Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
whYz
őstag
válasz fpeter07 #1348 üzenetére
a mi szervereink ilyen téren elég jól be vannak állítva mert pl 20perces időkorlát van stb... ezen kívül a ping is 40 alatt szokott lenni
-
BalaNce87
addikt
Azt írja egyik gyerek játék közben ez tök szar hogy nincs hangja a plantnek, erre csak annyit tudtam neki írni hogy ez lenne az alap, miért is kéne tudni hogy leteszik? azért kell figyelni a planteket hogy ne tegyék le, örültem hogy cod4-be kivették, de utána sikerült azt is elbaszarintani a pam-al és a "pro"moddal. Komolyan mióta csörög egy bomba, ez vmi vicc akar lenni?
Én még hozzátenném azt is, hogy a cod részeket nem évente hanem 2 évente kéne legalább kiadni, mert így nem kapunk semmit.[ Szerkesztve ]
-
Pitbullos
aktív tag
cod5 nem egy resz evente csak egy szar utanzat a kivalo cod4 rol(kiegeszito)_
a cod6 amit az infinity wars csinal az majd jovobe jon osszel ami 2 ev es az jo lessz
nem egy elsietett nagy szar
ideje volna mar tul lepni az unalmas 2 vilaghaborun
rengeteg izgalmasabb es hangulatosabb haboru van amit fel dolgozhatnanak
vietnam,irak,obol haboru,columbiai haboru,stb
a 2 vilaghaboru mar unalmas es szar fegyverekkel a multe ideje tovabb lepni[ Szerkesztve ]
[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
Pitbullos
aktív tag
utalom hogy mar a 21 edik szazadba vagyunk tul szamtalan izgalmas haborun es meg mindig azt a szar 2 vilaghaborut dolgozak fel megint es megint
arabokat es mas parasztokat akarok gyilokolni
huseint vagy bin fucking ladent vagy vietkongokat
-
-
Pitbullos
aktív tag
válasz feka007 #1356 üzenetére
szerintem nem fer bele tobb mint 100 2 vilaghaborus fpst gyartottak le 80% ka szar
a cod 2 ,3 at is beleertve a cod5 se sokkal jobb a mai szinvonalhoz kepest de majd a cod4 es modokkal javitjuk a hibait
ami jo volt ebbe a temaba sniper elite,medal of honor,cod 1 es uo sp,ubersoldier
a cod4 egy nem letezo haborurol szol ugy h az iraki konfliktust fedolgozhatjak nyugodtan[ Szerkesztve ]
-
CséZé
őstag
válasz Pitbullos #1354 üzenetére
végy egy fegyvert, hidd el csodákra képes
mod: ha neked minden ilyen szar, akkor csinálj a cod4-edhez jó modokat magadnak, aztán elleszel te mint hülyegyerek a homokozóba
(#1361) horyk: wáááá ez ütött , de kikérem magamnak h nagybetűvel írod azoknak a nevét
[ Szerkesztve ]
-
horyk
senior tag
válasz Pitbullos #1358 üzenetére
Meg az is jó lenne ha a Szlovákok ellen is lehetne menni !
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
Pitbullos
aktív tag
nana en nem sertegetlek akkor fogd vissza magad ok
beszelj igy a tizen eves haverjaidal de nem velem
en csak leirom a velemenyem nem muszaly elfogadni
es csinaltam modot a cod4 re es elege hires ;lett nemzetkozileg[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
CséZé
őstag
válasz Pitbullos #1362 üzenetére
Hm, csak az a baj h állandóan azt írod ide h ilyen szar - olyan szar, ha nem tetszik nem kell benézni még a topicba sem. Én sem szoktam olyan topicba írogatni, ami nem érdekel.
Tanulj már meg írni és fogalmazni normálisan, mert elég kihámozni, hogy mit akarsz.
Mellesleg az aláírásod is hosszú... -
kavicssli
addikt
Igazad van!aki fikázza az menjen másik topicba!
És Pitbullos ne haragudj de már uncsi hogy minden nap leírod hogy szar a COD5 meg a világháborús játék! Akkor ne játsz vele ha meg nem játszol ne fikázd!
Nekem kimaradt a COD2 és nagyon élvezem ezt a COD5-t
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Pitbullos
aktív tag
-
-
Pitbullos
aktív tag
8 sor utan nehez irni helyesen nem hogy meg fogalmazzak
csak azer irom a negativot mert nagyon vartam a jatekot es gondoltam h a cod4 et tul szarnyalja de nem
elsiettek rengeteg hiba van benne a hangok effektek fegyverek kinezete
legalabb a cod4 szinvonalat megcsinalhattak volna
a cod3 astol nem sokkal ter eles ezzel nem vagyok egyedul mert ahany szerveren voltam mindenutt ment a flame a jatekrol
a full se lesz sokkall jobb csak majd a patchekbe a buggokot javitjak egyeb semmi
de majd jo lessz cod4 fegyverekkel uj effektekkel meg atombombaval
a pitbullwaffle mod ot kiadjuk cod5 re is[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz feka007 #1369 üzenetére
Én valami 22-nél járok!
Valami angol szerón nyomom ahol a Roundhouse map megy 24/7-be!
Még ismerkedek a "régi" fegyverekkel de van 1-2 ami nagyon tetszik! Fejből most nem tudom de majd utána nézek a Neten!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
horyk
senior tag
-
Sirandrish
legenda
2 hét alatt még az EA se tud fejleszteni pedig ők semmit nem csináélnak egy játékkal csak menüt meg zenét cserélnek
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Pitbullos
aktív tag
válasz Sirandrish #1376 üzenetére
szerintem ha hozzanyulnak a cod5 hoz meg jobban elba...ak
jobb ha igy marad majd agyon modoljuk[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
kavicssli
addikt
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #1379 üzenetére
nemtudom ugyan a hátterét a dolognak de véleményen mindenkinek lehet nem?
vagy mivel rontja itt a levegőt?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Pitbullos
aktív tag
-
Pitbullos
aktív tag
válasz Sirandrish #1380 üzenetére
ez a beszed tisztelem az ilyen embereket
elvegre szolasszabadsag van mindenki a sajat velemenyevel forumol
elvegre ezer van a topik h kibeszeljuk a jatekot[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
Sirandrish
legenda
válasz Pitbullos #1383 üzenetére
ugy is van...
Akinek tetszik az játszon vele de azért akinek nem azis had mondja már el a véleményét..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #1384 üzenetére
de azért akinek nem azis had mondja már el a véleményét.. De minden nap már unalmas!?
Amúgy veled meg mi a pics@ van!?
Elvette a sok kockulás az eszed vagy az FC2?![ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz Pitbullos #1383 üzenetére
Ha neked ez kibeszélés hogy minden nap leírod hogy fos,szar,kaka meg aki játszik vele az hülye akkor veled van a baj! menj vissza a COD4 szeróra zombi modot csinálni és kész!
elvegre szolasszabadsag van mindenki a sajat velemenyevel forumol
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #1385 üzenetére
velem? há milenne velem? és miért?
ó már nem "Mod" gomb van hanem " szerkesztés"
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #1387 üzenetére
nem értem miért vagy ilyen!
nekem uncsi hogy minden nap leírja PITbullos hogy szar,kaka, meg ehhez hasonlók! Kicsikét uncsi! Menjen máshova! De az előző hozzászólásomba már kifejtettem![ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #1388 üzenetére
irtam hogy nem ismerem az előzményeket...de ahogy olvasom akadnak olyanok is akik nap mint nap leirják hogy milyen jó és melyik mapot szeretik
szóval nem értem..de nekem mindegy..tőlem az játszik ezzel (vagy bármivel) aki akar de szerintem amíg azt le lehet írni hogy jó addig azt is lelehet hogy szar...én véleményt nem nyilvánitok mert még nem próbáltam és a multi részét talán nem is fogom...
továbbá szerintem nagyon sokan nagyon komolyan vezsik ezt a forumot..nem csak a moderátorok de rengeteg tag is..ez arról szólna szerintem hogy elmondja mindenki a véleményét az adott témával kapcsolatban és megbeszélik hogy kinek mi tetszik avagy nem tetszik...de ez nagyon gyakran átmegy személyeskedésbe mert akinek tetszik valami az nem bírja elviselni hogy másnak nem..Ha pitbullos korábban személyeskedett akkor az az ő baja ha más akkor másnak...
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #1389 üzenetére
Én inkább csak olvasom! MAjd jön Pitbullos megmondja a frankót és kész! Leszarom!
Off end!
[ Szerkesztve ]
-
Kucsek
aktív tag
Az a gáz ,hogy még csak béta.De szerintem sem lesz sokkal jobb a a teljes.Ha most elkezdeném fikkantani szembeköphetném magam mert nyomom a bétával is de vannak amik nem tetszenek.A legjobb CoD az a 2 és a 4 lett ez sem rossz csak nagyon rá erőltetik azt a cod 4 feelinget.Az első világháborút még nem láttam feldolgozva csak repülős szimulátoron Amigán és egy stratégiában az Antant c. játékban az jól sikerült.Korea rövid volt Falkland még rövidebb.A dél szláv háború még mindig szóba jöhet.
De akár csinálhatnának középkori verziót is, talán elmenne XD.A Scifi nem frankó arra ott a Star WarsNeked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
veterán
Sokan szidják, nekem még is bejön!
A legbosszantóbb hiba számomra a respawn, ugyanez megtalálható cod4-be is.
Én anno Mohaa-val kezdetem és mai napig tolom, a cod sorozatot csak a 4-el kezdtem el, cod1-2 nem jött be multiba.
Max 40-es szintig lehet eljutni a demoval (tegnap lett meg), pedig vártam a lángszorótLegfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Pitbullos
aktív tag
válasz kavicssli #1390 üzenetére
eloszor is kavics en nem irtam sehol azt h hulye aki jatszik vele
ezt utalom a legtobb magyar forumba hogy ha valaki beirja a velemenyet es az nem tetszik a masiknak akkor jon a flame
en csak a velemenyem irtam le mert nagyot csalodtam a jatekba
en is fogom jatszani a singleplayert
a multit meg modokkal mert nekem ugy lessz jatszhato
szerinted azt kene mindenki irja hogy hu de jo jatek minden nap
en a mas velemenyet tiszteletbe tartom es nem fikazom azer mert leirta hogy neki tetszikelnezest kerek hogy ha belegazoltam a lelkivilagodba
ha ez megnyugtat te ird be minden nap hogy dejo de szuper jatek minden tokeltes benne
az ev jateka stb nem foglak fikazni emiatt[ Szerkesztve ]
-
-
horyk
senior tag
válasz Pitbullos #1393 üzenetére
Jajj, Pitbullos haggyadmár nem látod milyen jó ez a COD5 ?
Emlékezz vissza gyermekkorodra mikor Te is még fapuskával meg műanyag pattantyús puskával rohangáltál, mű gránátokat dobáltál és hiába puffogtattál az ellen akkor sem esett össze !
Hát most újra átélhetjük ezt a feelinget, nem fantasztikus ?Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
horyk
senior tag
-
henesa
aktív tag
Emberek sztem vissza kéne olvasni 1 éve mikor kijött a 4 mennyi fikázó hsz volt nézzétek meg szinte egysem most meg ???????? ez sztem mindent elárul
Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one
-
Sirandrish
legenda
de 1éve a COD4et az SP miatt fikázták és most a multi miatt nem..ezt pedig már most a multi miatt fikázzák ami egy 80%ban multira készülő játéknál nem a legjobb kezdés
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest