Új hozzászólás Aktív témák

  • Black Dragon

    addikt

    Hali!

    Rég éreztem késztetést arra, hogy fórumozzak, de gondoltam leírom valahová bánatomat a játékkal kapcsolatban. Sok helyen vegyes érzelmeket olvasni, mégis a legtöbb helyen az évtized codjának meg hasonlóknak tartják ezt a játékot. Nos, véleményem szerint a fejlesztők kifogytak az amúgy is kevés ötletükből és csináltak egy BF alternatívát, ami se nem BF, se nem cod. Végülis sok más baj nincs vele, csupán az, hogy ez semmilyen lett, illetve pontosan az olyan játékosok fellegvára lett, akik élnek halnak a campelésért, eddig nem tudták kamatoztatni a tehetségüket de végre eljött a pillanat, itt hirtelen prok lettek.

    Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy akiknek ezek a mapok az agyából kipattantak beleszarnék a szájába, mert ezt ők sem gondolhatták komolyan. Ennyi szobadíszt az évtizedes cod pályafutásom alatt nem láttam, az pedig számomra csak tetézi a dolgot, hogy konkrétan annyi indokolatlan fejest kaptam és adtam a játék során, amennyit eddig az összes codban együttvéve. Értem én, hogy gunsmith, fossá moddolhatod a fegyveredet, húzd fel level 71-ig, rakj rá lógós szarokat, színezd is be, mert mé' ne, de ettől kellene jobban éreznem magamat? A spawn rendszer egy hulladék, a spawn camp és a spawn kill tökéletes kombinációját alkották meg, nem értem, hogy ők miért nem próbáltak ezzel a játékkal játszani is, mert szimplán undorító tud lenni (a team balance is, de azt már megszoktam a korábbi codokból, hogy szimplán szar).
    A shotgunokról ne is beszéljünk, tisztára olyan érzésem van, mint mw2-ben az akimbo shotisoknál, azok sem érdemelték meg az életet.

    De hogy valami jót is mondják a játékról, a sniperbe végre tényleg meghalnak (általában) az emberek, illetve a story mód tényleg fasza lett, a coopot még nem próbáltam ki.

    Nyugodtan ássatok el a véleményemért, aki játékon belül szeretne elásni annak is megadom a lehetőséget, az Activision ID-m (PS4): RiDu#6571118

Új hozzászólás Aktív témák