Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityeszka
őstag
válasz Pubszon #4052 üzenetére
Alaplap,proci,vga,ram.A játék megy fullosan csak pl lemegy 2map a 3.már nem tölt be.Vagy szokott olyat,hogy elindítom a játékot kiírja hogy Awaiting connection,eltünik és onnantól kezdve fekete képernyő van.
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
-
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
CoD 2-ben gépemen megjelent pár bug. Pl.: Kiképzésnél amikor dobjuk a krumplikat akkor az egyik dobást nem fogadja el.
Vagy ha valakit lelövök megáll egy helyben és nem tudok vele mit kezdeni.
Aki tud valami okosat mondani, az szóljon, mert van amikor egy ilyen bug miatt nem tudok tovább menni!
Gépem az adatoknál!Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
tenshun
tag
hát ez a rohadt ping kikészít mostmár, szar net:S. Pedig he nem laggolok nincs ellenfél:]
S|-||_|N! :] -
Neró
őstag
válasz feka007 #4073 üzenetére
Igen én is valami ilyesmire akartam célozni.
A FPS-ek PS-eken nagyon ratyi.Evvel egyetértek.
Inkább az ilyen autós játékok jók a PS-eken.tenshun hsz-ét nem értem.
Senki se érti vagy csak én vagyok felületes?
Mi van mivel?Ki van kivel?[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
Neró
őstag
| www.diablohungary.hu
-
30z.Samu
félisten
Sic Parvis Magna
-
Remington
őstag
az előbb nyomtam én is egy kis dm-et nosztalgiából, 50/16 lett a vége
https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
Neró
őstag
-
feka007
veterán
Rég volt az, amikor az nfs team a tökéletességre törekedett a játékainál. A PS-ről ordít, hogy már unták az egészet, és alig vártak, hogy kész legyen, egyszerűen nulla fantázia van benne., ahogyan a hülye sportjátékaikban is. EA elmehetne már a fenébe a hülye futószalagjátékaival...
-
Neró
őstag
válasz feka007 #4085 üzenetére
Csak össze dobtak valamit abba a hitbe,hogy úgyis tetszik majd valakinek mert NFS és húú de jó.Szerintem csak azért veszik meg mert mindenki az Undergrund és elöttiekre
emlékszik és miután megvett a legújabb NFS-t bizony nagyot fog csalódni,hogy egy
hip hop összedobott játékkal játszik és bizony ennek megis látszik az eredménye.| www.diablohungary.hu
-
danithe
tag
Szevasztok! nem teljesen ide tartozik de szerintetek nvidia 7300GS-böl a 256 mb vagy 512mb-sel tudok elérni több FPS-t??
AMugy nem rég alakult egy klán... ajánlom midnenkinek a szeróját
87.229.14.61:28980
Azt mondd, amit mondanod kell, ne azt, amit mások szeretnének hallani. Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást. Egy szakadékot nem lehet két részletben átugrani.
-
chungee
addikt
Van egy rejtély, amit nem értek.
Cod4-be 50-70 körül mozog a pingem cod2-be 30-50 ez mitől van
-
-
icons
addikt
Gigabyte 6-quad/s-series
C2d 6600
2Gb ram: 667 és 800Mhz es modulok
8800GTX Asus, 768MBHa semmi sincs húzva, akkor ennek kb mennyi fps kellene produkálnia?
-
Sirandrish
legenda
nah valaki magyarázza már el a hamachi használatát...haverral akarunk ftf-t és pl én lennék a host..tehát ő csatizna hozzám..hogy kéne nekem belőni?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- BestBuy topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Eredeti játékok OFF topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest