Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Dark Souls sorozat
- Bestbuy játékok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Test Drive Unlimited 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz Dr. Romano #202 üzenetére
Igen, de nem teljesen, csak alapjaiban. CoD1 és asszem UO is még teljesen Q3 engine volt, a 2-höz viszont már írtak egy DX9-es részt hozzá, a 4-ben pedig mégtovább fejlesztették, de alapjaiban maradt Q3...
-
Dr. Romano
veterán
Hmmm... ez nekem új, azt hittem már végleg elfelejtették ezt a mocit. Tehát akkor valszeg a CoD4-et nevezhetjük az utolsó olyan gammának (idáig), ami alapjaiban Q3-as motorra épül?
Ez azért nem semmi, Carmackék tudnak valamit, ha azt nézzük mennyit élt ez a motorEz....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
feka007
veterán
válasz Dr. Romano #204 üzenetére
Igen, nevezhetjük annak szerintem. Hacsak a CoD5 nem fog arra épülni.
-
Amoroso
aktív tag
válasz fpeter07 #200 üzenetére
Hát igen nem a hardcore szerókról beszéltem, de annyi a kemper láma mint égen a csillag.
Nahh meg a search and d hát az meg enyenesen borzalmas. Elindul a game, mindenki fedezékbe fut, ahol lát egy rést, aki ott elhalad lelövi, ez játék? Inkább nem is idegesítem fel magamat. 1-2 dik helyen szoktam végezni, /nem felvágás/ de 2 szer annyit is halok mint a többi, rusholok, futot szaladgálok, nyilkolok. Szerintem az élvezetésebb mint bujkálni összevissza. Mondjuk személyfüggő azt elismerem. Nahh meg a sok csaló, iszonyat. A gyerek Wh-zik meg aim vagy mi a franc, mivel a falon át lehet lőni, pfhh. Láttam így már 100 fölöti nyolkolást 7 halállal.
A motorrol nem nagyon tudok mit mondani, de atz kicsit necces, hogy több száz pfs-el az ember nem fut, hanem siklik hang nélkül./cod2/
Meglesném crysis motorral, de akkor meg sokan nem tudnának jó graffal játszani. -
Makaveli
senior tag
Nem tudom, én nem vagyok kemper, bár azt se mondom, hogy össze-vissza rohangálok.
Nem tudom, hogy mi abaj azzal, hogy valaki kempel? Akkor aki az igazi háborúban sniper, akkor az is kempel? Azt nem rúgják ki a "szerverről". Nem értem mi a baj vele.
Mint fönt említettem, Én nem vagyok kemper. Én is a 15 percből 4-5 átlagban leülök egy jó helyre és megpróbálok leszedni az embereket. Ha nem sikerül, nem várok az újra, leaszaladok, oda ahonnan az előző jöhetett, és megölöm.CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
Amoroso
aktív tag
válasz Makaveli #207 üzenetére
Aki a háborúban nem haladt azt a parancsnok lőtte le.
De milyen már az hogy rohangálok össze vissza, és valaki ugyanott elbujva többször is lelő, hogy csak kisújja lóg ki. De aki 15 percet 1 helyben ül? Nem azt mondom, hogy nem szabad kempelni, persze mindenkinek saját ízlése szerint, de borzalmasak.
Meg a fegyverek, ááá cod2-ben haver mindig fikázik hogy így lelő meg úgy lelő. Bementünk egy rifleonly-ra, és csak sírt, hogy ő csak m1granada-dal tud játszani. Az egyik legszemetebb fegyver, nahh meg a pps jobb lett volna öröktárral megcsinálni.
De most komolyan nem borzalmas? -
Amoroso
aktív tag
-
danithe
tag
Hát nekem a cod4 is igazi élmény jelenleg.. néha 2 is megy az uj gépemen
AMD Phenom 9550, 2gb ram, 8600GT
Azt mondd, amit mondanod kell, ne azt, amit mások szeretnének hallani. Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást. Egy szakadékot nem lehet két részletben átugrani.
-
Neró
őstag
-
Kazimír
őstag
"Aki a háborúban nem haladt azt a parancsnok lőtte le"
Azért nem egészen. Próbáld egy kicsit beleélni magadat a helyzetbe. Ott gubbasztasz a lövészárokban, egy ellenséges géppuskaállást kell bevennetek. Gyomorszorító érzés lehetett szembenézni egy élesre töltött Mg42-vel... Az őrmester, nem hiszem, hogy úgy vezényelt volna, hogy aki utolsónak ugrik ki az árokból, azt hátbalövi..Persze az a valóság, ez meg játék..
A Garand-ot pedig nem leszólni (én is rifle only-n játszottam, mielőtt mást gondolnál )
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
Skyhunter
őstag
Én sem szeretem a kempereket,mindig is rush-olós típus voltam...A CODUO-t pl azért szeretem a mai napig,mert ott akár egy TDM-nél is kiderül hogy face-to-face ki,milyen skilles...ott kijön nemcsak az,ki mennyire ismeri vagy gyakran játssza a játékot,hanem hogyan alkalmazza a lehetőségeket.Gondolok itt a klasszikus sprint-ugrás-lövés kombóra vagy a másik kedvencemre az "ugrik-lő-fekszik-lő-táraz"-ra... Sok kezdő-sőt gyakorló-nem veszi figyelembe hogy az oldalazás-elhajlással is hány face-csatát lehet megnyerni... Ez a játék erről,a skillekről szól,és nem a kemperkedésről...gondoljunk csak bele,mi lenne ha egy 30-40 fős szerveren all-in mindenki egyszerre beülne egy sarokba,az hogy megölné a játékmenetet..remélem nem sértek meg senkit a hozzászólásommal
-
Szabi1987
aktív tag
addigis CoD2ő
mert az jó!!! 2.vh szeretemamugy én is szeretek ugrabugrálni,rusholni
utálom a kempelőket.sose szoktam[ Szerkesztve ]
Golden Brown - The Stranglers
-
fpeter07
veterán
pletyka: CoD5 őszi megjelenését nem tudja tartani a treyarch, ezért 2009 elejére csúztatják (talán február)
-
Lacoska
csendes tag
a cod mindig is nagyot alkotott , az 5. résszel is nagyot fog , és szeresssük a 2. WH-t
-
fpeter07
veterán
Ha megjelenik akkor csökkennie kell a cod4 árának
Lacoska: te 1 év alatt 10 hózzászólást írtál?[ Szerkesztve ]
-
alien_
őstag
A Call of Duty 5: World at War című új részről az angol gamesTM újság szellőztette meg az első részleteket. A játék stílusa kicsit keményebb lesz, az ellenfelek félelmetesebbek és újszerű taktikákat alkalmaznak. A már bejelentett új hadszíntér a Csendes-óceán a II. világháború idején. A COD sorozatban elsőként co-op módot is tartalmazni fog. A multi részben lesz járműves harc és csapatirányítási funkciók is helyet kapnak. Platformok: PC, PS3, 360 and Wii. A Wii verzió állítólag meglepően jól néz ki és támogatja a Wii Zappert. /Hardwired/
Swarm is coming.
-
Gyusz
őstag
Van ott szkennelt cikkhez link, képekkel.
-
soulcube
aktív tag
Tudtam, hogy vissza fognak még egyszer térni a jó öreg II. vh-hoz. A Treyarch féle CoD 3 is remek volt. Ott végig egy helyszínen játszódott a történet, de mégis nagyon változatos tudott lenni. A Csendes-óceáni hadszíntérből meg szintén van mit feldolgozni. Úgyhogy várjuk nagyon. Hajrá Treyarch!
Apropó: megjelenés ???
-
fpeter07
veterán
Ha üti a CoD hangulatát.. nagyon jó lesz
-
<NewL>
addikt
There's an app for that
-
Kecuhun
senior tag
Még több látnivaló a Call of Duty: World at Warból
Fanatikus tag lettem![ Szerkesztve ]
-
oilver1
tag
Az alkohol nem válasz, de legalább a kérdéseket elfelejted!
-
FishAir
senior tag
A GTTV pénteki (nálunk szombat reggel) adásában, ingame bemutató lesz.
Plusz még Lord of the Rings: Conquest és egy új Star Wars játékiDontcare
-
kavicssli
addikt
Na azt hiszem ide éni s beköltözök majd ebbe a topicba!Az tuti hogy erre előfogok rendeleni nem fogok virágbolti verzióval cumizni!
Én még 1 percet sem játszottam a COD2 vel nekem nagyon új lesz ez a Világháborús téma!
Remélem azért nem csak a játékra koncentrálnak a készitők hanem a csalók ellen is!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
feka007
veterán
Motort azért cserélhettek volna a fejlesztők... Hiába néz ki egészen jól a CoD4 teljesen átírt kvék3 engine (és ebbe gondolom még túrbósabb), a több fps=gyorsabb lövési sebesség/mozgás/ugrás bug, meg a fejből kijövő golyós dolgok azért megmaradtak, mivel az alapja még mindig az ezeréves Q3 engány. Na meg a fizikával is haladni kellene a korral.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- macOS PC-re
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BMW topik
- PlayStation 5
- Linux haladóknak
- Milyen TV-t vegyek?
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest