Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    nah..2 pályát megcsináltam most viszont lépek szunyálni:)

    Első ránézésre nem egy olyan játék így singlebe amit többször is elővennék...
    Már az elején rengeteg az ellen ami nem is lenne baj de eléggé átláthatatlan az egész csatatér...mindenesetre jó pörgős ami nálam már egy jó pont..a sebzés testre nem az igazi de a fejest meghálálja a gép ugyanis M1 1 fejesből öl..

    az egy nagyon jó dolog hogy a fegyverünkör van szurony amit belenyomhatunk az ellenbe és ami mégjobb hogy miután az ellenbe hagytuk a szuronyt vehetünk fel más fegyverről..persze nem kell barkácsolni..átmegyünk egy fegyon és már ott is van...viszont az ütés halálos..míg cod2be szénné üthettek itt hátadba megy és leüt mint a szart...viszont van lehetőség arra hogy V-vel kivédjünk és ellentámnadásként jó nyakon szurjuk a bökőnkel az ellent:)

    a hangok borzalmasak amire többen is panaszkodtak..szoval ami a Betaba szar volt az itt is..tompa az egész..mintha bedugult füllel hallanám..nemtudom...

    a Grafika az CoD4 szinvonalu...semmi extra..nemis csunya nem is kifejezetten szép...
    a Coop viszont tartogathat érdekes dolgokat és amint valaki próbálja azonnal ossze meg velem hogy hogyan kell...

    szóval ellehet vele lenni de számomra nem egy sokszor előveszem játék...mindenesetre a Singlebl kiindulva az online rész nem érdekel..

    jah gépigény..nálam 1680*1050ben 2*AA-val minden ON és nem akad..FPS-t nem néztem mert így hogy folyamatos a játék nem is érdekel:)

    Nálam ez a game egy olyan 6/10...nagyon jó indulattal 7/10...

    [ Szerkesztve ]

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák