Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Nem kötelező nekik minden nap ip-t váltani, mellesleg mért baj neked, hogy nem kapsz újat? Nekem az Enternetnél dinamikus ip-m volt, mégis csak akkor változott, ha valamiért leszakadt a router. Volt, hogy hónapokig ugyan az volt.
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Árpy
tag
Ha töltök le pl a rapidról (kizárólag céges fájlokat), akkor max 70 megát lehet utána várni kell 80 percet. Nos, én nem akarok várni.
-
Mosqu!to
addikt
Próbáld ki azt, hogy kihúzod az ADSL modemet majd visszadugod. Nálam ilyenkor új ip-t osztott anno mindig.
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Árpy
tag
A PCből vagy a 220ból?
-
LeG3Nd
tag
Arra még nem sikerült rájönnöm hogyan kell a telefonálásra adott 15.000 forintocskát elhasználni.Valaki segítene?
shorter of breath and one day closer to death
-
Mosqu!to
addikt
Egy kicsit kezd kurvára elegem lenni. Pingelem bix.hu -t, és kb minden 30. adat elveszik, és van, amikor egymás után 3 is. Ilyenkor szakadok a szerverekről
-
phanfantom
senior tag
Ehhez is kell telefon előfizetésnek lenni?
-
Mosqu!to
addikt
válasz phanfantom #1164 üzenetére
Az összes ADSL telefonvonalon keresztül működik.
-
Mosqu!to
addikt
válasz tomcsi23 #1166 üzenetére
Ezzel amúgy leginkább arra szeretném ösztönözni a népet, hogy ne váltsanak szolgáltatót, ugyanis ha még többen regisztrálnak, még szarabb lesz a kapcsolat, és nekik is lesz egy rossz vonaluk, nekünk meg egy még rosszabb...
Holnap leüvöltöm mindenesetre a fejüket, hogy mi ez a nevetséges szolgáltatás, ami még webezésre sem használható, mert félóránként van egy 2 perces web kimaradás..Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
gurgo
tag
Nekem kb dél óta most ''jött vissza'' a net
Egész eddig csak ip alapján voltak elérhetőek a szerverek -
a.Dini
csendes tag
Sziasztok!
Netrádiót hallgatok vagyis hallgatnék de a 128/64 kbps rádiók szaggatnak, csak a 48kbps tudom hallgatni. Ez egy modem sebessége nem egy adsl-é ez viszont már szerződésszegés mert a minimumot sem biztosítják. -
raver
aktív tag
Hy
Én már használom a netet 1 hónapja,, de még csa 2 szakadás volt. ( kopp-kopp)
A net rádióval kapcsolatban, én tudok hallgatni 128k-s adókat is. -
gurgo
tag
válasz Mosqu!to #1167 üzenetére
Üvölts az én nevemben is mert most lettem figyelmes, hogy valóban bizonyos időnként lebénul a net: nézem a feltöltési sebességem, és látom, hogy 10-30 percenként kb 20 másodpercre megáll az élet.. ekkor tökéletes 0 a sebesség, bár elötte, utána fullon pörög
Remélem mihamarabb lesz valami javulás! -
Merlini
tag
gurgo:
Üvölts az én nevemben is mert most lettem figyelmes, hogy valóban bizonyos időnként lebénul a net: nézem a feltöltési sebességem, és látom, hogy 10-30 percenként kb 20 másodpercre megáll az élet.. ekkor tökéletes 0 a sebesség, bár elötte, utána fullon pörög
Én is ezt tapasztalom + DNS-es gond is van 1-2 hete, nem akarnak bejönni időnként oldalak.
Mikor jelentkeztek nálatok ezek a hibák?
Szerintem mindenki írjon nekik e-mailt!
adsl(kukac)3c-hungary.hu és/vagy info(kukac)3c-hungary.hu címre -
Árpy
tag
Az oldalak nekem sem jönnek be sok esetben. Ilyenkor várni kell vagy frissítgetni.
A sebesség pedig változó, 300-1100ig az 1Mbites.
Pingelni nem szoktam.
Az ftp-jük is szar.
1. nincs webes elérés
2. nincs php
3. kegyetlen lassú
4. feltöltök anyagot és nem látszódik, pedig nincs hibaüzi
5. sokszor el sem érem, mert nincs kapcsolat. -
Shadows
senior tag
Nekem is ez a helyzet mert néha rohadt lassú vagy pörög mint atom vagy szétkapcsolgat
Az is server hiba lehet hogy szétkapcsol a kapcsolt
Meg van olyan hogy halgatom a radiodeey-t és a winamp egyszerűen kidobja aztán baszik bufferolni erre megoldás???Csak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
veterán
válasz Mosqu!to #1167 üzenetére
ne váltsanak szolgáltatót, hogy csak neked legyen olcsó neted?
Sztem eddig túlságosan el voltatok kényeztetve eddig az ADSL-el, ez semmi ahhoz képest ami a HDSNET-nél volt fél éve kb. Most már sokkal jobb a helyzet, de tegnap én is képtelen voltam normálisan COD-ozni, mert akkora volt a packet loss és a ping, hogy timeout miatt még a szerver is kidobott többször. Szóval minden csak viszonyítás kérdése, az olcsó húsnak meg híg a leve , de ADSL-ből én most is a 3C-t választanám, a pénz nagy úr ugyebár... majd belejönnek -
Mosqu!to
addikt
Bármikor visszaváltanék az Enternetes netre! Lehet, hogy pár ezer Forinttal drágább volt, de cserébe 3 éven keresztül megállás nélkül packet loss nélkül pontosan azt a sebességet kaptam, amire előfizettem. Soha nem volt kimaradás, és szerelés is csak 1 évben 1x, az is valamikor hajnali 2-6 -ig kb. Ezzel a nettel pedig mostmár 2 hete csak a szopás van, játszani képtelenség vele, webezni képtelenség vele, és a letöltés is ingadozik 70k-kat, persze csak lefelé. Illetve amit írtam, cs-ben 40-es loss-om van, illetve LFS-ben nem tudok 20-25 percnél tovább egy szerveren maradni, mert szakadok. Ki szeretne ilyet, akár olcsón is?
[Szerkesztve]Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Árpy
tag
Vajon a 3C-sek is olvassák?
-
veterán
válasz Mosqu!to #1179 üzenetére
Most megint itt irogathatok warozás helyett, mert 30mp-enként 3-5mp-re 1000ms fölé megy pingem...
A többi net nem csak pár ezer forintal drágább, mert akinek lejár az előfizuja ugye a 3 hónap miatt semmilyen akcióban nem vehet részt, ez aztán a szivatás!
Elöbb vagy utóbb megoldódnak a gondok sztem, mert ha nem akkor úgy is otthagyja őket mindenki, a szerződéstől függetlenül, vagy az NHH rendbeszedi őket...
Egyébként úgy is az első 3 hónap ingyen van nem? -
Mosqu!to
addikt
Valóban van fél évem ingyen, de ez akkor is nevetséges! A gond az, hogy most is 5 percből 4-ben nincs web! Egyszerűen nem hozza be az oldalakat. Játékokat már meg sem merem próbálni. Valami hihetetlen szemét. Otthagyni meg kár őket, mert úgyis rádverik az egész éves díjakat, mert ez a határokon belül van elvileg, bár mostmár olyan sűrűn megy el a net, hogy sztem át fogják lépni a határt, aztán megbaszhatják. Szerintem érdemes lenne egy PH! 3C panasz talit tartani. Bemenne minden panaszos ph-s és ismerőse, és egyéb fórumokról toboztott ember a 3C-hez, és kivernénk a balhét. Talán kicsit összekapnák a gyatyájukat.
-
Merlini
tag
Árpy: Vajon a 3C-sek is olvassák?
Írd meg nekik levélben, sőt az a legjobb ha mindenki ír nekik.
Loha: Egyébként úgy is az első 3 hónap ingyen van nem?
Már más akció van, június elejéig ingyen ADSL, plusz ha beír valakit hozónak akkor még 1 hónap azaz júliustól kell fizetnie. Most 10eFt eltelefonálható + hozó esetén még +5eFt. -
törölt tag
sziasztok,
nem olvastam a fórumot már jó pár hete, most azért jöttem, hogy olvassam a tapasztalatokat, mert sajnos nálam is akadozik a net, és ehhez nem voltam hozzászokva
szóval, akkor most a 3c nem tudja a szolgáltatás rendesen biztosítani vagy a t-com-nál van a gond?
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
válasz #61275904 #1185 üzenetére
A 3C 2*100Mbitet bérel a TComtól, ami most fogalmam sincs, hogy hány emberre oszlik el, de biztos, hogy többre, mint amennyit elbír, emiatt ez a lassulás. Szeirntem.
-
octavio
csendes tag
Tegnap kaptam meg a felhasználónevet és a jelszót. Az elvileg 3 megás netem max 1 mega volt este, ma még annyi sem, plusz ma már nem tudok levelet sem küldeni.
Ez miatt váltottam, az előzőnél is ezt ''játszották'' el -
Orc
senior tag
Ne izguljatok, nem csak a 3c szarakszik, nekem T-online adsl van és ma nekem is lassúlás volt plussz levelet sem tudtam küldeni/fogadni. Ha megnézitek a tcom bix statot[link], akkor látszik is, hogy 12 után visszaesett a forgalom.
[Szerkesztve]Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
-
raver
aktív tag
HY
Hát... Nálam semmi gond . A netes rádiók közűl tegnap este kb 2 óra hallgatás után nem volt hajlandó pufferelni. De a problémát megoldotta a winamp bezárása, majd újboli megnyitása. -
(Doki)
tag
Sziasztok!
Kb. 5 nap óta nekem is carakszik a nettem már böngészés közben is, nem akarja betölteni és a letöltésem is össze vissza ugrál, de játszani sem tudok a Battlefield 2-vel akkora laggok vannak, hogy nem lehet játszani, de még egy chaten is nagyon laggol az elején nem voltak ilyen gondok nem tudom mi lett a nettel, hogy mindenkinek kezd tönkre mennie, jó lenne már, ha csinálnának is valamit mert ez így hosszú távon nem lesz jó, még böngészésre sem lehet használni!! Én sem tudok internet rádiót hallgatni folyton megszakad -
Mosqu!to
addikt
Ma egész nap nem volt netem. Most jött vissza, de még most is haldoklik
-
gurgo
tag
válasz Mosqu!to #1193 üzenetére
Olyan már nekem is volt, hogy nem ment a net a napokban, de most mikor neked nem volt, nekem végig ment, ha a mostani szar minőségben is (igaz most is csak feltöltés ment, de stabilan) Nincs ötletem miért van az, hogy egyszer az egyik usernek nem megy, máskor a másik usernek, mindenesetre nagyobb valószínűségét látom annak, hogy tényleg a t-com szaraxik elvégre ha megy a 3c akkor mindenkinek ugyanannyira kéne mennie, feltéve, ha a t-com helyesen továbbítja a cuccost és nem diszkriminál a 3c szervere (vagy nem bírja a vasuk a sok usert??)...
Egyébként nem/I] t-com irányban van 2*100Mbit kapcsolata a 3c-nek (már amennyire én értem) hanem a bix-re kapcsolódik ennyivel, de a bix oldalán csak egyszer 100mega van feltüntetve, ha jól látom, igaz ennek is kb 40%os a terheltsége, habár február - az akció kezdete - óta folyamatosan és gyorsan növekszik, de még közel sincs fullra leterhelve. Ebben a témában Shabarulez szakvéleményére lennék kíváncsi.. -
gurgo
tag
Még azt figyeltem meg, hogy a sebesség és ping problémák elsősorban belföldön jelentenek gondot: már kétszer-háromszor mikor az ''elment a net'' jelenséget tapasztaltam, a külföldi oldalak gond nélkül bejöttek és a ping is nagyon rendben volt. Esetleg egy játékos megpróbálhatna külföldi szervert használni, vajon ott is laggol?
-
Shadows
senior tag
de mi lesz akkor ha 1X100mbit lesz nem 2X100 akkor az kicsit gáz ugyanannyi userra nem?
Szerintem is a t-com szarakodik mert haveromnak gyöngyösön egész éjszak nem volt net csak másnap reggel
Amúgy tényleg elég idegesítő ez az egész de legalább nyáron duplikálnak országosan ez a jutalom remélemCsak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
Mosqu!to
addikt
Erről van szó! Az itthoni szerverekről állandóan szaakdok, de a külföldieken vígan játszom egész nap jó pingekkel!
-
gurgo
tag
válasz Shadows #1196 üzenetére
Nem gáz az a 100Mbit, mert egyenlőre a stat szerint sosem volt még 50%-os terheltségű sem (kevés user kis sávszélen is elfér )
Egyébként néha próbáltam a t-com adsl tesztszervert, ott is a 3 helyett gyakran csak 2 megát hozott az eredmény... (múlt idő mert ma a sebesség rendben van nálam) -
BlackV
őstag
hmm... most erre mit mondjak... mondjuk egy közhelyet: Én megmondtam...
OFF: Magyarországon vagyunk fogjátok már fel! Ami olcsó és jó, az álom... Ébredjetek! -
octavio
csendes tag
válasz octavio #1189 üzenetére
Tegnap felhívtam az ügyfélszolit. Nem hárítottak, mint az Ex...-nél, hanem meghallgattak és mondtak egy lehetséges hibát. Valsz. a telefonvonallal (kábellel) van gond, leadták a hibát. Reggel hívtak is a T-nemtudommitől, hogy ma jönnek szerelni. Erre az Ex... több mint egy évig nem volt képes, úgy, hogy hetente nyaggattam őket.
Ez a legkorrektebb ügyfélszoli, amivel eddig találkoztam!
Majd megírom az eredményt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kupon kunyeráló
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- További aktív témák...
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest