Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CséZé
őstag
nem én voltam hanem őőőő
komolyra fordítva a szót: én nem akartam semmiféle összerezzenést, egyszer már volt ilyen asszem itt a fórumon kettőnk között, de az is ugyanilyen kis pitiáner dolog miatt duzzadt ekkorára Andrish részéről, mert hamar felkapja a vizet, nekem nincs bajom vele.
-
mr.saint
tag
Mint nálam a két gyerek Na most már tényleg a forumon is otthon érzem magam
-
Boci_83
őstag
Topic zárható!
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #14560 üzenetére
Ne zárjátok már állandóan ezt a topicot...
Jó ez ha vanEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #14563 üzenetére
én még annyit se...dehát ha annyira hiányzik miért nem játszol többet?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
SipiBcs
őstag
válasz Sirandrish #14564 üzenetére
Mert lassan már 2 óra alvás és fél # sör után én is lepipálom!
najó viccet félretéve... tényleg le amortizálódtunk rendesen... Nem csak a Blizz... a NYEV is... bár nálunk érthetőek az okok... meló... család... stb... stb...
...........sajnálom...
Más: Csippa.. délkeletalföld? Te meg hol laksz?
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
athomi
veterán
válasz Boci_83 #14563 üzenetére
Nálam a játék a promodnak köszönhetően sokat vesztett a játék a népszerűségéből. Ráadásul ahogy jöttek ki az újabb promodok, úgy vált a játék egyre unszimpatikusabbá. Eléggé promod ellenes vagyok, bár ezt eddig is tudtátok. Már a név is egy vicc, promod.
Az utóbbi időben nagyrészt CoD2-zök, ez az a játék ami hosszú évek óta leköt. Van egy jó pam mod, és egy társaság akikkel szívesen játszok együtt.
SipiBcs: Szerintem a játékot is szétverték.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz SipiBcs #14565 üzenetére
az ok nálunk is komoly...MAFFIÓZÓ
és az igazat megvallva nem is hiányzik a játék...rengeteg időt töltöttem vele aztán most jólesik nem játszani vele..mondjuk a TS az hiányzik.
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
CséZé
őstag
imádom az olyan tanárokat, akiknek fingjuk sincs a munkájukról
-
CséZé
őstag
zárható
-
Boci_83
őstag
-
Sirandrish
legenda
-
mr.saint
tag
válasz Sirandrish #14587 üzenetére
Szerintem majdnem mindig olyan képet vág
-
Sirandrish
legenda
-
booz
senior tag
válasz Sirandrish #14589 üzenetére
pl ilyet
-
-
CséZé
őstag
-
mr.saint
tag
De azért jó kis kép
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #14595 üzenetére
3 dolgot vettem észre vagy jegyeznék meg
az egyik...nem szenved a motor hogy elérje a 200ata másik...azt a plexit (vagy mi van a motornak ottan) letörölni????
a harmadik...kurvajól nyomod...mondjuk kanyarokba gondolom mehettél volna gyorsabban is de nekem tetszett
[ Szerkesztve ]
-
Boci_83
őstag
válasz Sirandrish #14596 üzenetére
Ja, plexit megtakaríthattam volna, de utolsó percekben tettem fel a kamerát is, plexire már nem jutott idő. Az igazság az hogy nagyon nem érzem a kanyarokat, meg a hátsó gumim csúszkált, egyszer a célegyenes ráfordítónál nagyon elindult a segge a motoronak, ott beszitált, akkor majdnem eldobtam. Utána már óvatosabb voltam, ez nincs felvéve, mert akkor nem volt fent a kamera, de az érzés és a félsz egész nap elkísért...
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #14597 üzenetére
volt egy kanyar előtt hogy 3an is megelőztek...én az egyiket a helyedben csak leszedtem volna a kamerával
Neparázzá...jó volt az..én egyenesben mentem volna, meglátnám hogy 200és magamtól ugranék le, nemkéne beszitálnia
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest