Új hozzászólás Aktív témák

  • athomi

    veterán

    Sziasztok!

    Nemrég beszámoltam róla, hogy a gyenge netkapcsolatom miatt a promodban lévő fix. maxpacket 100 miatt bepingelek, ha TS-t is használok. 60-as lenne számomra a megfelelő érték.
    Kicsit utánaolvastam a neten és egyáltalán nem egyedi a problémám, mások is panaszkodnak. Az is kiderült, hogy a probléma az ADSL-lel rendelkezőknél fordul élő, valószínűleg a gyatra feltöltés a szűk keresztmetszet. Sajnos angol tudásom elég hiányos és kopottas, továbbá a fordítást nehezíti, hogy a külföldi fórumokon szlengben beszélgetnek.
    Találtam egy fapados megoldást azok számára, akik hasonló cipőben járnak velem. A megoldás a következő:
    Bindeljük be a számunkra megfelelő maxpackets értéket vmelyik billentyűre. Én az "x" betűre tettem, mert ez aránylak könnyen elérhető játék közben anélkül hogy különösebben zavarna a játékban. Tehát én a következőt írtam a konzolba:
    /bind x cl_maxpackets 60
    Így az "x" gomb lenyomásával 60-as maxpackets értéket állítunk be magunknak. A probléma az, hogy ezt minden kör elején meg kell ismételnünk, mivel kör elején automatikusan visszaállítódik alapértékre (100-ra), majd a kör eleje után néhány mp múlva ismét meg kell ismételnünk (mivel egyszer még visszaugrik). A megoldás elég fapados, de működik.

    Szeretnék megkérni mindenkit, ha tud más, ügyesebb trükköt (pl. autómatikus bindelés, stb.), akkor ne tartsa vissza és ossza meg velem. Köszönöm! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák