Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
-
RexpecT
addikt
Ase és X-fire helyett milyen szerver keresőt lehet használni?Elég jó kis progi volt csak elfelejtettem a nevét .
-
Zin
őstag
amit nem szerettek?mien alairas ez?a perk azert van hogy hasznaljuk.GL az valoban lama dolog.Ennyi erovel air,meg a heli is minek.pl SD HC-n...szanalom azis.csak nem lehet kivenni megtiltod a fel beallitast a szerotokon?akkor minek van a cod4 jatek kitalálva.istenem...
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Talib
tag
Hát martyrdommal, meg last standdel összehozni frageket, k.va nagy skill Ha nem teszik, ne gyere, erre mást nem tudok mondani... Korábban szó volt arról is, hogy a helit is kivesszük, mivel a kör végén a stat így nem feltétlenül tükrözi a valós tudás alapján a játékosok rangsorát. De mint mondtam, ahogy érzed... Azt meg végképp nem értem, hogy feljön az emberke a szerverre, és végig sír hogy milyen sz.r szerver ez, de eszébe nem jut lelépni...
-
Balinov
titán
en sem maradok olyan helyen, ahol ezek a ficsorok valaszthatoak. szoval abszolut meg tudlak erteni, hogy ki van nalatok kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Sirandrish
legenda
a GL akkor miért láma dolog?...azért van hogy használják ahogy a perkek is...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
athomi
veterán
válasz Sirandrish #18075 üzenetére
Jaj, a marty-ra is mindig mondják, hogy láma dolog, pedig a hangtalan futás meg a többi sokkal nagyobb lámaság.
Én pubon nem korlátoznék senkit semmiben, ugyanolyan lámaság az összes perk. Vagy lehessen mindent használni, vagy játszák war módban. -
Balinov
titán
válasz athomi #18076 üzenetére
ooo...Tomi, nem arrol beszelgettunk honapokkal korabban, hogy te is perk nelkul (vagy csak valos elonyt okozo perk nelkul) tolod?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz athomi #18080 üzenetére
errol beszelek.. sokan vagyunk ugy vele, mint te es en ilyenkor bizony jogosulatlan elonynek erzem a fent nevezett cumok hasznalatat. Persze teljessegel jogos az a hozzaszolas, hogy akkor keressen az ember olyan szervert, ahol ezek ki vannak kapcsolva. ordogi kor..
[ Szerkesztve ]
-
hu öcsi
tag
[error] nem tudjátok mi ez ?
a legjobbb hogy ki találták a számítógépet meg a nőt xD
-
Sirandrish
legenda
válasz hu öcsi #18082 üzenetére
de...az hogy egy csaló vagy
vagy ha nem te akkor ugyanazzal a seriallal más...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
a martyt pofonyegyszerü kikerülni...annál a LS,Gránávető,Sonic Bomb, Double Tap stb stb sokkal nagyobb gyökérség...vagy minden vagy semmi...
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
hu öcsi
tag
válasz Sirandrish #18083 üzenetére
hú de vicces
kössza legjobbb hogy ki találták a számítógépet meg a nőt xD
-
Sirandrish
legenda
válasz hu öcsi #18087 üzenetére
jahj be ne szarjak... megsértettem a lelki világod?
akkor vedd meg origiba és nem kell majd ilyen "poénokat" olvasnod...beszarok hogy még neki áll feljebb...
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
válasz hu öcsi #18087 üzenetére
Pedig ez a két lehetséges válasz. Vagy te csíteltél és bannolták a kulcsod, vagy a kulcsoddal más csítelt és bannolták a guid-ot. Nyilván ő sem arra gondolt, hogy te csítelsz, nem véletlen tette a smiley-t.
Ha pedig veszel egy originál játékot nem lesz ilyen problémád.[ Szerkesztve ]
-
Talib
tag
Ízlések és pofonok, ki így szeret játszani, ki úgy. A választás lehetősége adott, szerverinfoba ki van írva, mi van tiltva. Ha valakinek ez nem tetszik, nem kell rányomni a connect gombra. Visszajáró vendégeink száma viszont arra enged következtetni, hogy létezik egy kör, akinek így jó, ahogy van.
[ Szerkesztve ]
-
t-shirt
veterán
-
BalaNce87
addikt
Mondjuk én azt nem értem hogy P90-et minek kiszedni meg hogy láma aki azzal van (megjegyzem, hogy nem szoktam vele lenni, de mi az hogy ha kipróbálom hogy milyen, már kickelnek meg parázik a szájuk hogy ne használd, mert baj lesz...) én inkább úgy mondanám hogy szarul lett megcsinálva a fegyver, messzire is ellehet vele lőni, ami egy ilyen fegyvernél pontatlan lenne normális esetben, de ennyi erővel a scorpiont és az összes olyan fegyvert ki lehetne szedni, ami ebbe a kategóriába tartozik. Semmi rossz szándék nem volt abba amit írtam, de miért pont azt a fegyvert vegyük k? igaz vhol meg a p90 lehet és a scorpion nem. Szerintem egyszerűen közösen meghozzák azt a döntést ami alapján szerintük túl jó a p90 v a scorpion v nem szeretik és akkor betiltják a szerverükön.
-
Sirandrish
legenda
válasz BalaNce87 #18093 üzenetére
PAM-ból illetve PROMOD-ból a P90 és a Skorpió is hiányzik..
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #18094 üzenetére
Skorpio+silencer a legnagyobb lámaság!
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
BalaNce87
addikt
válasz kavicssli #18095 üzenetére
Hát ak + silencer is nagy hülyeség, azt a fegyvert ezen a játékon kivül nem nagyon látod hangtompítóval felszerelve, mondjuk én azt hiányoltam belőle hogy miért nem rakhatod fel bármikor a silencert és veheted le, persze a tipik olyan fegyverekre amikre használni is szokták hangtompítót.
-
LamaCube
addikt
Sziasztok !
Tudna valaki segíteni miért csinál a pb fekete shotot.Mindenkiről csináltam a war alatt ,de csak 1 emberé volt fekete.8-at készítettem róla és mind a 8 fekete volt.
Válaszotokat előre is köszönöm!HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
válasz athomi #18098 üzenetére
Köszönöm a választ!
És mivel blokkolja ilyet lehet?Hallottam,hogy akinek vistája van annak fekete a shotja van benne igazság szerintetek vagy csak mellébeszélés?
Előre is köszönöm a válaszokat!HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest