Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeG3Nd
tag
Helo, ha minden igaz akkor a lista:
1. Árpy
2. LeG3Nd
3. Daudi Baldr
4. Shadows
Szóval kérdezd meg Árpy-t, hogyan áll a hónapokkal, az lenne a cél hogy mindenki kapjon még egyet. Externethez el kell küldeni egy felmondást + 3C-hez a szerződést, a kiesésmentes váltást bejelölve.shorter of breath and one day closer to death
-
3C_adsl
csendes tag
Így van mindenkire ugyan olyan feltételel vonatkozik.
A szolgáltatóváltásnak a menete:
1, Jelenlegi szolgáltatót felhívod, hogy mi az útja módja a szolgáltató váltásnak. (ISP váltás) (Kell-e még számlát kifizetni, van-e tartozás, bármi egyedi igény)
2, Megrendeled tőlünk az ADSL-t.
3, Jelenlegi szolgáltatódnál kéréd a szolgáltatóváltás miatti felmondást. (Nagyon fontos, hogy kihangsúlyozd, hogy szolgáltatót szeretnél váltani!)
Ezt követően kb 1-2 héten belül megtörténik a szolgáltató váltás. -
Thulcandra
senior tag
Na, én is 3C -ről vagyok mostmár...
Átállás nem volt problémamentes...
Elvileg ma éjfélig lett volna enternetes accom, hajnalban még ment is...
Délután 2kor viszont már nem tudtam enternettel belépni, mailjeimet se lekérni, webtárhelyemet még le akartam menteni, de annak a tartalomnak is integethetek.
Felhívtam 3C -t h akkor kéne tőlük a felhasználónév, jelszó... Kedves hölgy közölte h belassult a rendszer, majd visszahív, mindjárt...
3/4 óra múlva én hívtam őket újra, és akkor végre azonnal megkaptam az adatokat...
Egyelőre jó minden, remélem így is marad
Bocs ToBeY ez nem neked szól, rossz gombot nyomtam!
[Szerkesztve]" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Milyen routert?
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Ukrajnai háború
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs