Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa Competizione
- Battlefield 4
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Na megelégeltem az állandó szakadozást, és felhívtam ma az ügyfélszolgálatot. Ilyen készséges hibafelvevővel még nem találkoztam, le a kalappal!
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Paulie86
tag
Sziasztok
Félórája voltam én is a helyi T-Online képviseletnél, vittem a lemondómat, mert lejárt náluk. Azzal kezdi : mér is szeretne elmenni? Mondom, mert más szolgáltató (3C )
dupla sebességet kevesebb áron ad. A rádumálós szövege hogy maradjak ebből állt :
- Ha váltok : listaár lesz, nem az akciós -> sajnos nem jött be.
- A másik meg : Azt ugye tudja, hogy a T-Online adja a sávszélességet más kisebb szolgáltatóknak is , felsorolt párat, és hogy az a bizonyos maximális letöltési sebesség nem biztos hogy annyi lesz ám. Ha a min letöltésit meghaladja egy kicsivel is már nincs reklamácó. Most nem tudom mennyi a minimum, kb 192 kbps mind1.
Na ezen fogott meg az ipse. Mert T-Online 1 éven át maxxal tolta, Az lenne a kérdésem a 3c sektől hogy náluk mennyi szokott lenni a sebesség, nem szokott csökkenni.
OFF : Árpy nem válaszoltál a privátomra, Akkor kit jelöljek meg téged vagy Daudit? -
3C_adsl
csendes tag
válasz Paulie86 #1454 üzenetére
Szia!
''- A másik meg : Azt ugye tudja, hogy a T-Online adja a sávszélességet más kisebb szolgáltatóknak is , felsorolt párat, és hogy az a bizonyos maximális letöltési sebesség nem biztos hogy annyi lesz ám. Ha a min letöltésit meghaladja egy kicsivel is már nincs reklamácó. Most nem tudom mennyi a minimum, kb 192 kbps mind1.''
A rézkábelt a T-Com és nem a T-Online adja ebben igaza volt az ügyintézőnek. Ott állítják be a vonal maximum sebességét. Utána a bix-en keresztül már rajtunk megy ki a forgalom, ez meg akkor csökkenhetne ha nem lenne elég sávszélességünk a bix-en. Amit meg lehet nézni, hogy még bőven van sávszélesség.
Maga az ADSL réz kábeles osztása lehet határ egyedül a sebességben, de az független a bejelentkezési account-tól. (tehát hogy melyik szolgáltatótól vásároljátok az internet előfizetést) -
gurgo
tag
OK, tényleg nálam volt a hiba: visszaraktam egy pár hónapos xp ghostot és már megy is minden mint a karikacsapás:
bix.hu ping 10-11ms, le 375K, fel 45K -
Paulie86
tag
válasz 3C_adsl #1455 üzenetére
Okés, akkor szerinted nagyon nem mehet le a sebesség, ha szolgáltatót váltok, és ha eddig ment rendesen maxon, akkor attol hogy nem t-online lesz még mindig marad gyors és jó.
Meg a másik ami nekem nagyon nem teccett ma, hogy mennyire istencsászárnak hiszik ezek a T-sek magukat, miután elondtam hogy 3C lenne ahova mennék, egyből én olyanról nem is hallottam eddig, csak pár napja jutott a fülébe hogy egyátalán létezik ilyen szolgáltató. Én meg mondom erre, hogy több mint 10 éve szolgáltat netet -> Hát mi akkor se hallottuk hírét . ÁÁÁÁ és még a kollégát is megkérdezte, hülye egyeduralkodni akaró nagyképű banda -
3C_adsl
csendes tag
válasz Paulie86 #1457 üzenetére
Örülök, hogy eloszlattam a kétségeket. Igen valóban, ha eddig jó volt, akkor most is jó lesz.
Abban lehet igazság, hogy még nem hallott róla a kishölgy. Tavaly nyáron váltottunk nevet. Előtte Banknet néven üzemelt a cég. Akkoriban kizárólag Bankokkal voltak adatátviteli szerződéseink. (műholdon, kábelen, bérelt vonalon)
Lakossági irányba janurában nyitottunk, persze a jól bevált vállalati hálózaton. -
törölt tag
Szerintetek befizessem poénból?
[link] -
Latency
senior tag
Én is kaptam ma 0 Ft-os csekket
-
Robaj
addikt
Remélem 1,5 hónap múlva énis kapok 2 db 0-s csekket... remélem még a május 31 előtti kedvezmények vonatkoznak rám.
-
Árpy
tag
Amire hazaértem ott volt a postaládámban
Remélem idén mindig ilyen összegről jön -
lord_m
senior tag
válasz 3C_adsl #1463 üzenetére
Szia!
Nekem is jött tegnap 0 HUF-os csekk az első három hónapról ( márc.vége-május). Még elvileg + 2 ingyen hónapom van, ezért gondolom ez csak tájékoztató jellegű számla, nemde?
Viszont a megnevezéseknél fel van tüntetve a ''Kedvezményes fix IP cím'', ''Mennyiség:1,0000'',
amit Én nem igényeltem, és ennek megfelelően végig 0 FT-al van feltűntetve a majdani havi végösszegnél.
Remélem ez csak formai dolog, és a rendes számlán sem lesz majd feltüntetve egységár, nettó összeg Fix IP miatt.
Egyébként először azt hittem, hogy kezdhetek telefonálgatni, mivel még kell lennie ingyen hónapomnak. -
Paulie86
tag
Ti az ingyen hónapokkal de jol jártatok, sokkal jobban, mint a féláras hónaposok, akik közé hamarosan én is csatlakozok, remélem minél hamarabb. Ezér nem mindegy mikor kötöd az internet szerződést az elsővel
-
HIJ
őstag
válasz Paulie86 #1474 üzenetére
Ebben csak az a vicc, hogy általában az akciók egyre jobbak szoktak lenni vagy legalább az értékük marad.Itt viszont tényleg rosszabbul játunk mi, akik a júniusi akcióban veszünk részt.Viszont még így is elég jó az ajánlat.
És ha most egy olyan ember ajánlott engem aki még az előző akcióban vett részt, az utánam ingyen hónapot kap?
HIJ -
törölt tag
hümm, hmm. én csak 2 hónapról kaptam 0 hufos számlát. és abból az egyik (április) csak pár nap (összesen 500 ft körül). holott még a 3 hónapos időszakban érkezett be a szerződés (rajta van a érkezett: március 27) + megjelöltem egy hozó embert. április 24-től kezdődőtt a szolgáltatás, 4-5. hónapról jött a számla. ezek szerint ezt még követni fog pár 0-ás? + a csonka hónap is egy egész hónapnak számít az ingyenesség szempontjából?
-
Robaj
addikt
El se hiszem van vonalam!
3C_adsl mikor jön már a modem
TCOM-os szerelők felhívtak, h. jönnek júli 6-án, mondom nemá (gondoltam anyáááád), kérdem miért? Aszondják, mert sokan vannak, akiknek csak vonalat kell adni, és nem fúrni faragni, mondom nekem is csak vonal kell... ééés itt voltak 10 percen belül Az 500-ast úgy elrakta a szerelő mint atom
[Szerkesztve] -
Snail24
csendes tag
HELP!!!!
Megrendeltem az adsl csomagot,T-com visszajelzett,hogy bár a településen elérhető az adsl szolgáltatás,sajnos én vonaltöbbszörözőn vagyok így kivitelezhetetlen. MI VAN???????? Anno 40 k-t fizettünk csak a telefonvonal bevezetéséért,ami ma már ingyenes és azt akarják mondani,h mivel önhibámon kivül vonaltöbbszörözőn van a teló felejtsem el a netet?
Tud valaki valamilyen megoldást? -
Robaj
addikt
Miután TCOM megcsinálta a magáét mennyi időn belül ért le a modem? (kérdezem ezt azoktól akik vonallal együtt rendelték)
-
-
3C_adsl
csendes tag
Holnap 10:00-ig írom priviben a megkérdezett ingyen hónapokat, aki még kiváncsi kérdezzen nyugodtan.
Szükséges adatok:
Telefonszám:
Felhasználóneve:
Vonaltulajdonos neve:
Telepítési cím:
Kérném szépen ebben a sorrendben Előre is köszönöm, és küldöm privibe az adatokat! -
Thulcandra
senior tag
Na, ma délutántól ha minden jól megy én is 3C -s leszek.
Remélem délután 3körül ha telefonálok még lesz ott v.ki aki megadja a belépshez szükséges adataim, ugyanis az enternetes hozzáférésem már csak a mai napon használhatom elvileg.
Remélem nálam nem jön az a keverés hogy a t-com -nál nincsenek meg a papírok, ráadásul az enternet még nem küldte ki az utolsó csekkeket így még van tartozásom feléjük - önhibámon kívül igaz...
Kiváncsi vagyok mi lesz délután" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
lord_m
senior tag
Tegnap megjött a második 0. Ft-os csekk is, JÚNIUS hónapról, pedig még csak a közepén vagyunk
Az alap három hónapból az első nekem is csak pár napig tartott, sztem ez sajna így számít bele. -
ToBeY
nagyúr
A 3C-nél igénybe vehetném az új akciókat?Mert az externet-nél is van jó akció,de mivel van már ADSL-em(Externet-es),nem számítók új ügyfélnek és így valami szolgáltató váltós csomagot ajánl.Ami kb 300ft olcsóbb mint a mostani előfizum,ha aláírok +1évet.Ami igazán jó lenne 2500ft olcsóbb a mostaninál, azt nem vehetem igénybe mert 3hónapnál régebben van ADSL-em
-
ToBeY
nagyúr
Még azok az árak érvényesek amik az 1hsz van beírva vagy már teljesen más árak vannak,lehet nem is éri meg variálnom.
512 kbps sebességű csomag: 5988Ft
1 Mbps sebességű csomag: 7908Ft
2 Mbps sebességű csomag: 8988Ft
3 Mbps sebességű csomag: 11988Ft -
3C_adsl
csendes tag
Így van mindenkire ugyan olyan feltételel vonatkozik.
A szolgáltatóváltásnak a menete:
1, Jelenlegi szolgáltatót felhívod, hogy mi az útja módja a szolgáltató váltásnak. (ISP váltás) (Kell-e még számlát kifizetni, van-e tartozás, bármi egyedi igény)
2, Megrendeled tőlünk az ADSL-t.
3, Jelenlegi szolgáltatódnál kéréd a szolgáltatóváltás miatti felmondást. (Nagyon fontos, hogy kihangsúlyozd, hogy szolgáltatót szeretnél váltani!)
Ezt követően kb 1-2 héten belül megtörténik a szolgáltató váltás. -
ToBeY
nagyúr
Most fizetek 10500ft -ot és Otthoni 2Mbit (szolg.vált) 9990ft-re tudnék váltani
Ha nem lenne még ADSL.-em úgy megérni mert úgy 8500ft lenne...
Szal ha alárírok +1évet 500ft nyernék, annyit meg nem ér az egész dolog... -
ToBeY
nagyúr
Ha valóban megoldható a szünetmentes átállás akkor lehet váltanék (éppen ma 16-án járt le az 1évem a másik szolgáltatóval)Mit kell tenni hozzá hogy szünetmentesen váltsak szolgáltatót?Melyik szolgáltatónál mit kell kitöltenem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest