Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
raver
aktív tag
Mi van a 3c-sek közűl csak nekem megy a net?
Így nem lesznek ingyen hónapjaitok. -
Robaj
addikt
Nekem megyeget, nagyon is
Volt 64 focimeccs átlagban 1 gigás stream, abból kb megnéztem 40-et így, szal 30 giga csak fociból min megvan
Még jó hogy nincs 150 gigás korlát.
Még 19 K megvan a 20-asból a telóhoz, majd augusztusban feltöltöm, ugye úgy nem veszik el?
UI: még szombaton telóztam, hát a vonal borzalmas volt, recsegett, alig lehetett érteni valamit, eddig jó volt, ma újra telózok, remélem jobb lesz. (Vodás teló)
[Szerkesztve] -
Thulcandra
senior tag
Arra figyelj h telefonálás közben ne menjen semmi fájlcsere vagy akármi fel/le töltés, mert az bekever rohadtul.
Nekem eddig mindíg tökéletesen működött tré mobálj, vodka irányba is." Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
3C_adsl
csendes tag
Kedves Robaj!
Arra tényleg figyelj oda, hogy ne nagyon menjen se http, se fájlcserélő v. letöltő program. Normál esetben a windows, és az egyszerűbb routerek nem tudják különválasztani a beszéd, és az adatforgalmat. Így sok esetben az adatforgalom elnyomhatja a beszélgetést, és ilyenkor recseghet.
Lehet már kapni olyan router-t, ami tudja a QoS-t, tehát tudja priorizálni a forgalmat. (ez főleg a feltöltésnél fontos, mert kb 40-50 Kbit/s (8-9Kb/s) fel illetve letöltési sebességet igényel a VoIP) Főleg a feltöltés a szűk keresztmetszet ADSL internetkapcsolatnál.
Erre figyeljetek oda, és tökéletes lesz
A feltöltőkártyából meg érdemes ajándékba is adni, főleg ha ilyen sok van belőle -
Thulcandra
senior tag
válasz 3C_adsl #1604 üzenetére
Arra azért válaszolhatnátok végre, hogy ez a kártya érvényesség hogy is van
A felhasználhatóság napjáig kell feltölteni, s az összeg utána korlátlan ideig ott marad, míg le nem beszéljük.
vagy
A felhasználhatóság napjáig kell feltölteni, és lebeszélni is, a fennmaradó összeg elveszik?" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
3C_adsl
csendes tag
válasz Thulcandra #1606 üzenetére
Hétfőn tudok válaszolni rá. Remélem addig még tudtok egy picit várni
-
-
törölt tag
-
3C_adsl
csendes tag
Hivatalos információ:
A NetPhone kártya érvényességi idejéig lehet feltölteni a kártyát, és után korlátlan ideig rendelkezésre áll.
Tehát a lényeg, hogy még az érvényesség lejárta elött le fel kell tölteni az összeget. (ha tudod, hogy sokáig nem tudod lebeszélni, érdemes ajándékozni is belőle )
Ha valaki nem kapta meg a szerződését (maximum 1,5 hónapos átfutási idővel), az telefonáljon be, és megnézzük mi lehetett vele. (Mindenképpen tudunk másolatot küldeni róla) -
Robaj
addikt
válasz 3C_adsl #1612 üzenetére
Ma kaptam csekket. 07.06-án adták fel, 07.18-án ér ide és fiz., határidő 07.21
Nem is aza lényeg, hanem elvileg 2 hónapom van ingyen, mégis 8988-as számlát kaptam (egy 100% hogy van)
Na majd ma telózok 1-et ügyfélszolgálatra, remélem azt mondják nem kell befizetni.
UI: 0,2667 hónapx7490-et levontak, ez most a 2-ből az 1ik ingyenes hónapom? (6. hó) Valamint hozzáadtak 1 hó x 7490 (+áfa)-t. (7. hó), akkor nem járt volna még 0,7333 hónap ingyen júliusban?
[Szerkesztve] -
Thulcandra
senior tag
Én is ma kaptam számlát, elvileg nekem 1 ingyen hónapom volt, de csak fél hónap van jóváírva (június 16.-tól vagyok 3C-nél), a júliúsi hó már teljesen ki van számlázva.
Nem fordítva kellett volna? A június felét kiszámlázni, s a júliust jóváírni" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
Robaj
addikt
Jól sejtettem, 2 ingyen hónapom van, de vmi bibi volt a számlázási részlegnél, most ez kifizetem, megkapom a 22 napomat és a + 1 hónapomat. Nagyon jó az ügyfélszolgálat
Thulcandra: én is így gondoltam. Ezt most ki kell fizetni (hogy ne legyen gond), augusztusra kapok teljes hónapot ingyen, majd szeptemberben megkapom a maradék 22 napot, és csak 8 napot kell fizetnem.
[Szerkesztve] -
törölt tag
ahogy elnéztem azon logika mentén épül fel a dolog, h attól a hónaptól ingyenes, melytől megkezdődik a szolgáltatás. azaz pl. nálam az egyik ingyenes hónap a március (vagy április?) volt, és márc. 26 környékén kezdődött a szolgáltatás. azaz az első hónapra juott kb. 6 inygenes nap.
[Szerkesztve] -
Árpy
tag
Nem tudok belépni a számlázási felületre, pedig tuti jó telsfonszámot és jelszót adok meg.
-
Robaj
addikt
Nekem most jó.
-
Árpy
tag
Otthonról nézted vagy más gépről?
-
Thulcandra
senior tag
Azt tudja-e v.ki, hogy ha valamelyik ismerősöm külföldön van, akkor a mobilján fel tudom-e hívni 3Cphone -al, és ha igen, akkor az neki fáj-e valamibe?
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
Thulcandra
senior tag
válasz Thulcandra #1626 üzenetére
Na ezt közbe megválaszoltam, h igen, fáj neki.
3netphonnal lehet nyilvános fülkét is hívni?" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
raver
aktív tag
Nektek is szakadozik mostanában?
Tegnap nagyon xar volt. Kb 15-20 percenként szakadt. -
Hequila
őstag
Van valakinek infója arról, hogy a 3C enged-e több egyidejű csatlakozást ugyan azzal az ID/Pass kombinációval (modemre switchet dugva lehet-e osztani a netet)?
''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
-
Hequila
őstag
válasz #95590400 #1633 üzenetére
Köszönöm!
És ez kb. mikor volt? (a dátumra vagyok kíváncsi, mert régebben az Externet is engedte a 3 kapcsolatot, de már nem engedi), Illetve milyen előfizetéssel (magán vagy vállalati)?''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
-
-
raver
aktív tag
Az első kép nem hibaüzenet. Nálam is ki szokta ezt dobni, amig ben nem állítottam az automatic tárcsázást.
A másodiknál pedíg nem tehetsz mást, mint újratárcsázol. Ha az sem segít akkor modem reset. Nálam ez be szokott válni.
Amúgy szvsz megint fejlesztenek valamit, mert Dombóvár és környékén, múlt héten volttak nagy szakadások. De már minden műxik rendesen. -
helkis
veterán
az első kép helyett a ''felhasználói név+ jelszó ellenőrzése'' szokott megjelenni, és utána csatlakozni.. gondolom ez lefut elötte is olyan gyorsan hogy nem veszem észre, de itt az a problem, hogy itt megáll a folyamat.. utána jön a hibaüzi. ha sikerül is csatlakozni, akkor egy idő után 30perc, vagy kevesebb ismét lefullad a net. csatlakozva maradok de nem jön be semmi.. ezt nem nevezném kielégítő szolgáltatásnak!
aki csak játszik, vagy szörföl biztos nem gáz, de aki esetleg pénzt is keres vele munkját végzi annak megkeseríti az életét, ill sok k-t is bukhat miatta.. stb.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Hequila
őstag
Mivel nálam hibásan jön be a 3C oldala (lehet, hogy nem csak nálam), így megkérdezném:
Ennel a szolgáltatónál is megvan az a baromság, hogy csak akkor tudok velük szerződni, ha megelőzőleg 3 hónapig nincs a telefonvonalamon ADSL?''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
-
törölt tag
válasz Hequila #1636 üzenetére
végülis sajna csak 2 gépre tudtam. a harmadikon épp oblivionozik szüleim 2. sikertelen kísérlete. ez betart neki sztem 10-ig. de napközben meg azért nem lehet hozzányúlni, mert melóhoz használja.
de 2 géppel simán felengedett.
és most legalább végre kicseréltem a gépem kontakthibás utp kábelét. néha szarozott.
szakadáshoz: nálam a rúter folyamatosan 90-160 órás uptime-okat produkál igen régóta. -
Robaj
addikt
Telózni akartam, de nem megy
SIP: not registered
Be akartam lépni a www.3c-hungary.hu-n (bejelentkezni), de nem sikerült. -
Robaj
addikt
Kaptam 1000 ft-os jóváírást a kiesésért, nagyon korrekt
-
Robaj
addikt
válasz Thulcandra #1648 üzenetére
Tisztelt Ügyfelünk!
Ezúton kérjük elnézését 3NetPhone szolgáltatásunk közelmúltban tapasztalható kimaradásáért. A 3NetPhone felhasználói körének folyamatos b''ovülése, Magyarországon és Angliában a szolgáltatást biztosító szerverek szoftverfejlesztését, illetve új tartalék szerverek bevezetését követelte meg, amellyekkel ügyfeleink számára sokkal megbízhatóbb és rugalmasabb telefonszolgáltatást tudunk biztosítani a jöv''oben. A szerverek beüzemelése során keletkezett váratlan technikai probléma okozta az üzemszünetet, melyet sikeresen elhárítottunk.
Megértését el''ore is köszönjük, kárpótlásként pedig Önnek bruttó 1000 Ft-ot írunk jóvá egyenlegén.
Üdvözlettel,
Cvetkov Sztefan
ügyvezet''o igazgató
És tényleg rajta van az 1000-es az accomon. -
Thulcandra
senior tag
Nekem is!
Nagyon zsír ez a 3C szeressem nagyon!
/me bőnyálas köpködést eszközöl volt szolgáltatója, az Enternet felé
Most már csak másodperc alapú számlázás kéne... Habár mit sírok még mindíg azt a 15... illetve most már 16 ezer forintot beszélem le, amit ajándékba kaptam" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest