Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klikodesh
senior tag
A ma estere szolgaltatott 6/0.5Mbit es Btel adsl.
Meg csak 3 hete vagyok ugyfeluk de mar annyira ott akarom hagyni oket mint anno a UPC-t.
Azok hazudtak hogy korlatlan a net, szerencsere mar lejart a huseg mikor bevezettek es rogton szolgaltatot valtottam.Ezek megvettek a jo minosegu szolgaltatomat es adjak helyette ezt internet helyett, es most szivjak a btellel a huseg vegeig ami sajnos meg fel ev.
Felhaborito.
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
Abrion
senior tag
válasz Klikodesh #2501 üzenetére
Nálam az mindig jó volt, sőt még kapcsolási problémám sem voltak, csak lejárta előtti nap, az is csak valami tcom os probléma miatt, a lényeg hogy bárhol is vagy írj nekik, ebben az egy gondban gyorsan segítenek, tudom hogy próbálkoznak valamennyire, amikor az enternet kiadott mindenkit, akkor a btelnek a dns szerverük szar volt, és a googlet kellet helyette használnom, de most már jó.
[ Szerkesztve ]
-
-
Klikodesh
senior tag
válasz headhunter #2504 üzenetére
Egyre jobbak a kilatasok. Sajnos nem lehet mit tenni, ha felvasaroljak ahol elofizettem es lesz helyette egy ilyen szolgaltato akkor mig le nem jar kenytelen az ember naluk maradni...
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
Klikodesh
senior tag
Reseteltem a routert, es legnagoybb melepetesemre most enternet-nek azonositotta be a speedtest a szolgaltatom, ennek megfeleloen tokeletes eredmenyt is kaptam a speedtesten.
Valami nagyon nincs rendben a btelnel...
-
-
MolnárPéter
aktív tag
Anno én is enternetes voltam hosszú évekig, teljes megelégedéssel. Csak sajnos ez a szutyok btel felvásárolta az Enternet lakossági ügyfeleit. Szerencsére már lejárt a hűségem, még a napján felmondtam. Meneküljön mindenki, akit tud ezektől! Mellesleg az Enternet újra elkezdte gyűjteni a lakossági ügyfeleket, őket jó szívvel ajánlom bárkinek:
Enternet -
Abrion
senior tag
válasz MolnárPéter #2509 üzenetére
Ne néz már idiótának, már bocs, de szoktál gondolkozni? abban belegondoltál hogy lehet az enternet gyűjti újra az ügyfeleket hogy áttudja adni a btelnek?
Mi tartaná fent az enternetet hogy újból nem adná át az ügyfeleit a btelnek? ha lelépek a b-teltöl akkor max a t-comhoz megyek![ Szerkesztve ]
-
Klikodesh
senior tag
Mindenesetre az enternetes iprol nalam tokeletesen megy, fantasztikus plane par nap btel utan.
-
chungee
addikt
válasz MolnárPéter #2509 üzenetére
Basszus! Akkor tavaszikg kell várnom a felmodással. Viszont ENTERNET-nél felemelték az árat 4.700 ft-ról 5.330 ft-ra a csupasz ADSL 5mbit-et Lehet, hogy máshol olcsóbb, mert BTEL-nél biztos nem maradok. Akármekkora magyarnak mondhatja magát, ha egyszerűen szar a szolgáltatás.
[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
Na hát jó hogy megtaláltam ezt a topicot, lejárt a btel (tvnet, dravanet -- > btel) szerződésem.
Most hívott az ügyfélszolgálat de a srácnak olyan szinten fingja sem volt arról hogy mi van hogy inkább megköszöntem a lehetőséget és most szolgáltatót keresgélek....
Hova a fenébe menjek? 2. kerület, hüvösvölgy :SAmúgy amióta btel lettem a 15 megabitemből 10 lett, persze az ügyfélszolgálatos szerint ez MEGABÁJT.....
u.i.: ez a széllessávkereső is egy SZAR
[link]Ne is használjátok....
[ Szerkesztve ]
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Klikodesh
senior tag
válasz predakon #2516 üzenetére
Egy cipoben jarunk, en is tvnetes voltam ami nagyon jo volt, aztan lett drava ami meg elment nem tokeletes de szinte midig jo volt, a btel katasztrofalis.
Sajnos tavaszig varnom kell de biztos nem fogok itt maradni hisz gyakrabban nem eri el a minimum igert erteket mint amikor folotte van. Emailre meg nem valaszolnak, telefon meg fel ora zenehallgatas.
-
őstag
Lejárt szerződés után kell még valamit tennem hogy végleg megszabaduljak a btel-től? Átmegyek t-hez, amúgy vicces hogy jó pár éve pont a t-től mentem a tvnethez
-
őstag
még az ügyfélszolgálaton is bunkók ülnek??? ez kész...
-
Klikodesh
senior tag
válasz predakon #2520 üzenetére
Mikor en valtottam a tvnethez akkor csak besetaltam az uj szolgaltatohoz es ok inteztek a szolgaltatovaltast a regivel. Termeszetesen ki kell tolteni ezzel kapcsolatban a szerzodeseket de ha nem kellett volna szamlazas miatt ketszer bemennem a regihez akkor allitolag veluk semmi dolgom nem lett volna.
Talan azota meg egyszerubb is lett a dolog.
-
őstag
válasz Klikodesh #2522 üzenetére
Emailt kellett küldenem az ugyfelszolgalat@btel.hu-ra hogy lemondom a szolgáltatást, elvileg 8 nap múlva megszűnik a szolgáltatás... ami vicces hogy alap esetben semmi visszajelzést sem adnak hogy "köszönjük megkaptuk az emailt" vagy bármi....
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz predakon #2523 üzenetére
Én tértivevényes-ajánlott elsőbbségi levélben mondtam le, az e-mailes ügyfélszolgálatukban nem bízom. Ma hívtak, hogy mi a probléma, miért mondtam le, tudnának egy még kedvezőbb ajánlatot adni, ha mégis meggondolnám magam. Mondtam, hogy elégedetlen voltam a szolgáltatásukkal, és egy másik céghez elköteleztem már magam. Ez hölgy kedves és korrekt volt. Azt is közölte, hogy lehet kapok még novemberre is számlát, de azt ignoráljam. Mondtam neki, hogy nem lepődnék meg, hisz tapasztaltam, hogy mekkora káosz van a számlázásuk körül is.
-
JohnnyX
őstag
Jol latom, hogy a Btel-nel valami gubanc van? Se net, se honlapjuk...
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
headhunter
addikt
válasz MolnárPéter #2524 üzenetére
2012.10.19.-én küldtem el a faxot felmondásról. (Igazolást megtartottam, fax megérkezett, mert még ezt is letagadják).
Többször felhívtam az ügyfélszolgálatot, de minek?!
"Adtam a sz@rnak egy pofont"
Semmit nem tudnak, ügyfélszolgálat Budapesten van, Btel központ Kecskeméten, számlázási osztálynak nincs telefonos elérhetősége csak e-mail, feldolgozási-válaszadási határidő : max. 30 nap, stb...
-
Klikodesh
senior tag
válasz headhunter #2527 üzenetére
Most mar mukodo honlap sincs...
-
vzoli1987
aktív tag
én most panaszkodhatok nekik a számla miatt mert ugyanannyit küldtek ki internet ügyben, ráadásul ma kptam meg és a fiz. határidő a mai napra van feltüntetve, viszont a múlt hónapban többször is hívtam őket hogy nem megy az internet stb... hogy vmi jóváírást kiharcoljak?
Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
Klikodesh
senior tag
válasz vzoli1987 #2530 üzenetére
Nem tul sok eselyt latok ra.
En irtam nekik savszel probelma miatt, kuldtem mereseket amiket direkt a Thez mertem.
Valaszoltak egy hetre ra egy copypastelt dobozolt uzenetet hogy hogyan merjek direkt adsl teszt loginnal.
Minek, a netem akkor romlott el mikor ok atvettek az elozo szolgaltatotol, ugyanugy a thez merek csak rajtuk megy keresztul, foloslegesejn vesztegetem az idomet veluk levelezessel. Ugyis tudjak hogy naluk van a baj csak kamuznak nem fogjak beismerni.
Amint lehet lelepek innen.
-
Klikodesh
senior tag
A mereseket az o halozatukon keresztul is a Thez mertem, az eredmeny gaz.
Megcsinalhatom amit akar es tokeletes lesz mert nem fog keresztulmenni az adslteszt a btel gany halozatan es mit fog csinalni ra az UF ? Semmit.De akkor megcsinalom nekik ahogy akarjak es utana btel-es loginnel is, legalabb majd itt lehet latni a forumban hogy reagalnak ra, majd 2+ hettel azutan hogy elkuldtem.
-
headhunter
addikt
Meddig küldik a felszólításokat a ki nem fizetett számláról és mikor állítják ki a "végelszámoló" számlát?
2012.11.10-től a T-Home-hoz szerződtem, de még mindig küldik a felszólítást az egész hónapra kiállított számla befizetéséről.
[ Szerkesztve ]
-
Abrion
senior tag
válasz headhunter #2535 üzenetére
emailbe? amíg nem fizeted ki, biztos van tartozásod, és minden egyes figyelmeztetés 400FT körüli + fog jelenteni
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz headhunter #2535 üzenetére
Ezeket a facebook oldalukra írtam:
"Tisztelt bétel! Jelzem, hogy 2012. 10. 17-én tértivevényes levélben lemondtam a "szolgáltatásaitokat", a telefontos ügyfélszolgálattal is egyeztetettem erről, mindent lezártunk. Szóljatok már a számlázásnak legyetek oly szíves., hogy ne küldözgessenek nekem novemberi számlát! Nem kell visszatéríteni azt a pár októberi napot, költse gyógyszerre, aki a számlázási rendszereteket kitalálta! Egy felszólítást kapjak csak tőletek..."
"Botrányos a számlázási rendszerük, a legszarabb, amit szolgáltatótól tapasztaltam."
"Ja és addig örülj, amíg nem szombat hajnalban 5 órakor küldenek felszólító sms-t, hogy fizesd be a számlád. Nekem sikerült akkor küldeniük..."
Bocs, nem priviben akartam írni.
-
Fecogame
veterán
1 év előre fizetése esetén 2 hónapot elengednek az előfizetési díjból.
Egy előfizetéshez maximum 5 email cím igényelhető, ennek igényléséhez az ügyfélszolgálatra kell emailt írni.
Ügyfélszolgálat: 1235
ugyfelszolgalat@btel.huSzemélyes tapasztalat alapján az "Online ügyfélszolgálat" semmit sem ér. Vagy csak nagyon soká kapcsolnak, vagy ha kapcsolnak is, nem tudnak semmire sem válaszolni.
Hibabejelentés: 1442
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Taszillo
tag
2. éve vagyok Business Telecom ügyfél, 5/0,5Mbit-es ADSL hozzáféréssel.
Szolgáltatás sebességével, megbízhatóságával ezidáig minden rendben volt.A számla fizetést tekintve, mindig egy évre előre rendeztem. Mindenképp ezt ajánlom, de még így sem mindig zökkenőmentes. Havi fizetési ütemezésnél el tudom képzelni mit össze vissza nem kavarnak. Csekket késve küldik, és hiába fizeted be azonnal (akár közvetlenül az OTP számlájukra), a lassú könyvelésük miatt, kb. 10 nap múlva jelenik meg a pénzösszeg a nyilvántartásban a valódi befizetés dátumával, de nem számít .így is jogosult leszel tőlük egy 550Ft.-os késedelmi díjra. Na ezt úgy gondoltam nem nyelem le, és itt jött a gubanc.
T-com kontroll díjcsomagban vagyok, és innen nem lehet hívást indítani rövidített hívószámokra. Más ügyintézős telefonszám ügyfeleknek meg nem elérhető. Marad az email, az online chat, ahol közölték, hogy ők nem nem tudnak segíteni, írjak a pénzügynek.
Küldtem levelet a pénzügynek, az ügyfélszolgálatnak, de három napja semmi válasz.A kolléga megvádolta a nyomtatót öngyilkosságra való felbujtással: "Rendeljen cián patront!”
-
MolnárPéter
aktív tag
Ez egy szemét mocsok cég. Sajnos 10 hónapig az ügyfelük voltam, felvásárolták az Enternet lakossági ügyfeleit. A számlázásuk botrányos, az ügyfélszolgálatuk kritikán aluli. Egyedül a Facebookos szekciójuk ér valamit, ők korrektek. A hűség lejárta napján felmondtam a szolgáltatásnak csúfolt valamijüket. Ez hónap közepén volt, erre a következő hónapra is kiküldték a számlát, pedig 8 nap múltán megszűnt a szerződésem. Ebben is a Facebookos tárasaságuk segített. Messze kerülendő cég!
-
Taszillo
tag
válasz Fecogame #2543 üzenetére
Időközben sikerült kikutatnom, hogy van nekik úgynevezett Ügyfélszolgálati zöld számuk is. munkanapokon 8 - 17 -ig lehet hívni őket. Ezt a számot tudtam kontroll díjcsomagról is hívni.
06 80 10 19 19
[ Szerkesztve ]
A kolléga megvádolta a nyomtatót öngyilkosságra való felbujtással: "Rendeljen cián patront!”
-
Taszillo
tag
Na végre rendeződött az ügyem, törlésre került a tartozás, kár hogy erre 11 napot kellett várni.
A kolléga megvádolta a nyomtatót öngyilkosságra való felbujtással: "Rendeljen cián patront!”
-
bozsokiandra
tag
Drávanetesből lettem Btel-es. Olyan problémám van hogy rendszertelen időközönként megáll a net kb. 1-1,5 percre. Mindig ugyanannyi időre. Felcsatlakozva marad, de nem megy a böngészés, ping sem. Próbáltam már router nélkül is közvetlenül, akkor is jelentkezik a hiba. A modemem D-link DSL-321B, beállításokon nem változtattam semmit. Ügyfélszolgálatot felhívtam, másnap visszahívtak hogy javították a hibát, de van egy olyan gyanúm hogy ez csak sablon szöveg volt igazából nem is csináltak semmit.
Másnál is van ilyen? Mi okozhatja? -
headhunter
addikt
10 Mbit-es net-nél, tapasztaltatok sebesség csökkenést?
Modem szinkronizál : max. 10.239 kbps-re.
Sebesség "csökkenés" előtt : max. 12.479 kbps-re.
-
Taszillo
tag
válasz headhunter #2549 üzenetére
Szerintem tekintsd ajándéknak a sebesség "csökkenés" előtti netet, időközben korrigálhatták a szerződéses gyorsaságra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest