Új hozzászólás Aktív témák

  • Ed3r_X_

    nagyúr

    válasz csibe1 #27643 üzenetére

    Kevés volt már a Xeon(i7 2600) és a GTX 1060@6GB. A 12GB RAM se vitte előbbre a dolgokat. Egyelőre a régi gépem árából összeraktam egy i5 9400, 16GB RAM, 1TB NVme triót, egy középkategóriás lappal, aztán 1-2 hónap és veszek egy VGA-t is bele. De ilyen árak mellett rendesen sír a szemem, mert egy kinézett 1080, vagy 2060 is 200k minimum.
    Viszont monitort is kell majd vegyek, mert tippem szerint azzal sem oké valami, vagy a színek, vagy más, de marha rossz a tárgyak és karakterek láthatósága. Mindez párosul ezzel, és totál tönkreteszi az élményt, hogy emiatt hátrányban vagyok.

    Vanguard mondjuk annyira nem érdekel, haver is szidja (nagyjából egy az ízlésünk), inkább megvárom az MW2-t. Remélem azt nem fogják elcseszni.

    Battlefield meg régóta nem izgat. Anno a BF3-mat megvettem, de 1-2 nap után hagytam is.
    A sarkon lévő fickót közvetlen közelről 7 lövéssel tudtam leszedni pisztollyal, mindezt HC szerveren. CoD féle HC módhoz vagyok szokva, 1 lövés, 1 ember. Na ez nagyon nem jött be a BF fronton :D

    “Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

Új hozzászólás Aktív témák