Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 2042
- EA Sports WRC '23
- GTA V
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
én már tolom
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
.:Kristian:.
addikt
válasz Sirandrish #1551 üzenetére
akkor mesélj, hogy milyen.
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #1554 üzenetére
Várjuk Várjuk!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Sirandrish
legenda
nah..2 pályát megcsináltam most viszont lépek szunyálni
Első ránézésre nem egy olyan játék így singlebe amit többször is elővennék...
Már az elején rengeteg az ellen ami nem is lenne baj de eléggé átláthatatlan az egész csatatér...mindenesetre jó pörgős ami nálam már egy jó pont..a sebzés testre nem az igazi de a fejest meghálálja a gép ugyanis M1 1 fejesből öl..az egy nagyon jó dolog hogy a fegyverünkör van szurony amit belenyomhatunk az ellenbe és ami mégjobb hogy miután az ellenbe hagytuk a szuronyt vehetünk fel más fegyverről..persze nem kell barkácsolni..átmegyünk egy fegyon és már ott is van...viszont az ütés halálos..míg cod2be szénné üthettek itt hátadba megy és leüt mint a szart...viszont van lehetőség arra hogy V-vel kivédjünk és ellentámnadásként jó nyakon szurjuk a bökőnkel az ellent
a hangok borzalmasak amire többen is panaszkodtak..szoval ami a Betaba szar volt az itt is..tompa az egész..mintha bedugult füllel hallanám..nemtudom...
a Grafika az CoD4 szinvonalu...semmi extra..nemis csunya nem is kifejezetten szép...
a Coop viszont tartogathat érdekes dolgokat és amint valaki próbálja azonnal ossze meg velem hogy hogyan kell...szóval ellehet vele lenni de számomra nem egy sokszor előveszem játék...mindenesetre a Singlebl kiindulva az online rész nem érdekel..
jah gépigény..nálam 1680*1050ben 2*AA-val minden ON és nem akad..FPS-t nem néztem mert így hogy folyamatos a játék nem is érdekel
Nálam ez a game egy olyan 6/10...nagyon jó indulattal 7/10...
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #1557 üzenetére
Köszönjük! Akkor maradjunk egy 10/6.5-be!
feka007: majd írjál te is véleményt
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
feka007
veterán
Hát így első benyomásra a single nem vmi nagy alkotás. De azért végig fogom nyomni, hátha lesz benne olyan rész, minta a 4-ben a Pripjaty. Így elsőre egy full CoD4 copy a single.
-
veterán
Nekem tetszik a single része így elsőre
Viszont a mentésem oda lett vmiért, és kezdhettem előröl az egészetLegfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
7
addikt
Topic zárva, amíg takarítok warez-ügyben!
Fiúk, Lányok!
Az Alapelvek értelmében tiltunk minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
* használatát elősegíti (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra);
* használatára buzdít;
* illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában.Ennek értelmében számtalan hozzászólást töröltem, és most jöjjenek a figyelmeztetések:
Sirandrish, feka007: Titeket már korábban, alig pár hete figyelmeztetni kellett a warez miatt egy másik topicban. Mivel úgy tűnik, nem tanultatok belőle, ezért feka007 3 órát, Sirandrish 6 órát kap (Sirandrish azért kap többet, mert az adatlapja alapján más esetek miatt is kapott már többször figyelmeztetést és bant, de úgy tűnik, nemigen hallgat rájuk).
Csézé, .:Kristian:., kavicssli, horyk, Pitbullos: Attól még, hogy virágnyelven szültetek több hozzászólást is wareztémában, ugyanúgy nem való a fórumra! Kaptatok egy figyelmeztetést.
Mindenki másnak, aki benne volt a moderált tartalmat érintő beszélgetésben, de csak egy hozzászólás erejéig, egy jótanács: NE szálljatok bele legközelebb ilyen csevegésbe!
Topic kinyitva
[ Szerkesztve ]
-
Brent
aktív tag
válasz Sirandrish #1557 üzenetére
Már az elején rengeteg az ellen ami nem is lenne baj de eléggé átláthatatlan az egész csatatér...
Ha jól látom dzsungeles pályán kezdesz. A dzsungel pedig általában átláthatatlan szerintem ezt ne rójuk fel hibaként...
-
-
ateszm
senior tag
válasz kavicssli #1572 üzenetére
1. map utáni élménybeszámoló... kaszabolós hentelős,helyenként rasolós cod4 grafikával megáldott cod5... 1280*1024 minden maxon,sajnos csak 4szeres élsimítás használható.látványban és fps-ben sincs nagy különbség ennek használatakor.-70fps alá nem esik,ami szerintem a bőven játszható fps érték- ...kicsit úgy érzem,mintha jobban futna,gondolok itt az optimalizációra... a lőszerekkel érdemes spórolni,néha nekem kp-vel kellett mennem,persze hard fokozatban a hangok elég érdekesen szólnak,kicsit dobozos.
[ Szerkesztve ]
Fanatikus Fanatec^*^ rallysimfans.hu -/- 55gz1500 -/- Epson EH-Tw9400, Homatics 4k Pro, Kinhank G1
-
LamaCube
addikt
Nekem kellemes csalódás a multi után! Sőt egyenesen tetszik.Fullon megy minden és nem szaggat hangok 1 kicsit tompák sajnos,de a többi sztem cool.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Geza26
senior tag
Jó lett a Cod5! Nekem az 1 óta ez tetszik a legjobban!
Géza
-
sanye89
csendes tag
Sziasztok,csak lenne 1 kérdésem. Szerintetek elpöfögne ezzel a gépel?
Athlon64-bit 3200+, X1950pro, 2gb 800Mhz ram.
Project Torque: Drift Fanatic Hangar
-
Pubszon
veterán
válasz sanye89 #1578 üzenetére
Tuti elmegy, mert nekem 4200+ X2, 2Gb RAM és egy 8400GS-el elment a CoD4 full minimumon, 800*600-ba, és a CoD5 gépigénye is szinte ugyan az.
Más:Nem lehet olyat csinálni, hogy csak a serial vásárolom meg, ezzel spórolni a végfelhasználói áron, és egy ismerőstől elkérném az eredeti telepítő lemezt?
Mert másolni lehet mint a win-t, de tudni kell igazolni az eredetiségét.luw2win: Az illegális verzió, gyorsan felejtsd el, az eredeti majd 14.-én jön ki, azt kell megvenni.
[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
munky
őstag
A 4. rész ment ~50 fpst 8800 GT-vel ez meg megy ~35-öt HD 4850-el és még azt sem mondanám, hogy jobban néz ki. Eddig nagy csalódás a játék... pedig azért fel voltam készülve rá, hogy nem hozza az IW-os minőséget.
-
7
addikt
luw2win is kapott egy figyelmeztetést warez miatt.
További warezos hozzászólást nem szeretnék látni a topicban. A mai napon másodszor szóltam emiatt, többször nem akarok.[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Na így 3 óra játék után elmondhatom, hogy tetszik a game, szerintem jól össze van rakva. Mondjuk egy az egybe CoD4 copy, még a küldetések is olyanok (pl. a Sztálingrádos pályán úgy sniperkedünk, mint a CoD4-ben volt pripjatyban). A Makin megszállása nem volt olyan jó, de a partraszállásostól nagyon hangulatos szvsz.
Szerintem szebb, mint a CoD4, habár nehéz összehasonlítani (4-ben nem volt dzsungel pl), de tény, hogy az effektek itt szebbek, és a fizika is igencsak jobb, és végre a füstgránát sem olyan, mint vmi szürke vattacukor. Szóval a gépigény növekedése ebben rejlik
Pár kép:
[link]
[link]
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz feka007 #1588 üzenetére
Egyetértek veled!Az effektek nagyon ott vannak és a dzsungel az tökéletes.
Remélem a multin javítani fognak,mert az nem tetszett.
Szerintem jó lett, persze vannak hibák,de nem annyira zavaróak nekem.Nagy előnye ,hogy újra II.VH -s téma és az,hogy japánt is bevették.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Napster01
tag
A tankos küldetés annyira nem jött be, a repcsis annál inkább nagyon tetszik mikor rádtámadnak Bayonettel(szurony) és kilököd a japó kezéből a fegyvert aztán nyakon döföd
_.(-.-)._
-
ateszm
senior tag
ez durva sztálingád emeleten ember azt sem tudom honnan lő le és mivel...grrrrr
Fanatikus Fanatec^*^ rallysimfans.hu -/- 55gz1500 -/- Epson EH-Tw9400, Homatics 4k Pro, Kinhank G1
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Milyen routert?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Házimozi belépő szinten
- Kedvenc zene a mai napra
- PlayStation 5
- Napelem
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest