Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    Nahh, 12GB frissítés elkezdett csorogni.
    Megvárom, míg a család elcsendesedik (még vagy két óra) azután csapatás hajnalig. Fárasztó egy hobbi... :D
    Kíváncsi vagyok, a gyakorlatban hogyan jelentkeznek a fegyver módosítások. Itt is szívesen használom az FR 5.56 (aka FAMAS) AR -t, de valahogy nagyon gyengének találtam - sajnálattal olvasom, hogy tovább gyengítettek rajta :( Fogalmam sincs, mi lesz a befutó fegyó, szégyenszemre ki kellett próbálnom az LMG -ket, pedig nem vagyok híve - eddig egész jól adták a killeket.
    Meglátjuk, a módosítás után milyenek lesznek az erőviszonyok.
    Nekem eddig nagyon bejön a játék, és bár nagyon más, mint a nagy kedvenc MW2, de azért a párhuzam is sok. Egyelőre élvezem a mókát, nincs camp (részemről :D ), futok, megállok, vadászok (levadásznak :DDD ), szóval élvezkedés van, a K/D arány is majd 1 (tudom, ez nem nagy dolog - proéknál), pedig erre aztán végképp nem figyeltem eddig. A gunfight még mindig nagy kedvenc, még ha el is pics@znak néha alaposan :DDD
    (#3752) kidboy_46: Dettó. Közelről remek az M4A1, de távolra már sokkal jobbak is vannak, van, hogy fél tár belemegy az ellenbe (hit hang szerint), majd elszalad, rosszabb esetben visszalő (és két hitből leszed... :( )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák