Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
booz
senior tag
válasz Sirandrish #14500 üzenetére
+haverok nök pia kajcsi és 1 KIB@SZOTT NAGY LANPARTY A VÉGÉN aztán megint peca
-
booz
senior tag
na léptem tárgyalni a rizszabálokkal (megint kibaszott szushit kell ennem ) utálom ezt a részét
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Csyppa
senior tag
válasz Sirandrish #14504 üzenetére
nem is tudom hogy lehet az ilyesmit elviselni
"Basically, a computer is a very fast moron."
-
Sirandrish
legenda
-
Csyppa
senior tag
válasz Sirandrish #14506 üzenetére
szerintem meg sok alkohol
-
Sirandrish
legenda
-
athomi
veterán
szabin vagyok egész héten, ha kell egy lámi beugrós szóljatok
-
Sirandrish
legenda
válasz athomi #14510 üzenetére
már énis láma vagyok
márc21-től talán 3 vagy 4 waron voltam...maffiozo.hu powaa megyEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Csyppa
senior tag
válasz Sirandrish #14511 üzenetére
nem gyakorlod a sün alakzatot se?
-
Sirandrish
legenda
válasz Csyppa #14512 üzenetére
nem csinálok én semmit
csak a maffiozot tolom ezerrel...bejön a cuccos[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
CséZé
őstag
válasz Sirandrish #14513 üzenetére
ígyvan mostmár ne is warozzunk MW2-ig
-
Sirandrish
legenda
-
CséZé
őstag
válasz Sirandrish #14515 üzenetére
kihívás
-
-
Sirandrish
legenda
megen punny van? vagy locsolkódik mindneki?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
CséZé
őstag
válasz Sirandrish #14518 üzenetére
mitvártál?
-
Sirandrish
legenda
pl azt hogy hótrészegen majd mindenki a klaviaturán fetreng
-
CséZé
őstag
válasz Sirandrish #14520 üzenetére
odáig nem jutnak el
-
-
CséZé
őstag
válasz Sirandrish #14522 üzenetére
két sör utána a azt sem tudják milyen rendezvényen vannak
-
Sirandrish
legenda
jah..sarokba fetrengve éneklik hogy "kiskarááácsony nagykarááácsony"
-
CséZé
őstag
válasz Sirandrish #14524 üzenetére
hát vazze, csak mi érünk rá ennyire...
-
Csyppa
senior tag
válasz Sirandrish #14518 üzenetére
nekem holnap kresz vizsga
-
Sirandrish
legenda
Ugy látszik
vagy csak mi birjuk a piát...bár én semmi keményet nem ittam de azt birom férfiasanEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
forceberg
veterán
-
-
Boci_83
őstag
Miez-miez-miez itt? Mindenki szanaszerteszéjjel van? Hihetetlenek vagytok! Én már lőnék egyet na!
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #14533 üzenetére
én már azt se tudom hogy kell
Az origi cod4et meg épp adom elfeleEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Boci_83
őstag
-
Sirandrish
legenda
Nemtudom nektek mégis mi bajotok van..pont én? miééér?? én nem mondhatok?
Azért mert anno összevesztem egy gyerekkel a forumon mefg legutóbb pü helyett válaszra nyomtam ezért én már egy sz*r szemét alak vagyok aki csak a forum közösségét rombolja és nevetséges ha ilyet mond?elmehettek ti a &#@>@[Đäđxyc y#&>#&>íx be...
CsZ: az a lol hogy 20 éves fejjel egy nyomi rajzfilmből választasz avatart..nah AZ LOL
[ Szerkesztve ]
-
Boci_83
őstag
válasz Sirandrish #14538 üzenetére
Nagyon jó!!!!! Kicsit túlreagáltad volna, és leegyszerűsíted a másik oldalt...
Most akkor utálsz minket..?
Amúgy senki nem mondott ilyet... "én már egy sz*r szemét alak vagyok aki csak a forum közösségét rombolja és nevetséges ha ilyet mond?"
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #14539 üzenetére
nem..ilyet valóban nem mondott senki...csak rajtam röhögtök mikor egyszer próbálok rendre inteni egy topicot...ez nem ugyanaz? Mit is reagálok egyébként túl?
Mellesleg akkor sem értem mi olyan vicces rajta..tényleg ugy csináltok mintha minden második nap kapnék 6 óra bann-t...Jah és milyen másik oldal?
-
CséZé
őstag
válasz Sirandrish #14538 üzenetére
hallod, te minden szarért megsértődsz?
csak azért röhögünk az aláíráson, ami tőled származik mert abszurd gecccccccci
te vagy sztem a PH!-n az egyetlen aktív fórumozó még, akinek olyan hosszú listája van, h görgetni kell a scroll-t h végig lehessen nézni afigyelmeztetéseket, büntiket. Erre nem mondta senki egy büdös szóval sem h baj.
csak nekem kurvára groteszk volt ezt hallani tőled, ennyi.am meg az avatarhoz annyit, h bele lehetne itt kötni nem egybe, valakinek 40 éves fejjel van mesefigura etc. én azt is le fogom szarni h neekd Zeldád lesz, mert nem zavar h neked mi kell...
de te egyből már abba kötsz bele amiről szó sem volt, "legjobb védekezés a támadás" címszó alatt -
Sirandrish
legenda
hallod, te minden szarért megsértődsz
Majd ha rajtad fognak röhögni olyan emberek akiknek fingja sincs hogy miről beszélnek akkor te is megsértődöl majd..
Egyáltalán fingotok sincs hány bannt kaptam azt meg főleg nem hogy miért de "Mehet az aranyköpésekbe" Semmit sem tudsz de jár a szád...én azt is le fogom szarni h neekd Zeldád lesz
a Zelda legalább nem egy 3 éveseknek készült mese...
"te vagy sztem a PH!-n az egyetlen aktív fórumozó még, akinek olyan hosszú listája van, h görgetni kell a scroll-t h végig lehessen nézni afigyelmeztetéseket, büntiket."
Hány topikba jársz hogy eszedbe jut ilyen? 4? 6?
"de te egyből már abba kötsz bele amiről szó sem volt,"
Had kacagjak már énis másokon ha már nektek is szabad pls...köszi
legjobb védekezés a támadás" címszó alatt
Miért is kéne védekeznem? te röhögsz rajtam énis rajtad ennyi...
Meg egyébként hogy védekezzek vagy hogy gondolod?
"neeeem neménirtaamm...neeeem..én egy gyökér vagy nemirhatok ilyet neeem"Köszi ezt inkább kihagynám...
[ Szerkesztve ]
-
CséZé
őstag
válasz Sirandrish #14542 üzenetére
asd
mod: sztem nem vagyunk ezzel egyedül akik így gondoljuk (amivel egyébként nincs baj), láttam vmeliyk fórumozól egy olyan postot h "itt előbb utóbb mindneki moderátor lesz kivéve Sirandrish"
de komoyan nem hiszem el h nem fogod fel poénnak, ha én meg akarlak sérteni nem a hsz-eiden fogok röhögni nyugodj meg[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
gratulálok...látom már miért is választottad ezt az avatart
szerk: nem....egyáltalán nemtudom poénnak felfogni hogy rajtam röhögtök..nekem valahogy nem megy..bár biztos én vagyok a hülye de nekem nem megy...
Egyébként...TOMI-nak elnézem...mert ő tud ezt azt amit te még véletlenül sem...DE TE???
nem is ismersz!
Nemtudom egyáltalán hogy mersz bármilyen szinten is gunyolódni rajtam...Én sem röhögtelek ki a népdance miatt pedig hidd el hogy röhejesnek tartottam..illetve kaptam pár PÜ-t is azok után hogy itt bevillantottad a NAGY ezüstnyilat..mégse röhögtem....nem tudom neked hogy esett volna...
Itt szerintem be is fejezhetjük mert itt semmi másról ninc sszó, csak arról hogy picit sokat képszelsz magadról mert azthiszed hogy akivel játszottál már 3 cod4wart azt már te ismered annyira hogy kiröhögd amikor csak akarod..csak ez nem így müködik..
Kérlek...erre már ne is válaszolj...
[ Szerkesztve ]
-
CséZé
őstag
válasz Sirandrish #14544 üzenetére
leszarom h kiröhögöd a "népdance"-omat, nem neked tettem fel, csak belinkeltem ide, én már rég el is felejtettem am, de neked még mindig eszedbe van, úgy látszik olyan hatással volt rád
arról meg sztem nem tehetünk h neked nem megy az h semmiségen ne tudj elsiklani balhé nélkül, mostmár értem miért szeretnek a modik
engem most szépen ki akartál gúnyolni, de beleszarok érted? de mi hol gúnyoltunk ki téged? én nem sértődök meg egy fórumozó pitiáner hülyeségein.
a "nagy ezüstnyil"-amról már én is kaptam pü-t h: remélem nem kapom meg mert neki kéne. am meg lemerem fogadni h direkten neked címeztek egy pü-t h csézének szar az avatarja. ha meg ekkora lúzer az illető h nem meri a szemembe mondani hát kurvára tudok rajta röhögni, mert akkor az életbe is egy kétszínű balfasz. attól függetlenül h ismerem itt a fórumon avagy sem.
am meg én nem képzelek magamról semmit, ilyen vagyok fórumon az életbe és jól elvagyok hidd el.ja és én megengedem h válaszolj!
-
forceberg
veterán
válasz Sirandrish #14544 üzenetére
Most őszintén, ez mire jó? Tegnap nekem is beszólt, mégis lexarom.
Lehet, hogy ezért voltak figyelmeztetésed, mert nem bírod elviselni, hogy nem a tiéd az utolsó szó. Pont erre utal, hogy a te hsz-edre már ne is válaszoljon.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Sirandrish
legenda
Milyen hatással volt rám?
Olyannal max hogy én emlékszem arra amit mondol nem ugy mint te..
Miért szeretnek a modik? Tudod?
te egy Zseni vagy...Ehhez még annyi hogy megkértelek fejezd be...mégis nyomod a hülyeségeidet..akkor ki nem birja megálni balhé nélkül? Mellesleg 2 azaz KETTŐ balhém volt gyikuval...a többi bannt pl warezért kaptam..mert én lemertem írni azt amit te például nem...ezért is mondom..SEMMIT nem tudsz..egyáltalán SEMMIT...nemtudod hogy miért kaptam bannt és hogy mikor azt meg főleg hogy hányat de nyomod a hülyeséget..kérdem én: Amit nem tudsz abba minek szólsz bele? Egyszerüen nem bírom felfogni...tehát nem is tudsz se rólam se a bannjaimról semmit...akkor mit lovagolsz a témán???
Am meg mikor leírtam itt a véleményemet az avatarodról azután kaptam PÜ-ket de nekem nem lételemem hogy te elhidd amit mondok szóval elhiheted hogy nemérdekel...
forceberg: engem nem az érdekel hogy beszól..TS-en is csipkelődtünk egymással..nemérdekel..
engem egyedül az zavar hogy egy olyan témát erőltet amiről az égvilágon SEMMIT sem tud!![ Szerkesztve ]
-
CséZé
őstag
válasz Sirandrish #14547 üzenetére
na látod, ts-en is csipkelődtünk azt le tudod szarni ezt nem?
csupán azért nézed el Kiflee-nek mert ő jobban ismer? az tök mind1 h ugyanazon a párton van mint én? meg am is nem lovagoltam rajta, megjegyeztem h vicces az aláírása te meg jöttél durcázni. nem vagyok az aki szeret összeveszni a másikkal, főleg olyan dolgokon ami vicc kategória,tegnap meg Force-nak "beszóltam" ő elviseli felnőtt fejjel (ami am sem beszólás volt, hanem egy kis csipkelődés)
-
Sirandrish
legenda
válasz forceberg #14546 üzenetére
Igen elpasszoltam...elvileg ma utalják a pénzt...csapat már nincs..szóval csapatba már nem vagyok én se azért is kérdeztem hogy maga a felhasználónév maradhat-e de még nem válaszoltak.
Figyelj..normál wart is alig játszunk nemhogy CB-set..akkor meg minek?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Csyppa
senior tag
Ázegh, vesszetek má össze
(egyébként megvan a kresz )
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest