Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Szerintem maradjunk annyiban, hogy az egész killcamet megkéne szüntetni, mivel ha csal vki azt pb-nek illendő lenne kiszúrnia, ezáltal kivágja, de az viszont rohadt idegesítő hogy vmi olyan helyről szeded le amit nem nagyon ismernek, vagy egyszerűen jó hely, azt szépen meglátja az ellnfél és ha még1szer odamennél egyből lekap v számít rá hogy ott leszel megint, miért is kéne tudni hogy honnan lőttek le?
Lehet érdekelne hogy ezt hogyan csinálta, honnan lőtt le, de ha logikusan állunk hozzá, ez egyszerűen nem fair. -
-
Sirandrish
legenda
válasz BalaNce87 #17405 üzenetére
PUBon is egyre több helyen lövik ki..vagyis mikor puboltam akor egyre kevesebb szerot találtam ahol volt..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Casanova*
veterán
válasz Sirandrish #17406 üzenetére
LooooL
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Undoroid
őstag
Szia!
Pont az előbb találkoztam ezzel a jelenséggel... "Remek"-játékos,aki ezt a szánalmas módját választja a lövésnek! ... Bug-powa
...honi szerver volt
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Casanova*
veterán
válasz Attila14 #17410 üzenetére
de hiszen van is ilyen cfg. ilyen nincs,hogy mindig lelőnek akkor,mikor megszakítják a tárazást. fene tudja!! nem is érdekel. de ez akkor is csiterség. na mindegy!! nekem ez a cfg nem hiányzik. engem a kevés ping,meg a sok fps érdekelt mindig..
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
válasz Attila14 #17410 üzenetére
azt mondod,hogy nem rántotta rád semmi a fegyvert. akkor ,hogy lőtt le pillanatok alatt... szerintem a killcam nem bug. hát a spec az bug?? ott megfigyeltem ezt... és ugyanúgy odarántotta,mint killcamon. odarántotta.. na megkivántam a tojásrántotta (át)
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #17406 üzenetére
Vannak ám ötleteid[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Sirandrish
legenda
-
horyk
senior tag
Tárazás közben úgy lehet lőni, ha nem teljesen üres tárat elkezdesz újratárazni. Tárazás alatt megnyomod a fegyverváltás gombot és már lőhetsz is, persze csak annyit amennyi a tárban volt.
mod: de ha kifogy a skulesz, szvsz az a legjobb mód ha egyből váltasz Dessertre újratöltgetés helyett és lehet túléled.
[ Szerkesztve ]
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
Bordoi
őstag
Uraim már megint problémám van .
Az X-fire-re a Scorll Lock+S kombinációval lehet képet feltölteni. Sikerült is 2 db-ot, viszont többet nem enged.
Tud valaki valami okosat ?Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
oxox
addikt
nem máris..ill..nem minden fegyvernél gyors a csere....próbáld meg csipával....
én még nem figyeltem ezt a tárazás közbeni akciót...le kell szedni mielött tárazkillcam, kell Vs nem kell.
szerintem jó ha van (mégha nem is reális)...egyrészt a wh-t könnyebb kiszúrni, másrészt annak ellenére, hogy imádok csipázni, nem szoktam campingezni egy helyen...de vannak akik igen...azok meg vessenek magukra, mikor kés áll a hátukba. (nem fényezés miatt, de killcam nélkül a kúltúr magyar szerókon más se menne, csak az anáyzás..mindenki le lenne csalózva akinek jobb a statja 1:1-nél...)Meg amúgy is néha baromi mókás nézni...meghát láthatsz néha, valami ügyes akciót.
Nem killcam volt, de tegnap ambushon halott állapotomban pont néztem egy társ tevékenységét...a fenti zárt szobába volt (aminek teteje van), és egyszer csak berepült egy flash gránát az abkakon...premier plán levédte szemmel...benne van már néhány száz óra játékom, de ekkora fejest még nem láttam..nagyon mókás volt
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
-
Bordoi
őstag
válasz Balinov #17418 üzenetére
Nem tudom/hiszem mert ha a bill. kombinációt nyomod és a játékot tálcára teszed, akkor autómatikusan felajánlotta az X-fire a feltöltést.
Másnak is 10-15 mentés van fent, ezért nem szakértem.Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Svájcinéger
őstag
válasz Bordoi #17421 üzenetére
Ha belépsz weben az X-Fire profile-odba akkor megy ? Én asszem weben töltöttem fel, persze lehet, hogy hüleséget beszélek. Nekem is van jópár olyan ismerősöm akinek van fenn egy csomó kép (legalább kettő).
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Brian_GT
őstag
Hali!
Tudna nekem vki abban segíteni, hogy hogyan lehet megcsinálni, hogy színes legyen a neven vetüi?
Régóta játszok vele és most vmi újjítást vinnék bele....Előre is köszönöm
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Bordoi
őstag
válasz Svájcinéger #17422 üzenetére
A profilomba semmilyen lehetőséget nem látok az utólagos feltöltésre, persze lehet csak én nem látom.
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Svájcinéger
őstag
válasz Bordoi #17424 üzenetére
Belépsz X-Fire-be weben. Ott bal oldalt van egy Profile menüpont, aztán jobbra a képernyő közepe fel egy Edit profile. Your avatar(itt látnod kell amit feltoltál) Upload your own avatar...
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Bordoi
őstag
válasz Svájcinéger #17425 üzenetére
Nem az avatar-ról beszélek, hanem amikor egy játék végén kiírja, hogy ki hányadik lett az adott pályán. azt lehet menteni és autómatikusan tesz fel elvileg az x-fire-re.
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Svájcinéger
őstag
válasz Bordoi #17426 üzenetére
Jaaaaahhhhh. Sorry. Ezt is szoktam látni néhányaknál (de mindenkinél csak max 2 rémlik). Ha nem felejtem el este megkérdezem Neked.
-
horyk
senior tag
válasz Bordoi #17426 üzenetére
X-Fire configba beállítod a tetszőleges billentyű kombót (nálam shift+x ), miután kilépsz a játékból az X felajánlja hogy feltöltse-e a készitett képeket.
Ha nem akarod rögtön feltölteni akkor később is megteheted az X-be a képek mappából.
Itt mutatja a helyi és a távoli képeket is.Ennyi írásra kel igyak egy sört.
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
-
Svájcinéger
őstag
válasz Bordoi #17432 üzenetére
Pedig műkszik. Nyomtam Scroll+S-t és miután kiléptem a játékból kiírta, hogy ezeket a képeket a cod4-ben készítettem és ha akarom feltölthetem a profilomba.
-
Bordoi
őstag
válasz Svájcinéger #17433 üzenetére
Ettől vagyok én is kiborulva, hogy az első kettőnél így működött, azóta meg sehogy.
-
BalaNce87
addikt
válasz Brian_GT #17423 üzenetére
Ugyanúgy lehet mint cod2-be csak nincs sok értelme mivel játékon belül nem látszik hogy színes, maximum ha lelép vki és kiírja a nevét, minden esetre leírom hogyan kell, először is megnyomod hogy Alt Gr 3 utána bármilyen számot és az olyan színű lesz, ^2 ez pl a zöld szín
-
Undoroid
őstag
Sziasztok!
Ismét visszatért az a bizonyos iw3mp.ExE-hibám! Előzmény egy másik fórumtársnál!
A saját megoldásom csak ideig-óráig volt jó(MOD-ok teljas törlése),most újra kifagyogat játék közben!
Valakinek valami használható ötlete? ( addig megkérdezem a gógli-barátomat! )
Üdv: Undoroid
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
-
Undoroid
őstag
válasz Kavicsusz #17438 üzenetére
Szia!
Nálam csak egy MOD-van most fent!Valami Portugál,Bot-szerveren voltam.Az kb.5Mb)Ismerősöm is jár oda,de Neki semmi gondja nincs...Ugyanazokra a szerverekre járunk,mindketten ua.az OP-rendszert használjuk.Érdekes...
Üdv: Undoroid
-
Gordiann
őstag
Hali
Érdeklődék, hogy tudnak-e játszani multiban jelenleg a csúnya buta rossz emberek, akik nem veszik meg eredetiben?
Köszi
-
BalaNce87
addikt
Be is baxna ha nem tudnának játszani eredeti nélkül , sajna nem mindenkinek ér meg 10ezer forintot a játék vagy nincs is rá léje, meg annyira azért nem jó játék. Külföldön nyilván többen veszik meg, mert nem akkor kiadás egy átlagembernek, itt viszont ez másképp működik.
-
-
BalaNce87
addikt
válasz Casanova* #17445 üzenetére
Hát szerintem nincs meg benne az a cod feeling, szerintem a 2 multy-ja jobb volt, zsúfoltabbak a pályák (creek nevetségesen nagy meg nem igazán lehet rajta kiigazodni, másik a killhouse, iszonyat kicsi de a shipment is ilyen, mondjuk ez nem is gáz mert ezeken nem játszok egyáltalán), a sebzés nem lett eltalálva, durván szólva elcseszték, max HC-ben reálisabb de ott meg 100000 m-ről kp-vel egy golyó meg scorpionnal , a fejest se adja be csomoszór ha fejére célzol, sok ilyen dolog van benne ami után egy kissé idegesítővé válik számomra a játék, ettől függetlenül eltudok vele játszani, de hogy megkapta az év játéka címet én ezt kissé túlzásnak találnám, a grafikája szép, de szerintem az árnyékok dobták fel nagyon, ami persze pozitívum, meg ha jól tudom ugyanazzal a motorral készült mint cod2.
-
Hunter2
addikt
Ezt miért csinálja ?:
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest