Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Szia.
1. A legfontosabb, hogy egy szűzen telepített játék legyen, tehát nem hogy mod, de még magyarosítás se legyen a játék mappájába sehol!2. +set net_port "12345" <- így nézzen ki.
3. +set sv_punkbuster "1" <- Ez pedig így.
4. Legyen egy mappa a játék főkönyvtárába(pl mod), amiben a cfg file lesz, mondjuk server.cfg
És akkor ezt is tedd be az indítási parancsok közé: +set fs_game mod +exec server.cfg5. A server.cfg tartalmazza majd a server alap parancsait:
-rcon password
-slot
-killcam
-stb.Tehát valahogy így kellene kinéznie:
C:\Call of Duty 2\CoD2MP_s.exe" +set fs_game mod +exec server.cfg +set dedicated 2 +set net_port "12345" +set g_password asdasd +set punkbuster 1Ja és virtuális memória is kell neki, de lehet csak akkor ha 1-nél többet akarsz indítani.
Remélem tudtam segíteni.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
acc200
tag
Sziasztok!
Tudtok valami ilyen ingyenes tárhelyet, ahova fel tudnám tölteni a modokat, mert elég zavaró, hogy akik fel akarnak jönni arra a szeróra amit csinálok, akkor ugye le kell szedniük a modot ami fent van és az amx 9 kb/sec-el jön. (Jól tudom, h ezt FTP-nek hívják? )
Valamint lehet olyat, h fixálod a szeró IP-jét? Mert azt tudom, h mindig hozzám csatlakoznak, akkor ugye mindig a saját IP-met adom be+ a 28960.. Szóval ezt le lehet fixálni mondjuk valamire úgy, hogy közben nekem ugye változik az IP-m minden bekapcsolásnál...
Köszi!
Üdv!
-
-
sdaniel89
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene mert elakadtam hátha van itt valaki akinek van ötlete!
Nemrég vettem egy mini-itxes gépet szervernek. Erről a gépről szeretnék cod2 dedikált szervert futtatni de mivel az alaplapom egy itxes asrock a330gc amiben integrált Intel® Graphics Media Accelerator 950-es van amivel fórumokat átböngészve nem indul el a cod2 directx hibára hivatkozva ("Error: DirectX
("Error: DirectX has encountered an unrecoverable error.") legújabb directx újratelepítés sem segített dxdiagban meg a középső feature nem enabled valószínűleg a kártya kevés hozzá bár az asrock holnapján még a shadel model 2.0 is meg van említve ezért nem értem, jah és azt elfelejtettem hogy legújabb intel driver is fel van pakolva. Tehát azon a gépen nem játszani akarok csak hogy fusson a szerve
fusson a szerver ezt meg lehet úgy csinálni hogy az exe mögé odaírom, hogy +set dedicated 2 akkor consoleból elindulna a szerver de gyakorlatilag itt is elszáll! Kérdésem hogy van benne egy plusz pci port esetleg egy pci-os kártya elég lenne ehhez, hogy fusson és ha igen melyiket javasoljátok? Operációs rendszer - Windows Server 2008 R2 Köszi, hogy elolvasdtad. -
Dot
őstag
Megpróbáltam egy "régi" gépen elindítani.
...
Menu load error: ui_mp/wm_quickmessage.menu, line 20: menu has no name
------- Game Initialization -------
gamename: Call of Duty 2
gamedate: May 1 2006******* script compile error *******
unknown function: @ 251016
Error during initialization:
�script compile error
(see console for details)a gépről: xp sp2, intel atom n330, 2GB ram +2virtuális
Measured CPU speed is 1.60 GHz
System memory is 1024 MB (capped at 1 GB)
Video card is "Intel(R) 82945G Express Chipset Family"
Streaming SIMD Extensions (SSE) supportedehhez tudtok valami config file-t? :/
mod:
LOL, fölöttem sdaniel89 kollégának is hasonló a baja csak más az OS[ Szerkesztve ]
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
sdaniel89
csendes tag
Külföldi fórumon is azt mondják vegyél új "igazi" videokártyát, de szerintem egyrészt többet fogyaszt másrészről csak futtatni kéne.. valamelyik PCI-s kártya viszi?
-
sdaniel89
csendes tag
arra nincs keret alternatíva?
-
Dot
őstag
válasz sdaniel89 #10710 üzenetére
[link]
talán nm10-es chip-re keresgélj, hogy mit tud. Nekem még újmod:
Ez nagyon sajnálatos, hiszen a GPU DX9-es képességekkel bír, támogatja a Shader Model 3.0 és OpenGL 1.5 technológiákat is, ám a hardveres videó gyorsítás kimaradt a funkciók közül.szerintem bukta.
[ Szerkesztve ]
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
-
snataniel
tag
Nekem is volt régebben Integrált karim laptopban. Nem sikerült codozni.
Üdv!Kárpátia!!!
-
sdaniel89
csendes tag
Sziasztok!
Időközben találtam hozzá moddolt drivert és ezzel megy aki esetleg akar játszani vele bár elég kevés fpssel de mint mondtam nekem a szerver miatt kell de így legalább fut szóval a driver
http://groups.google.com/group/intel9x-gaming/web/drivers-for-9xx
-
sdaniel89
csendes tag
Jó jó azt írtam is, hogy nekem nem kell csak esetleg aki játszani akar érted : )
-
sdaniel89
csendes tag
Viszont most másik hibába ütköztem a szerver fut xfire szerint plusz a játék szerint is csak amikor próbálok csatlakozni Bad key hibaüzenet! A szerveren eredeti cd kulccsal telepítettem a játékot a 28960, 20700, 20710 es portok nyitva vannak! Ahonnan próbálok felmenni szintén eredeti kulcs és nem ugyan az a szerveren lévő kulccsal, mégis Bad key hibaüzenet! Mi lehet a baj?
-
Pubszon
veterán
válasz sdaniel89 #10720 üzenetére
A baj valószínű a master szerverrel való kommunikációval van..
Ezt nem vágom, mivel nem foglalkozok eredeti szerverrel, de valami olyasmi, hogy a szervered nem tud infót küldeni, így vissza se kapni, hogy a CD kulcs tényleg eredeti e vagy sem és emiatt biztos ami biztos, fel sem enged.
A többi pedig már warez témába ütközne, ezért nem írom le...ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
sdaniel89
csendes tag
értem de miért lehet, hiszen nyitva van a 20700-as és a 20710-es port...
-
Patrick
addikt
Akinek gond volt win7 alatt a cod2 (origy), már mint, hogy a játék kifagyott egy idő után (pb nem komunikál), arra végre meg van a megoldás. Még tesztelem, de úgy tűnik, hogy végre működik és nem fagytam eddig ki.
Voltak itt olyanok, akiknek volt ilyen gondjuk ha jól tudom.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Patrick
addikt
Vezérlőpult, Felügyeleti eszközök, Szolgáltatások.
Azon belül pnkbstrA és B van, az A az el van indítva, viszont a B az nincs. Jobb klikk a B-re, tulajdonságok, bejelentkezés fül és pipa a szolgáltatás együttműködhet az asztallal.
Elvileg ezt minden gép bekapcsoláskor el kel játszani.A másik pedig; C:\Windows\SysWOW64-en belül megkeresni a pnkbstrA és B-t, jobb klikk tulajdonságok, kompatibilitás fül. XP SP3 mód, vagy VISTA SP2, valamint a program futtatása rendszergazdaként.
WIN7 64 bit-es opom van és 1 óra cod4 után sem fagytam ki, eredeti szerverről az origy gammel. Mert, hogy eddig totál kifagyott állandóan. Egyenlőre jó. De majd még tesztelem.
Ja igen, Cod2-ben egy mapot toltam még csak... kb 20 perc volt.
[ Szerkesztve ]
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
-
sdaniel89
csendes tag
Miért ne lenne?, de időközben rájöttem mi volt a probléma azért köszi a segítséget!
-
acc200
tag
Sziasztok!
Kellene nekem a pécsi cod 2 map.. Megvan esetleg valakinek? Vagy tudna valami oldalt adni, ahonnan le lehetne tölteni? Mert én eddig nem találtam..
Köszi előre is!Üdv!
-
acc200
tag
válasz pr1mzejEE #10733 üzenetére
Igen, cod4-eset én is találtam, de mind1 megoldódott, megtaláltam végül.
Még 1 kérdés: Valaki ért a módokhoz? Elkezdtem így haveroknak módos szerókat csinálni, pam, meg admiral és közben megtaláltam ezt a quake head shot módot, de aztán azt nem tudom ezekkel a módokkal együtt használni, mert asszem valami olyasmit ír a leírásban, h bármely mód alatt játékmód alatt működik..
-
Skillerz
aktív tag
Hali! meg tudná valaki mondani hogy a Cod2 Beállitásokban a "Nézés" vagy "Nézelödés" (magyarositva van:S) menü ponton belül a "Sima" vagy "lágy" egér mire jó? mert eddig ki volt kapcsolva, de bekapcsoltam és semmi változást nem érzékelek ez normális?
[ Szerkesztve ]
battletag: bArney#2866 PSN ID: Nigma911
-
snataniel
tag
Hali!
cl_avidemo ... mennyi az optimális érték? Ahol már teljesen folyamatosnak látod a cuccost?
Nincs kedvem 250-el szarakodni mert iszonyat lassan rendereli le...Kárpátia!!!
-
Phvhun
őstag
válasz snataniel #10736 üzenetére
Avidemozni nem 125 fps-el kéne.
Kis infó :
http://buttonbashers.ycn-hosting.com/?page=forum&action=viewthread&thread_id=611A tutorban énis meg vagyok említve, csak hogy dicsekedjek egy kicsit .
[ Szerkesztve ]
-
Adonimus
senior tag
Hali. Szeretném megosztani lassan 2 éves videómat Veletek. 5 percet megér.
A képarány már nem az igazi a 16:9-es monitorokhoz, de akkoriban a 4:3-asokon nagyon jól mutatott.
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
snataniel
tag
Hali!
Van itt valakinek steelseries XAI egere? Mert én vettem egyet de olyan mintha késne az egér... : ( . 2000dpi / 1000MHz polling / QcK mini szövet egérpad. Az egérrel lesz gond vagy esetleg az egérpad nem megfelelő?Kárpátia!!!
-
snataniel
tag
Elvileg jó az egér csak faterom monitora nem valami jó cucc.
És azért érzem úgy mintha késne vagy szaggatna.Kárpátia!!!
-
snataniel
tag
Hali!
Call of Duty 2 ill. Call of Duty 4 játékoknál melyik kártyával járok jobban?
460GTX 1Gb vagy 4870x2 ? (konkrét fps)
Üdv!Kárpátia!!!
-
snataniel
tag
válasz Black Dragon #10747 üzenetére
Most GTX 460 kártyám van csak kíváncsi voltam.
Még egy ilyen típusú kérdés:
460 GTX vagy 295 GTX ? : D
Ez már egyértelműbb de azért megkérdezem.Kárpátia!!!
-
fazr
senior tag
válasz Black Dragon #10747 üzenetére
Nem nagy gépigényű a cod, ezért szerintem olyan mindegy, főleg cod2-ben nem számít, mert elég régi játék. Nekem ezt produkálta cod4-ben Radeon 4890
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- PlayStation 5
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest