nem éledsz újra amíg a HQ-t meg nem semmisíti az ellenfél csapata (gyakorlatilag mintha visszafoglalnák, de nem lesz az övék, csak eltűnik), vagy le nem telik az 1 perces idő. Ezután új HQ-t jelöl ki a gép és kezdődik minden újra.
Jó móka, de ha nincs egy jó csapatod és az ellenfélnek van, akkor csak kínszenvedés. Csapattal érdemes menni. Éppen úgy mint a Hardpoint-on, érdemes megtanulni a HQ-k megjelenésének sorrendjét, mert az minden pályán fix. Ja, és Flak Jacket-et vigyél. Ha nem teszed, rossz napod lesz...
[ Szerkesztve ]
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest