Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 1 / 2
- Gray Zone Warfare
- Steam topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
-
GAMEPOD.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilu01
senior tag
Na itt már spórolhatunk egy ezrest!
-
Enton
addikt
Vajon mennyiért veszik ők hogy tudják ennyiért adni???
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Sareth
senior tag
Hát nem bíztad a véletlenre az biztos Bár inkább kettő mint egy sem.
Enton - Hidd el van rajta hasznuk míg így is bőven
Ha így túlrendeltétek magatok akkor ajánlok egy tök jó kis oldalt ahol a felesleget el tudjátok adni
-
CséZé
őstag
aki nem bír magával annak mondom h kipróbálható
-
Enton
addikt
Csakis a kiváncsiság csakis amiatt!
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Szatesz
őstag
Na meg is rendeltem a játékot kedd reggelre itt is van
Remélem rájövök hogy is kell majd multizni vele mert eddig xfirerol nyomtam...>>> HUN eXtreme OC Team <<<
-
-
Fortissimus
őstag
-
Sareth
senior tag
válasz Fortissimus #1080 üzenetére
Bocs már nem engedte az előzőt szerkeszteni!
Az bizony nekem is, eléggé elkenődtem mikor megtudtam hogy nem lesz....
Vajon tényleg miért maradhatott ki? -
lovag05
aktív tag
Gondolom így kevesebb bug lesz, mármint amikor átlógott a szerencsétlen a falon...
So many demons, so little time...
-
Polllen
nagyúr
Sztem konzolon ilyen feature nincs...bár azon a retek kontrolleren van ezer gomb, szóval tuti megoldható lett volna...
Wolfenstein-ből is kivették, bár ott inkább egy az egyben konzol gémet kaptunk olyan extrákkal, mint pl console
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
BalaNce87
addikt
válasz Hunter2 #1084 üzenetére
Igen ez eddig is így volt csak a sok tudatlan szenvedett miatta hogy steames lesz, semmi baj nincs a steammel (csak drága), csak vki nyögdécsel miatta mert nincs jobb dolga, közbe azt se tudja mi az vagy alaptalanul beszél hülyeségeket, ez van, elkell fogadni.
[ Szerkesztve ]
-
Hunnia
tag
Nekem a cod5 most ssd-n van, igy marha gyorsan betöltenek a pályák, mindig én vok az első a mapon. Szerintetek, ha az mw2-t sima sata 7500rpm vinyóra rakom, mennyivel lessz ez a folyamat lassabb? Az ssd-n má csak 9gb szabad helyem van, az meg nem elég az mw2-nek ugye?
-
Enton
addikt
válasz Malachi #1088 üzenetére
Hát ez is azt példázza, hogy hogy akár cfg akár nem, tök minegymost mindenki egyforma beállításokkal kénytelen menni.
Hogy, ez kit mennyire fog zavarni, az majd idővel el válik, hiába a 9vs9 meg no lean meg no private sever.
Ez van ezt kell szeretnünk."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
LamaCube
addikt
Az egyedüli előnye pont az,hogy nincs cfg buzerálás és sajnos ennyiben ki is merült...A pingekről meg ne is beszéljünk :S Talán lesznek olyan helyek ahol jó lesz.Bár 9v9-es szerókkal igen csak necces lesz a bejutás.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Polllen
nagyúr
válasz LamaCube #1090 üzenetére
Tudja fene...eddig egyedül a warrockban láttam ilyen központi szeró és csatlakozz, ahogy tudsz megoldást, de ott lehet privát szobákat létrehozni haveroknak, lejelszavani stb-stb...persze a pingek messze el vannak szállva...
Azért most már csak 2 nap, várjuk ki a végét, bár lehet megvárom a haverok véleményét, h ne utólag verjem a falba a fejem, hogy ugrott 10k-m...
Amúgy én nem látok semmi előnyt a cfg buzerálás hiányában... jó az, ha jobban lehet finomhangolni...akár egy egérérzékenységnél is sokat számíthat...
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Undoroid
őstag
Már vártam a következő részt,de Én is egy kicsit eltántorodtam a hírektől...
" Azért most már csak 2 nap, várjuk ki a végét, bár lehet megvárom a haverok véleményét, h ne utólag verjem a falba a fejem, hogy ugrott 10k-m... " <-- Ez lesz a megoldás számomra is!
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
henesa
aktív tag
Beállt a csönd tegnap azt a hevületet ami itt volt aztán kiderült nincs seryal meg törés
és beállt a csönd bezony keddig csönd is leszGamertag: CoverlessAtol72 By xbox one
-
őstag
áhh nekem meg pont most vitték el a vga-at,kedden meg jön a gaméé addig nem ér ide az új,,,ja tényleg hol vegyek gtx275?hol a legolcsobb,,,
-
LamaCube
addikt
válasz Polllen #1091 üzenetére
Basszus az egérérzékenységre nem is gondoltam Az tényleg nagy hiány lesz
99% ,hogy multit kihagyom...majd talán cod7,ha minden igaz vietnám lesz az közelebb áll hozzám mint ez a modern "háborús" dolog-nem rángató fegyók,falon átlövés, találat visszajelzése stb. Remélem a 7-ben nem lesz ilyesmi.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Crypto Trade
- rtx 4060 Ti választás?! Melyiket válasszam
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...