Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
3 hónap után elöszőr waroztunk és elvertünk egy klánt 35-5-re lol ment ám a wh meg minden szánalomJa aki szeretne velünk játszani pls írjon thx
-
Bencus88
nagyúr
Emberek!9 környékére egy 3v3-at ki akar szerverünk sajnos nincs.Lécci aki akar jelentkezzen nem káromkodunk tisztességes becsületes játékosok vagyunk thx
-
Balancee
aktív tag
Csinálhatnálnk egyszer egy kis ph-s és barátaik lövöldözést. Szerver nem probléma. Még a több szerver sem, vagy akár 50 slot sem (Aki ismer tudja miért mondom ezt) A játék modban meg az idöben kell csak megegyeznünk.
Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
robee19
tag
válasz Bencus88 #3158 üzenetére
Ez a probléma az én klánommal is, hogy nyáron kissé szétszéledünk. De azért néha összegyűlünk egy egy warhoz. Ha szeretitek az only rifle-t akkor összehozhatunk egy sd wart. Szerverünk van , habár a pam most bekakilt rajta rejtélyes körülmények közt . Tényleg valaki ha tud segíthetne. Ha megprobálok az obinet szerverén gyökérkönyvtárat válatni hogy elindítsam a pamot akkor kifagy az egész szero. Eddig futott minden gogszer nélkül és most...... ez a helyzet. :S
-
robee19
tag
Jah.... ha érdekel a klanom neve G.!.J0E és only rifle, sd-t játszunk. Ha jol gondolom akkor balancee ismer is engem.
-
athomi
veterán
Akik nem szeretnek kurva anyázós, beszólós klánnal játszani annak az ex.play klánt nem ajánlom. Ők vezettek, erre beirkáltak konzolról, hogy ''te gyökér csak a 3. lövésre sikerült'', stb.
-
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Még hiányos, de kezdetnek szerintem elmegy: [link]
Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
Balancee
aktív tag
-
Rolcsi20
senior tag
srácok a probléma a következő lenne, haver vett egy X1950Xt-t, feltettem neki legújabb drivert, és COD2be(mivel scak azzal játszik 100FPs körül van neki csak, előtte X800 volt neki azzal 250FPS-t ért el....mi lehet a gond?
Amd X2 5600@3150+HyperTX, Giga M59SLI-S4, 2GB Kingmax 800, Asus 8800GTS 320, 500GB Maxtor11-300, LG-H50L, AeroEngine IIBBP, Enermax Liberty 400W, Samsung SM-931BF, Logitech Classic key, Logitech G7+Steelpad 5L.
-
mayerlaci
senior tag
Szervert vennék valakivel felesbe!
CB europa tdm rank 18.
CB europa sd rank 66. -
bigdigit
addikt
mi a franc okozhat fps laggot?le van korlátozva 250-re de időnként akár 100fps esésem is van..abban a pár pillanatban meg olyan mintha 10-se lenne
egyébként ha minden oké meg se rezzen 250-en..
mondjuk /pill dolgozik az avg és a nod is...lehet ezek kavarnak be? -
Zso Ro
senior tag
válasz bigdigit #3182 üzenetére
Hat hallod nekem a Nod32 napi legalabb egy frissitese,de gyakran ketto mindig a gameles kozben jon el.Akkor viszont nekem nem szaggat,hanem megall a jatek,semmire nem reagal,csak a hang online.Majd miutan lezajlott a frissites minden egyes alkalommal ugy jon vissza,hogy ujraeledek
Egy megoldas tuti: leallitod a viruskereso aktiv futasat vagy az automatikus frissitest akkor,mikor jatszol.A progit erdemes nem kinyomni,mert ha Codban nem is tamadnak be,de a gepedet ellephetik kozben az ''ellenallok'. -
-
Balancee
aktív tag
Csaotok! holnap este 8-tol lesz a szeronkon egy kis össze zördülés. Aki akar jöjön. (ritka ez is mint a fehér holló)
193.202.63.15:28966Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
-
törölt tag
válasz Fastercowboy #3025 üzenetére
Hy!
Hát én is szoktam játszani de én amatőr szinten.Ha tudtok pár szerevrt ahol jokat lehet nyomulni akkor azt kérem osszátok meg velem. -
littlelion21
addikt
Hello!
1024x768-ban dx9-el, minden más maxon, 7.7-es catalyst-al a jenki kampány első pályáján 25-30 fps-t mért a fraps. Szerintetek miért? /Az előző kampányokban is hasonlóak lehettek az fps eredmények, csak akkor még nem szedtem le a fraps-t./ -
pityeszka
őstag
válasz littlelion21 #3195 üzenetére
Me annyit bír
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz littlelion21 #3195 üzenetére
Nézd meg frisebb catalystal, most 7.8-nál tartanak, és még ebben a hónapban kijön a 7.9...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest